Výklad tarotových karet na tento týden

Výklad tarotových karet na tento týden
Je dobré začít týden pozitivně, aby tarotové karty stály na vaší straně. Přečtěte si, co vás v těchto dnech čeká. Doufáme, že vám karty říkají jen dobré věci.

Beran

Věci, které se ve vašem životě vymkly z kloubů, by se měly začít vracet do rovnováhy. Dobrou zprávou je, že k tomuto posunu dochází. Půjde o postupnou změnu, ale nacházíte se v klíčovém bodě, v němž se můžete zaměřit přesně na to, co chcete.

Býk

Nyní nastane pauza a vy zjistíte, že se věci opět výrazně zrychlí. Posun, který se ve vás odehrává, je hluboký. I když si jeho účinků nemusíte všimnout najednou, měli byste věřit, že s přibývajícími týdny se věci budou ubírat vaším směrem.

Blíženci

V poslední době možná svádíte boj s fakty. Možná vás nové informace přinutily udělat krok zpět, když jste zvažovali další krok ve svém herním plánu. Čas výzkumu skončil a nyní se musíte vrátit do hry s plnou silou. Pokud jde o choulostivé záležitosti týkající se cizího majetku, měli byste dbát na to, abyste byli za všech okolností ohleduplní.

Rak

Cíle, které se v nedávné minulosti mohly zdát nedosažitelné, se konečně začínají rýsovat. Je možné, že jste své sny zanedbávali, protože se zdálo, že se jen vzdalují pokaždé, když jste se jimi zabývali. Věřte, že se vaše štěstí začíná měnit. Buďte trpěliví a zjistíte, že i vaše nejdivočejší představy se začnou naplňovat.

Lev

V poslední době se vám možná nedaří rozjet dlouhodobé osobní projekty. Dnešek představuje rozhodující výchozí bod k dosažení vašich cílů. Možná se v této oblasti vyskytly nějaké nejasnosti nebo zpoždění. Zjistíte, že věci se najednou stávají mnohem jasnějšími. Pokročte v projektech, které jste odkládali, protože vás příliš frustrovaly.

Panna

Setřeste ze sebe prach posledních týdnů a hoďte zmatky za hlavu. Vaše obrovská představivost a tvůrčí schopnosti v poslední době dřímaly, protože jste možná nevěděli, jak je nejlépe usměrnit. Možná jste je využívali negativně, což vedlo k výpadkům v některých oblastech vašeho života. Dobrou zprávou je, že se situace mění. Měli byste vyvinout vědomé úsilí, abyste tuto tvořivost přeorientovali pozitivním směrem.

Váhy

Dlouhodobé projekty, na kterých pracujete, se mohou posunout kupředu. Tato změna může být nenápadná, ale je poměrně silná a nesmírně užitečná pro cokoli, co máte rozdělané. Sny, které se mohly zdát obtížně splnitelné, mají nyní větší šanci se skutečně projevit. Měli byste využít této příležitosti k přenastavení ciferníku a uskutečnit velké plány pro svou ideální budoucnost.

Štír

Části vašeho života, které se v poslední době mohly obrátit zpět, se nyní vrátí do správných kolejí. Měli byste zjistit, že velké projekty týkající se elektřiny, přístrojů nebo jakýchkoli mechanických součástí budou nyní konečně příznivě nakloněny. Buďte trpěliví, protože energetický posun může být nenápadný. V příštích několika týdnech byste měli začít ještě více pociťovat nárůst pohybu vpřed.

Střelec

Záležitosti týkající se módy, časopisů a mluveného či psaného slova se pomalu začnou obracet pozitivním směrem. Možná zjistíte, že tyto věci byly v poslední době poněkud zastřené nebo alespoň jejich vývoj směřoval více dozadu než dopředu. Dobrou zprávou je, že se karta obrací. Měli byste si všimnout, že se věci vracejí do správných kolejí.

Kozoroh

Je možné, že jste v poslední době ztratili víru ve své sny a fantazie. Nyní je čas znovu se zaměřit na to, co chcete, a sebevědomě vykročit vpřed. Už jste se dostatečně zamysleli a přehodnotili. Je čas realizovat a tvořit. Sněte ve velkém a nedovolte ostatním, aby vám stáli v cestě. Posun může být nenápadný, ale měl by naznačovat hladký průběh.

Vodnář

Nedávná opozice, která stála v cestě dlouhodobým cílům, může trochu polevit. Situace kolem těchto záležitostí by se měly vyjasnit a vy byste měli mít lepší představu o tom, co přesně vám stojí v cestě. Zjistíte, že toto období je pro vás v mnoha ohledech velmi vrcholné. Nyní začnete sklízet plody toho, co jste zaseli.

Ryby

Je čas přehodnotit své sny a představy. Je možné, že jste je v poslední době zanedbávali. Možná se věci, o které jste usilovali, nevydařily přesně tak, jak jste doufali. Dobrou zprávou je, že počínaje dneškem by se věci měly obrátit ve váš prospěch. Převezměte kontrolu nad svými sny a zjistíte, že je můžete opět posunout kupředu.

Zdroje článku: