Zdravotní horoskop na červen 2022

Zdravotní horoskop na červen 2022
Největším bohatstvím v životě člověka je zdraví, bez něj se neobejdeme a jeho udržení je pro náš plnohodnotný život stěžejní. Chcete vědět, co vám v oblasti zdraví přinese červen? Pojďte nakouknout!

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento měsíc si budete užívat toho, že se cítíte opravdu fit. To ale neznamená, že máte ztratit veškerou opatrnost. Dál se snažte do svého života vnášet víc prospěšného, ať už se to týká jídla, sportu či zbavení se špatných návyků.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměřte se na svůj spánek. Stanovte si pevné časy, kdy budete vstávat a kdy půjdete spát. Zkuste do svého života přinést jakýsi rytmus, který vašemu tělu pomůže lépe regenerovat, a to vás potom odmění energií, se kterou budete život lépe prožívat.

Beran (21. března – 19. dubna)

V červnu budete v kondici, bude se vám dařit zlepšit Vaši životosprávu a dokonce zapracujete i na svém jídelníčku. Ten totiž zajistí, že vaše tělo pak může celé dny jet na plný plyn a užívat si života.

Býk (20. dubna - 20. května)

V červnu budete mít chuť zlepšit svůj jídelníček a opravdu se vám to bude dařit. Vězte, že i malé kroky mohou přinést do vašeho života velké změny, díky kterým se budete cítit mnohem lépe a budete plní energie.

Blíženci (21. května – 20. června)

Vyhněte se činnostem, o kterých víte, že ničí vaše zdraví. Vyvarujte se kouření, pití alkoholu a zařaďte do svého života prospěšné aktivity jako je sport, relaxace, kvalitní spánek. Předejdete tomu, že budete později muset hasit následky v podobě nemocí, ke kterým můžete být v červnu náchylnější.

Rak (21. června – 22. července)

Tenhle měsíc zkuste sledovat to, jaké potraviny vám dělají dobře a jaké naopak ne. Jídlo je pro vás palivem a zejména v tomto období roku, ovlivní to, jak se budete cítit zdravotně. První, kdo vás za tuhle ohleduplnost vůči sobě ocení, bude vaše, už tak citlivé trávení.

Lev (23. července - 22. srpna)

V červnu se nebojte zdravotních neduhů, protože hvězdy žehnají vašemu zdraví. Aby to však nebylo zadarmo, zkuste se i přesto podpořit v aktivitách, které udělají dobře vašemu tělu i duši. Cvičte, relaxujte a hlavně poslouchejte vaše tělo, které vám nejlíp napoví, co mu dělá dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento měsíc nemusíte mít o své zdraví obavy, budete plní elánu a energie budete mít na rozdávání. Víte, že dobré jídlo a správný denní režim vám zaručí, že můžete žít naplno, a proto vás baví se o sebe starat. Nepolevujte a uvidíte, že vám zdraví bude sloužit nejenom v červnu.

Váhy (23. září – 22. října)

V červnu si o své zdraví nemusíte dělat starosti. Budete plni energie a dobrou náladu budete šířit kolem sebe. Budete mít pocit, že váš život žijete plnohodnotně a o to větší chuť budete mít k tomu, se neustále zlepšovat v činnostech, které vám dělají dobře.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pokuste se zdržet nadměrné námahy a plánujte si jen tolik činností, kolik je reálné zvládnout bez velkého vyčerpání, ke kterému tíhnete. Zaměřte se na výživné jídlo, které vám dodá energii a budete se celý měsíc těšit z velmi dobrého fyzického i duševního stavu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyhněte se lidem, kteří vás svádějí ke špatnému rozhodnutí. Užívejte si času s lidmi, které máte rádi, a kteří Vám do života něco přinášejí. Není totiž nad to mít vyřešené vztahy kolem sebe, protože i tento fakt může být jedním z pilířů pro vaše zdraví. 

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zařaďte meditaci do své každodenní rutiny. Praktikování meditací může být klíčové pro zlepšení vašeho psychického i fyzického zdraví. Zkuste se alespoň na 5 až 10 minut soustředit na svůj dech, trénujte a sami uvidíte, jak moc prospěšné pro vás může takové zklidnění být.

Zdroje článku: