Andělská poselství na středu: Býci, používejte svou představivost, Váhy, představte přátele rodině jen v tom nejlepším světle

Andělská poselství na středu: Býci, používejte svou představivost, Váhy, představte přátele rodině jen v tom nejlepším světle
Slova dokážou pomoci, ale také ublížit. Nikdy přitom nevíme, jak zapůsobí ta naše. Je vhodné sdílet ty nejcitlivější informace pouze s těmi lidmi, jimž plně důvěřujeme. Ačkoli novým lidem máme tendenci říkat více než dobrým přátelům, andělé to nedoporučují, pokud nechceme být zklamaní.

Je jednoduché začít důvěřovat člověku, kterého vůbec neznáme. Vždyť spousta podvodníků spoléhá právě na toto. Většinou věříme lidem, kteří se znají s našimi přáteli. Proč by nám měli chtít ublížit, když o nich ostatní mají tak dobré mínění? Ale stát se to může. Andělé se snaží zařídit, abychom se vždy měli na pozoru a nevěřili nikomu, koho neznáme dostatečně dobře. Jaké další poselství si připravili speciálně pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je vhodné sednout si v soukromí s člověkem, který vás naštval, a vyříkat si to s ním. V soukromí lidé reagují jinak než na veřejnosti, vědí, že si neuříznou žádnou ostudu, až jim budete vyčítat, co udělali špatně. Stejně se ale zaměřte nejen na ty negativní, ale také na pozitivní vlastnosti, aby se necítili nepotřební.

Andělská rada: Neodbíhejte od tématu, držte se striktně toho, o co vám jde. Vyčítání dalších věcí by vám pouze přitížilo, tento člověk by začal uvažovat nad tím, zda stojí za to s vámi být.

Býk (20. dubna – 20. května)

Využijte svou představivost, abyste vyřešili svůj problém na jedničku. Je důležité myslet převážně logicky, to ano, nikdo však netvrdí, že se nemůžete svou říší fantazie čas od času inspirovat. Podívejte se na svět znovu dětskýma očima, kdy není nemožné dosáhnout čehokoli.

Andělská rada: Sdílejte se všemi své geniální plány. Kdo vás za ně odsoudí, ten není opravdový přítel. Nenechte si srážet svou kreativitu absolutně nikým.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hlídejte si svá tajemství, ale také tajemství jiných lidí. Vaši známí vám důvěřují, občas ale máte tendenci je zklamat. Jste to vy, kdo utrpí, nikdo jiný. Lidé na vás jsou naštvaní z nějakého důvodu. Běžte se jim omluvit a také se postarejte o to, aby se to již neopakovalo.

Andělská rada: Zkuste si to během příštího rozhovoru. Řekněte si, kterou informaci zkusíte nesdílet, i kdyby o nic nešlo. Stačí trochu snahy a opravdu se vám povede o této záležitosti mlčet.

Rak (22. června – 22. července)

Nedovolte pracovním problémům, aby ve vás vyvolaly stres. Každý má občas v práci problémy, nejste jediní, kdo se kvůli svému zaměstnání cítí špatně. Uvědomte si, že máte svůj tým a s jednotlivými spolupracovníky vytváříte celek. Nebojte se požádat o pomoc, potřebujete-li.

Andělská rada: Každý ví, že všem rádi pomůžete, můžete-li. Proto je téměř nemožné, že byste se setkali s odmítnutím. Máte prostě špatný den, nebude to trvat věčně. Není důvod se proklínat.

Nedovolte pracovním problémům, aby ve vás vyvolaly stres
Nedovolte pracovním problémům, aby ve vás vyvolaly stres | Zdroj: stokkete / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nehleďte na to, čeho chtějí dosáhnout jiní lidé. Zaměřte se pouze na své vlastní cíle. Jakmile to uděláte, přestanete mrhat svým časem, který není nekonečný. Udělejte všechno pro to, abyste si na konci svého života mohli říci, že jste vedli plnohodnotný život, který nikdo jiný neomezoval.

Andělská rada: Pracujte co nejsvědomitěji, a to nejen v zaměstnání. Každý den udělejte něco malého, co vám zajistí lepší život. Radost z toho, že jste pro sebe něco udělali, vás bude pohánět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Najděte si čas na pobavení sebe sama. Jistou zábavu můžete získat prostřednictvím vtipných vzpomínek nebo při rozhovorech s jinými lidmi. Nevíte-li, jak se opět stát spokojenými, může pomoci i dobrá komedie či jiný filmový žánr, který vám vždy vykouzlí úsměv na rtech.

Andělská rada: Nenacházíte-li motivaci být spokojení, možná je čas udělat si seznam domácích úkolů, které dnes splníte. Čím více si práci rozkouskujete, tím větší budete mít radost, jak rychle své povinnosti plníte.

Váhy (23. září – 23. října)

Rodina vás občas dokáže pěkně naštvat, obzvláště nerespektuje-li vaše nové přátele. Nechte je vychladnout a mezitím vymýšlejte plán, jak své přátele představit v tom nejlepším světle. Nechte svou fantazii, aby to udělala za vás. Inspirovat se můžete fiktivními příběhy z knih či filmů.

Andělská rada: Je ovšem velmi důležité nic nepřehánět a stále zůstat v reálném světě. Můžete své přátele požádat, aby vám řekli, v čem vynikají, a společně vymyslet vhodný plán.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Většinou se vám vyplácí poslouchat svou intuici, dnes to však nebude dobrý nápad. Než si o čemkoli vytvoříte pevný názor, vyslechněte si názory ostatních lidí a popřemýšlejte nad tím, zda nemohou čistou náhodou mít pravdu. Buďte otevřenější alternativním pravdám.

Andělská rada: Nejednou se stalo, že vaše emoce vám vnukly špatný pohled na spoustu událostí a problémů. Je čas poučit se ze svých chyb. Můžete postupovat pomalu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Do práce byste měli být zapálenější, neboť příjem se vám může zvýšit a vy můžete více investovat do svých zájmů. Vaše koníčky nevyžadují žádnou investici, je však dobrý pocit mít jisté výhody a podpořit lidi, kteří vás učí něčemu novému, přestože se rozhodli dělat to zadarmo.

Andělská rada: V práci se nedívejte na ostatní, jestli opravdu pracují. Pouze vás zpomalují v konání vašich vlastních úkolů. Soustřeďte se pouze na to, jaké výsledky vykazujete vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše rozhovory jsou občas nudné, neboť neposkytujete dostatečně důležité informace. Lidé vás budou spíše poslouchat, budou-li vaše slova více poučná. Dříve, než něco řeknete, si položte zásadní otázku, a sice, zda je vaše sdělení opravdu důležité a zda někomu pomůže.

Andělská rada: Můžete se stát skvělým rádcem, pokud ostatní začnete upozorňovat na chyby. Hlavní je postupovat jemně a místo výčtu chyb navrhnout, co konkrétně by dotyčný mohl udělat, aby se zlepšil.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všechno je nutné udělat s několikadenním předstihem. Chyby jsou v tomto případě zcela nevyhnutelné. Položte si zásadní otázku. Kam tolik spěcháte? Proč máte takové nutkání být ve všem první, když to nemusí být správně? Trochu zpomalte, život není jen o zábavě.

Andělská rada: Vždy můžete požádat svého nadřízeného, aby na vás nespěchal, pokud daný úkol dosud neumíte pořádně. Nebojte se uznat, že nejste dokonalí.

Ryby (19. února – 20. března)

Menší úklid není na škodu, a to jak ten domácí, tak ten ve vašem počítači či notebooku. Máte-li na ploše nepotřebné soubory, odstraňte je. Pořádek v elektronice vám dodá větší pocit čistoty a ke svému přístroji se začnete vracet mnohem raději, budete se cítit klidně a milováni.

Andělská rada: Dnes konzumujte jídla lehčí. Ačkoli vám tuky a cukr mohou chybět, na konci dne půjdete spát s úsměvem na tváři, poněvadž budete vědět, že jste pro sebe udělali něco dobrého.

Zdroj článku:
  • Autorský text