Velký horoskop lásky na červen: Berani budou mít štěstí v lásce, Ryby zvažují své rozhodnutí ukončit vztah

Velký horoskop lásky na červen: Berani budou mít štěstí v lásce, Ryby zvažují své rozhodnutí ukončit vztah
Více než kdy jindy se v životě řídíme svým hvězdným znamením, ať už jde o to, jak se ostříháme nebo nalíčíme. Ať už jste v páru, hledáte lásku, nebo jste svobodní, vždy vás zajímá, jak se vám bude v oblasti lásky dařit. Přečtěte si horoskop na měsíc červen.

Beran

Berani, v lásce budete mít štěstí. Vaše chuť na potěšení, spontánnost a zábavu bude obrovská, což vám ještě více usnadní užít si nezapomenutelná, improvizovaná rande s vaším vyvoleným nebo s někým novým. A když si dovolíte být v přítomnosti a kreativně se vyjádřit, budou to pro vás sexy a uspokojující chvíle.

Býk

Býci, v červnu potřebujete nový list, čistý štít a nový začátek v oblasti cestování, vzdělávání, životního stylu nebo koníčků. Potřebujete něco nového, s čím byste si mohli hrát a pro co byste se mohli nadchnout. Cítili jste se zaseknutí ve vyjetých kolejích, trochu smutní a trochu zakořenění ve své minulosti více než optimističtí ohledně své budoucnosti. Je čas s tím zatřást a změnit vaší energii.

Blíženci

Máte nějaký závazek nebo vztah, který vás unavuje, frustruje a možná i přetěžuje. Prostě to neplyne tak, jak by mělo, a vy už máte dost obviňování sebe nebo druhých a přejete si, aby to zmizelo. Ať to zmizí, Blíženci. Prostě ustupte, stáhněte se, přestaňte se snažit, dejte si pauzu. Jakmile to uděláte, vše se odhalí a vy pochopíte, proč to tak je, a co je důležité, co musíte udělat dál.

Rak

Už vás nebaví upřednostňovat potřeby druhých před svými? V červnu bude čas zahájit novou etapu svého života, ve které budou pro změnu na prvním místě vaše sny a ambice. Vztahy budou ve vašem světě vždy důležitou záležitostí, ale myslete na nové obzory, zábavu, přátele a spoustu flirtování. 

Lev

I když to ještě nevidíte, věci se vyvíjejí k lepšímu a zbožňování, po kterém toužíte, je blíž, než si myslíte. Pokud jste připraveni zapustit kořeny, založit rodinu nebo něco oficiálního, může to být váš měsíc. Ve vaší kariérní zóně se letos odehrává několik vážných akcí, které by vás mohly odvést na letní dobrodružství. Ujistěte se, že se váš vyvolený přidá na cestu. 

Panna

V červnu budete oplývat dvojnásobnou porcí tvůrčí, vynalézavé a inovativní energie. Vydejte se na letní dobrodružství a možná právě potkáte svůj protějšek. Díky vaší energii se vám bude dařit navazovat nové vztahy a oslníte mnoho vaši potenciálních lásek.

Váhy

V červnu si konečně se správným člověkem upřímně promluvíte o tématu, které vás v soukromí trápí. Už jen to, že vyslovíte své obavy, vám pomůže objasnit, co se skutečně děje, a jakmile to budete vědět, můžete to řešit. Blížíte se ke konci jedné fáze a bude začínat nová, jejíž podstatou je hojnost. Jste připraveni rozšířit svůj život, rozšířit své obzory a více si užívat.

Štír

Pokud je něco, co se ve vašem životě tento měsíc změní, tak je to milostný život. Jste připraveni prozkoumat úplně novou stránku svého já? Vstoupíte do své síly a o obdivovatele nebude nouze. Připravte se na zábavu a flirtování, které se budou vymykat běžnému měřítku.

Střelec

Při komunikaci s partnerem budete možná muset číst mezi řádky. Je možné, že váš partner je s vámi nespokojený kvůli nějakému problému, ale nemá náladu o tom právě teď mluvit. Dávejte si pozor na to, co a jak dnes říkáte. Je lepší dát si navzájem prostor a omezit komunikaci na minimum. 

Kozoroh

Je velká šance, že se v červnu dozvíte něco důležitého, pokud jste všechny své vztahy řešili lehkovážně. Pokud jsou vztahy zásadně nerovné, je velká šance, že nebudou úspěšné. Než začnete s námluvami, řekněte si na rovinu, co vlastně hledáte. 

Vodnář

V červnu si budete více než obvykle vážit a oceňovat svůj romantický vztah. Ke spokojenosti vám bude stačit i krátký rozhovor s vaší drahou polovičkou. Když budete mít podporu svého partnera, nebude pro vás udržení citové stability s ním tak náročné jako dříve.

Ryby

Přetrvávající nejistota vás může přimět k tomu, abyste zvažovali své rozhodnutí ukončit vztah s někým, na kom vám velmi záleží, ale ke komu se již necítíte vhodní. Je možné, že budete jen obtížně hledat odpovědi, které potřebujete, a nebudete si jisti, jakým směrem byste se v této chvíli měli vydat.