Co čeká rozvedené podle horoskopu v červnu?

Co čeká rozvedené podle horoskopu v červnu?
V červnu je konečně léto v plném proudu a o zábavu budete mít určitě postaráno. Slunce nám dodává spoustu energie, nezapomeňte se proto v každodenním shonu zastavit a trochu se nahřát, získáte tak vitamín D. Tento horoskop je zaměřený na rozvedené jedince. Přečtěte si, co vás čeká.

Beran

V červnu se zaměřte na své zdraví. Možná jste dlouho odkládali nějaké preventivní vyšetření, teď je ta správná doba. Nikdy nevíte, kde narazíte na novou známost, může to být klidně v čekárně u doktora. Zahoďte strach a pečujte o sebe, zdraví máme totiž jenom jedno.

Býk

Vůbec se nebojte komunikovat s rodinou svého bývalého partnera či partnerky. To, že jste se rozvedli, ještě neznamená, že musíte odstřihnout všechny lidi ze života. S některými máte velmi silné pouto. Přestaňte tedy řešit, co si řekne okolí, a žijte podle sebe.

Střelec

Neřešte tolik minulost. Zároveň se ale nesnažte vyřešit budoucnost. To, co bylo, už stejně nezměníte a co má přijít, tak se objeví. Zkuste se zeptat sami sebe, kde se nacházím nyní? Užívejte si přítomný okamžik. Zkuste trávit více času v přírodě, pozorovat zvířata a stromy. Potřebujete najít vnitřní klid.

Rak

Kdo hledá, tak hledá. Pokud vynakládáte spoustu úsilí, aby jste si našli nového partnera, nepovede se vám to. Zkuste nechat věci více plynout. Tlakem totiž nic nevyřešíte. Starejte se o své záliby, zkrátka dělejte to, co vám přináší radost. Pozitivní energií přijde ta správná osoba do vašeho života.

Blíženec

Kdy jste si naposledy opravdu udělali volno? Červen nabízí spoustu skvělých akcí, buďte proaktivní a pozvěte své kamarády někam ven. Zjistíte, že i oni řeší problémy, a uleví se vám. Mít neustále masku, že je všechno dokonalé a v pořádku, vyvolá v lidech akorát starost o vás.

Blíženec by měl vyrazit ven s přáteli, Zdroj: Sumala Chidchoi/ Shutterstock

Štír

V červnu vám přijde někdo nový do života. Nemusí se jednat hned o životního partnera, ale budete si velmi blízcí. Otevřete se a buďte opravdu takoví, jací jste. Potřebujete znát novou perspektivu na svůj život, což dostanete díky této nové osobě. Překonáte spoustu bolístek z minulosti.

Lev

V červnu na vás někde číhá nebezpečí. Dávejte si pozor, kam chodíte, s kým mluvíte a o čem. Naslouchejte více své intuici, ta vás vede správně. Občas je důležité být sobec a zaměřit se na sebe. Pokud budete v pohodě vy, tak až potom dokážete šířit dobrou náladu mezi lidmi. 

Ryby

Nepodléhejte stresu v práci. Možná si myslíte, že spoustou aktivit zastíníte nedořešené emoce z bývalého vztahu. Krátkodobě nejspíš ano, ale bude potřeba, abyste si to vyřešili a mohli se posunul dál.

Panna

Přestaňte se zajímat o to, co dělá vaše bývalá nebo bývalý partner. Zaměřte se na sebe a rozvíjejte své dovednosti. Na co jste v bývalém manželství neměli čas? Zkuste si splnit svůj dětský sen. Nemusí to být nic závratně drahého a vůbec to nemusí být materiálního původu, stačí se třeba ozvat osobě, která už vám v životě dlouho chybí. 

Váhy

Někdo vyžaduje vaši velkou pozornost, ale nenechte se zlákat. Tato osoba je velmi zoufalá a může z vás pouze sát energii. Milé odpovídání nepomáhá, klidně tuhle osobu ignorujte. Vy nejste zodpovědní za emoce druhých. Věřte svým pocitům. 

Vodnář

Je načase žít! Rozvod vás stál asi hodně úsilí, ať už materiálního nebo emočního. Zkuste minulost hodit za hlavu, obklopte se věcmi, co máte rádi. Taky se zbavujte toho, co už nepotřebujete a připomíná vám to minulost.

Kozoroh

V červnu vás čeká hned několik flirtů, máte se na co těšit. Nejspíš si připadáte uzavření k seznámení či jakékoliv nové známosti. V červnu se ve vás ale něco zlomí a vy si opět budete užívat pozornost protějšků. Dávejte ale pozor, komu se svěřujete, buďte zdrženliví.

Zdroj článku:
  • Autorský text