Láska v červnu: Co vás čeká podle výkladu tarotových karet?

Láska v červnu: Co vás čeká podle výkladu tarotových karet?
Ať už jste zadaní, nebo ne, láska vás nemine. Měsíc červen bude téměř hořet láskou. Přečtěte si, co vás tento měsíc čeká v oblasti lásky podle vašeho znamení horoskopu.

Beran

Červen pravděpodobně nezačne nejlépe. Můžete se ocitnout v rozporu se svým partnerem. Ať děláte, co děláte, energie konfliktu by se mohla odmítnout urovnat. V každém okamžiku budete mít dvě možnosti: bojovat o svůj vztah, nebo prozatím nechat věci plavat.

Býk

Tenhle měsíc se může stát cokoliv. Pamatujte, že pokud se to podepisuje na vašem duševním zdraví, prostě to nestojí za to. Na druhou stranu by vám retrográdní období mohlo do života vrátit bývalého milence nebo milostný zájem. Ano, příležitost začít znovu bude na stole.

Blíženci

Pamatujte, že ne vše, na co jste se upnuli, je pro vás nutně dobré. Propusťte tedy to, co vám neslouží, s úsměvem na tváři a písní v duši. To, čemu uvolníte místo, bude mnohem cennější. Přitom se nezapomeňte podívat do zpětného zrcátka a uznat lekce duše, které vám byly odhaleny. Jedině tak můžete prolomit staré vzorce a vyvinout se v zářivou bytost světla, kterou jste vždy měli být.

Blíženci by měli čerpat z předchozích zkušeností, Zdroj: George Rudy/ Shutterstock

Rak

Může být vaše nejhorší zhroucení vaším největším průlomem? Něco nám říká, že máte sílu a potenciál zvrátit svůj osud. Zapojte tedy svého vnitřního alchymistu a přetvořte to, co vám již neslouží. Věřte, že to, čemu se chystáte uvolnit místo, je mnohem cennější než to, co jste propustili.

Lev

Když se cítíte ve svém vztahu zaseknutí, jste vyzýváni, aby jste nastoupili na palubu vědomého spojování. Je dobré spolupracovat s párovým terapeutem, pokud jste o tom přemýšleli. To světlo na konci tunelu přijede.

Panna

Začátek měsíce by mohl být obzvlášť náročný pro páry, které se od sebe drží daleko. Mohla by však vzdálenost srdci přilepšit? Něco k zamyšlení, když zjistíte, že se potíte v maličkostech. Když už mluvíme o maličkostech, jaké problémy jste zametali pod koberec? Je dobré řešit to, co vás trápí, jeden po druhém, aby se vám věci nevymkly z rukou.

Váhy

Říká se, že každý příběh má vždy tři strany: vaši, jejich a pravdu. Je možné, že jste se tak upnuli na tu první, že jste přehlédli, jak se k dané záležitosti staví oni? Karty vás nabádají, abyste se oprostili od svých soudů a předsudků.

Štír

Čím více budete praktikovat aktivní naslouchání, tím snadněji najdete smírné řešení. Pokud se však to, co si od tohoto vztahu přejete, drasticky liší od toho, co si přejí oni, možná bude dobré se prozatím rozejít. U některých z vás se jako téma objevuje také podvod a zrada. Neodhadujte, co vám říká váš psychický radar. Jste intuitivnější, než si připouštíte.

Střelec

Udržování harmonie v každém vztahu je vaším hlavním cílem. Mohli byste však ve snaze udržet věci nad vodou zneuctít svou vlastní pravdu? O tom je třeba přemýšlet, když se ocitnete obklopeni šedými mraky. Dobrá zpráva je, že váš hněv a zklamání poslouží jako palivo - palivo, které potřebujete k tomu, abyste znovu získali svou sílu a důsledně pracovali na ovládnutí světa!

Kozoroh

Nezadaným přinese červen mnoho příležitostí ke smíšení a splynutí. Zůstaňte tedy otevření kouzlu! Něco nám říká, že nápadník, který je po ruce, přesně ví, jak okouzlit svou cestu do vaší reality. Připravte se na setkání s partnerem, který se vyrovná vaší vášni v ložnici i mimo ni. Rada pro moudré: Prozatím je dobré držet se formátu bez závazků.

Vodnář

Místo toho, abyste si o druhém člověku dělali domněnky, dejte mu férovou šanci, aby vás vyslechl, a věřte, že vás překvapí ve více ohledech. Neshody jsou příležitostí k růstu. Začátek měsíce s sebou může přinést konfliktní situace. Pohybujte se tedy s vědomím. Absolvování této zkoušky pomůže vaší duši překonat zátěž, která už léta zabarvuje váš život odstíny šedi.

Ryby

Všichni milujeme vzrušení z nového. Vyžíváme se v adrenalinovém zážitku, který nám přináší odvaha vydat se do neznáma. Mohli byste si však při tom nevědomky zahrávat s ohněm? Něco, o čem byste měli přemýšlet, když zjistíte, že hledáte potvrzení mimo svůj vztah. Něco nám říká, že to, co máte doma, je mnohem cennější.

Zdroje článku: