Co v červnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu

Co v červnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu
První letní měsíc bude prozářen slunečními paprsky. Podívejte se, co si poslední měsíc před letními prázdninami nachystal pro vaše ratolesti.

Beran

Možná si všimnete, že vaše dítě ve znamení Berana se zdá být klidnější nebo zasněnější. Konstelace hvězd je totiž příznivá pro hledání pochopení svého místa ve světě. Děti narozené ve znamení Berana budou tento měsíc obzvláště intuitivní. Je také možné, že ke konci měsíce bude potřebovat vaši pomoc při orientaci v řešení konfliktů. 

Býk

Připravte se na to, že v červnu se sociální okruh vašeho malého býčka otevře. Pravděpodobně se zaměří na to, aby se co nejvíce stýkali s lidmi, ať už to budou kamarádi, rodina nebo ostatní děti ve školce či parku. Nejspíše se budou cítit obzvlášť oblíbené.

Nechte své dítě ve znamení Býka, aby se řídilo svými impulsy a srdcem. Možná vás dokonce něco naučí.

Blíženec

Začátkem léta se vašemu dítěti ve znamení Blíženců bude dařit a získá nové přátele. Na druhou stranu, pokud máte dítě školou povinné, bude potřebovat do školních aktivit trochu popostrčit, protože může mít tento měsíc problém s určováním priorit. Může se také cítit svázáno příliš mnoha pravidly a postupy.

Rak

Děti narozené ve znamení Raka budou v červnu muset vystoupit ze své komfortní zóny. Začátkem června mohou děti pociťovat určité obavy, které ale nakonec uvolní místo vzrušujícímu úspěchu.

Lev

Malí Lvi se mohou v červnu cítit poněkud osaměle a odstrčeně. Dejte jim najevo svou lásku a snažte se trávit co nejvíce času pohromadě. Pokud budete mít pocit, že se vaše dítě cítí nesvé, zapojení do nějaké charitativní činnosti přiměřené jeho věku by mohlo být právě tím, co potřebuje, aby se cítilo samo sebou.

Panna

Děti ve znamení Panny letos zažívají velkolepý rok a ani červen nebude výjimkou. V červnu bude pro malé Panny důležité spojení se zrcadlem, protože chtějí mít pocit, že jsou s někým, kdo je odráží. V tomto případě by se mohly docela soustředit na zrcadlení zvyků někoho jiného –⁠ ať už je to rodič, sourozenec, nejlepší kamarád nebo celebrita! 

Váhy

Rodiče Vah, připravte se na to, že se z vaší kuchyně stane vědecká laboratoř. Některé malé Váhy mohou začít hltat informace o vesmíru, inovacích a vynálezech, jiní se mohou zajímat zejména o sociální záležitosti. Tak jako tak, tento měsíc budou mít spoustu otázek.

Štír

Pokud horoskop na červen pro vaše děti ve znamení Štíra něco naznačuje, pak to, že tento měsíc bude pro malé Štíry obzvláště příznivý. Podporujte jejich nadání a kreativitu, která bude tento měsíc velmi vysoká, ale zároveň se snažte s nimi trávit čas venku, třeba na procházce v přírodě.

Střelec

Malí Střelci budou celý červen překypovat energií. Budete příjemně překvapeni některými zábavnými nápady, se kterými přijdou úplně samy –⁠ na rodinné výlety, stavění pevností a kreativní hry. 

Kozoroh

V tomto měsíci budete jen přihlížet tomu, jak se vaše dítě sbližuje se svými sourozenci, což by měla být vítaná zpráva. Komunikačně na tom totiž budou malí Kozorohové výtečně. Spojení s ostatními, ať už prostřednictvím symbolů nebo řeči, bude vzrušující.

Vodnář

Váš malý Vodnář dostane v tomto měsíci několik důležitých lekcí, naučí se obzvlášť tomu, jakou hodnotu má čas, řád a pravidla. Vaše dítě může mít potíže s termíny domácích úkolů a dalšími problémy s řízením času. Obrňte se trpělivostí a buďte mu vzorem.

Ryby

Červen vypadá pro vaše rybičky dobře; ve skutečnosti by to mohl být jeden z nejlepších měsíců v tomto roce. Budou se cítit výraznější, kreativnější, radostnější a živější. Budou se snažit ukázat světu, co je činí jedinečnými a výjimečnými. Vyndejte fixy a řemeslnické potřeby, protože děti ve znamení Ryb budou v červnu obzvláště kreativní a nápadité. Povzbuzujte je, aby vytvářely to, co považují za krásné.

Zdroje článku: