Mayský horoskop na březen: Wo se budou vysilovat, Makové by si měli dát pozor na unáhlenost

Mayský horoskop na březen: Wo se budou vysilovat, Makové by si měli dát pozor na unáhlenost
Mayové mezi námi nejsou již dlouho, avšak jejich horoskopy nám pomáhají ještě dnes. Jak si více vážit sami sebe i lidí kolem nás a na co si dávat pozor, to sepsali, aniž by tušili, jak dlouho po jejich smrti se jejich moudra uchovají.

A co byste se měli dozvědět vy? Někdo bude opakovat své chyby, aniž by to tušil, jiný svěří svou důvěru těm nesprávným lidem. Ať už podnikneme cokoli, výsledek je stejný. Můžeme si zadělat na mnoho zcela zbytečných problémů. Přečtěte si svůj mayský horoskop, abyste se těmto chybám vyhnuli. Většinou pro to stačí udělat velmi málo.

Ch´en (2. ledna – 21. ledna)

Potkáte člověka, který vám uškodí, dovolíte-li mu vás blíže poznat. Sdělovat své plány lidem na potkání nyní nebude příliš bezpečné, mohli by překroutit pravdu a uvést vás do problémů.

Yax (22. ledna – 10. února)

Opakování stejných chyb jako v minulosti nezmění výsledek vašich chyb, pouze vám zajistí další neshody s lidmi kolem vás. Konečně se poučte a vnímejte, kdy se blíží událost podobná té, kterou jste již zažili.

Sak (11. února – 2. března)

Nejste středem vesmíru, každý člověk touží po respektu vyzařujícímu z okolí. Budete-li příliš sobečtí, lidé od vás budou odcházet a ztratíte více, než jste předpokládali.

Keh (3. března – 22. března)

Ne každý člověk si zaslouží místo ve vašem životě. Selekce lidí podle toho, zda vám mohou dát něco užitečného, je nyní moudré. Při výběru můžete být neopatrní, proto se snažte této chyby vyvarovat.

Zkuste si probrat, kdo si zaslouží místo ve vašem životě. Možná je čas někoho vyřadit
Zkuste si probrat, kdo si zaslouží místo ve vašem životě. Možná je čas někoho vyřadit | Zdroj: DmitryPoch / Depositphotos

Mak (23. března – 11. dubna)

Mnohdy budete reagovat až příliš unáhleně. To, co se vám na první pohled bude jevit jako skvělý nápad, vám může ublížit. Přinejmenším unáhleným rozhodnutím poškodíte svou reputaci.

K´ank´in (12. dubna – 1. května)

Budete značně podráždění, a to i tehdy, když se vše bude ubírat správným směrem. Lidé kolem vás budou demotivovaní vám jakkoli pomáhat. Chce to více se usmívat a umět ocenit něčí snahu.

Muwan (2. května – 21. května)

Změny, které si přejete tento měsíc udělat, se nedostaví. Můžete si ale povšimnout jiných změn. Některé z nich budou lepší než vaše plánované, ale některé vás tolik nepotěší, hlavně v oblasti rodiny.

Pax (22. května – 10. června)

Dovolíte-li negativním myšlenkám, aby plně ovládly vaši mysl, dříve či později se to opravdu stane. Aby se vás tato špatná nálada nedržela celý měsíc, najděte si nové koníčky, kterým se můžete věnovat, když kolem sebe nikoho nemáte.

Kayab (11. června – 30. června)

Budete mít pocit, že lidé zkoušejí, kolik kritiky vydržíte. Hledět na všechno, co řeknou vaši nejbližší, může pořádně pocuchat vaše nervy. Nevěnujte pozornost každému slovu, místo toho se zaměřte na svůj osobní rozvoj.

Kumk´u (1. července – 20. července)

Zatoužíte získat více peněz. A to tak hodně, že začnete riskovat s penězi, které jste si již vydělali. Půjčky známým s tím, že vám vrátí o něco více, vám nezaručí, že své peníze ještě někdy uvidíte.

Wayeb (21. července – 25. července)

V práci byste nyní neměli trávit tolik času. Přesčasy se pro vás stanou jistou formou potěšení a úniku z reality, když rodinná situace nebude nejlepší. Hrozí vám přepracovanost. Nezapomínejte na vydatný odpočinek.

Pop (26. července – 14. srpna)

Brzy si začnete všímat, že lidé, s nimiž jste běžně v kontaktu každý den, si začnou stěžovat, že si jich příliš nevšímáte. Řešení je vnímat tyto lidi, když s nimi trávíte čas, a nechovat se tak nečinně.

Wo (15. srpna – 3. září)

Budete se zbytečně vysilovat bez ohledu na to, zda budete trávit čas s rodinou, přáteli či o samotě. Aktivity, pro které se rozhodnete, vás připraví i o ten zbytek energie. Zvolte nenáročnější způsoby zábavy.

Sip (4. září – 23. září)

Přijde vám, že si vaši nejbližší neváží vaší podpory. Není to pravda, tento měsíc to mnohdy bude přesně naopak. Více se o své vztahy starejte, aby neupadly v zapomnění. Nepochybujte o budoucnosti těchto vztahů.

Sotz (24. září – 13. října)

Zatoužíte po dobrodružství. Ne vždy ale budete opatrní, a cesty do nebezpečnějších lokalit nebudou výjimkou. Než se tam vydáte, bylo by dobré s sebou vzít někoho, kdo zná terén a ví, co kdy čekat.

Sek (14. října – 2. listopadu)

Jakmile se vám přestane dařit, budete chtít zahodit všechny dlouhodobé plány, na kterých jste pracovali dlouhé měsíce. Pokračujte ve své snaze. Místo abyste se věnovali něčemu jinému, zkuste svůj plán poupravit, aby vám vyšel.

Xul (3. listopadu – 22. listopadu)

Vaše vtipkování může být zábavou pouze pro vás samotné. V práci se podobnému jednání vyhýbejte, chcete-li, aby vaše příplatky opravdu dorazily k vám. Nebo abyste si nemuseli hledat nové zaměstnání.

Yaxk´in (23. listopadu – 12. prosince)

Nad svými záměry nebudete příliš přemýšlet. To se vám může vymstít, budete-li trávit čas s lidmi, kteří nemají příliš velký smysl pro humor. Dvakrát si rozmyslete, co řeknete, abyste se nedostali do problémů.

Mol (13. prosince – 1. ledna)

Budete línější než obvykle. Ne přímo líní, avšak do všeho se budete muset nutit. Březen pro vás nebude zábavným měsícem. Pamatujte, že čím dříve dokončíte, co musíte, tím dříve můžete dělat to, co vás baví.

Zdroj článku:
  • Autorský text