Důvody, proč jsou ženy Blíženci skvělými milenkami

Důvody, proč jsou ženy Blíženci skvělými milenkami
Ženám ve znamení Blíženců je někdy opravdu těžké porozumět. Nevědí, co chtějí, a pokud to zjistí, za pár minut tomu může být jinak. Avšak i přesto jsou skvělými sexuálními partnerkami. Podívejte se, co je na nich tak skvělého, a až vám půjde hlava kolem z jejich myšlenkových pochodů, nezoufejte a vzpomeňte si na jejich světlejší stránky.

Jsou to soucitné milenky

Ženy Blíženci jsou zpravidla trpělivé a chápavé. Pokud se nemáte komu svěřit, tyto ženy jsou ty pravé pro vás. Dokáží se přizpůsobit vašemu tempu, pokud to potřebujete, a pomohou vám v nesnadných situacích. Nejraději mají někoho, kdo je pevně přesvědčen o svých názorech, aby mohly s vámi diskutovat dlouhé hodiny. Pokud nestíháte jejich tempo, rády se vám přizpůsobí, a pokud jste naopak trochu rychlejší než ony, rády udělají všechno pro to, aby vám opět stačily, a to ve všech oblastech života. Nemyslí pouze samy na sebe, a proto jsou skvělými milenkami.

Cení si komunikace

Jsou to přirozeně zvědavé ženy. Z tohoto důvodu požadují, aby ve vašem vztahu byla komunikace. Takovéto ženy se nesmí nikdy nudit, jinak to vede ke zkáze dne a někdy také vztahu. Aby se nenudily, je zapotřebí s nimi neustále komunikovat. Pokud jste komunikativní typ, není pro vás lepší žena než ta narozená ve znamení Blíženců. Jistě oceníte její smysl pro humor a komunikaci stejně jako ona ten váš. Tato žena si s vámi bude povídat, i když zrovna nebudete mít spolu snadné časy, což nedělají všechny ženy. Pokud hledáte spojení mezi partnery v každou chvíli, která se naskytne, u ženy Blížence jste správně.

Ženy Blíženci jsou zpravidla trpělivé a chápavé, zdroj: ViDI Studio

Jsou zvědavé v každé oblasti

Zajímá je naprosto cokoliv, co řeknete. Hledají ve všem poučení a přiučení se něčemu novému. Jen zřídkakdy se stane, že by ji něco nezajímalo. Ovšem pokud se s Blíženkyní znáte pouze několik dnů, můžete si být naprosto jisti, že ji nejdříve bude zajímat všechno o vás. Tyto ženy nemají rády, pokud před nimi něco skrýváte. A pokud jim něco záměrně neřeknete, připravte se na neustálé otázky trvající tak dlouho, dokud požadovanou informaci nezískají. Na druhou stranu dokáží udržet tajemství, takže pokud hledáte ženu, s níž se nemusíte bát, že vaše tajemství vyzradí, najděte si ženu narozenou ve znamení Blíženců.

Rády si s vámi vymění nápady

Blíženkyně jsou opravdu hodně kreativní. Vždy mají spoustu úžasných nápadů a jsou připraveny vyslechnout vaše náměty. Tyto ženy jsou přímo šťastné, pokud se mohou podělit o návrhy na zlepšení vztahu i intimního života. Co řeknete, pro to se nadchnou. Výměna nápadů a názorů je pro ně velice důležitá, protože jim to dává možnost se rozvíjet. Tyto ženy jsou opravdu optimistické a rády ostatním zlepšují den. Vidí všechno svým vlastním způsobem, poněvadž zkoumají do hloubky. To se též odrazí ve vašem intimním životě. Blíženkyně vám dá pocit nepostradatelnosti.

Zdroj článku: