Horoskop na 1. červnový týden: Raci se budou trápit, Střelci ho stráví zábavně

Horoskop na 1. červnový týden: Raci se budou trápit, Střelci ho stráví zábavně
​​​​​​​Vztahy s ostatními lidmi by se měly u většiny z nás zlepšit, a to díky vlivu Blíženců na Měsíc. Až do víkendu bude vše v naprostém klidu, dokud tuto harmonii nenaruší v sobotu Uran a v neděli Merkur se Saturnem. Co tento týden čeká právě vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden se budete cítit uvolnění a v hlavě se vám zrodí spousta nápadů, jak oslnit okolí. Díky tomu se můžete posunout ve svém osobním či pracovním životě, obrátit ho k lepšímu. Nejlepší den ke komunikaci je v pátek. O víkendu si půjdete někam posedět s přáteli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od úterý po dobu dvou týdnů máte zvýšené šance najít si příležitostný zdroj financí, který vám přinese peníze navíc. Také si začnete na partnerovi všímat jeho dobrých vlastností. Pokud nemáte partnera, může vás oslnit někdo, kdo má vlastnosti, které jsou pro vás nejdůležitější.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden i celý další můžete si splnit sen, jehož splnění jste si naplánovali již dávno. Nic vám nebude stát v cestě, vše se vám podaří. Pokud se vám nepodaří si svůj sen splnit, přinejmenším podniknete zásadní krok k jeho splnění. O víkendu nebudete vědět, co si máte o událostech kolem vás myslet.

Rak (22. června – 22. července)

Po celý týden nebudete chtít ze svého domova vystrčit paty. Nic se vám nezdaří, nebudete se na nic plně soustředit. O své minulosti budete přemýšlet více, než je zdrávo, a to až do čtvrtka. V pátek se vaše mysl přesune do budoucnosti. Pokud nechcete být negativní, obklopte se pozitivními lidmi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Celý týden se budete cítit osamoceně, a proto budete neustále vyhledávat nová přátelství. Jste vysoce komunikativní a potřebujete to využít. V pátek bude vaše schopnost komunikovat nejsilnější, hlavně v pracovní oblasti.

Lvi se budou cítit osaměle, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Práce pro vás bude tento týden na prvním místě. Budete se předvádět, aby si nadřízení všimli vašich schopností a dovedností. Nemusí se to zdařit podle plánu. Udělejte si čas a zhodnoťte své chyby z minulosti, to vám pomůže se zlepšit.

Váhy (23. září – 23. října)

Cítíte se inspirovaní k osobnímu růstu. Tento týden budete velmi zvídaví, budete toužit po nových zkušenostech. Můžete si doplnit své znalosti nebo vyrazit na menší výlet. Pátek je ten nejlepší den na uvedení vašich plánů do pohybu. O víkendu si dejte pozor na své vnímání myšlenek ostatních.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Doléhá na vás všechno, co se vám v minulosti stalo. Budete se snažit napravit své chyby, přestože ve vaší mysli máte dojem, že za všechno mohou ti ostatní, pokorně se jim omluvíte. Věnujte pozornost svému vnitřnímu světu, myšlenky vám mohou pomoci vyřešit nejednu situaci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vše, co vám přijde na mysl, posíláte do celého světa, obzvláště k osobě, k níž máte nejblíže. Může se rozvinout slibné obchodní přátelství. Po celý týden budete komunikativní, o víkendu si však dejte pozor, abyste něco nepochopili špatně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pracovali jste předlouho a nyní je ten pravý čas na odpočinek. Může vás to táhnout do fitness centra, abyste u cvičení relaxovali a pocítili jistou osobní psychickou pohodu. Po tolika měsících plných práce si to rozhodně zasloužíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden budete zářit štěstím a zábavností, budete se stýkat s novými lidmi a dělat si nové přátele. Láska vás bude provázet celý tento týden. Budete mít také zvýšenou schopnost kreativity, tudíž máte mnoho možností, jak se pobavit.

Ryby (19. února – 20. března)

Můžete se vrhnout na velký úklid ve Vašem domě a také můžete do svého domova něco pěkného přikoupit. Tento týden budete myslet hlavně na minulost a je pravděpodobné, že se budete trápit kvůli přítomnosti. O víkendu si všimnete, jak vaše emoce ovlivňují vaši fyzickou pohodu.

Zdroj článku: