Tchyně a tcháni jsou pro tato znamení důvěryhodnější než vlastní rodiče

Tchyně a tcháni jsou pro tato znamení důvěryhodnější než vlastní rodiče
Rodiče by tu měli být od toho, aby své potomky plně podporovali, kdykoliv mají problémy. Mělo by to pochopitelně fungovat i naopak. Ovšem pokud spadáte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, více než svým rodičům věříte rodičům partnera, s nímž jste měli svatbu. Platí to i o Vás?

Býk (20. dubna – 20. května)

Zastáváte ten názor, že musíte mít dobré vztahy s rodinou svého partnera, kterého jste si vzali, protože přesně to se od Vás očekává. I Vy sami chcete být své nové rodině nablízku. Rozhodnete se s nimi trávit mnoho času a povídat si s nimi, ubezpečit je, že tu budete vždy pro ně, jako by to byli Vaši vlastní rodiče.

Tak hodně Vám nakonec přirostou k srdci, že si s nimi budete mít vždy co říci a v konečném důsledku s rodiči svého partnera komunikujete mnohem více než s Vašimi vlastními rodiči a také jim daleko více důvěřujete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete, aby Vás uznávalo co největší množství lidí, a proto hned po svatbě nebo lépe ještě před ní navštívíte rodiče svého partnera a sblížíte se s nimi. Nesnesli byste fakt, že by Vás rodiče Vašeho partnera neměli rádi či Vámi dokonce pohrdali. Snažíte se k nim chovat vždy mile, aby měli jistotu, že jejich potomek je u Vás v dobrých rukách. Se svými vlastními rodiči máte podobný vztah, ale ten brzy skončí, jakmile budete chtít vstoupit do přízně rodičům Vašeho partnera.

Vaši vlastní rodiče se pro Vás totiž stanou těmi méně důležitými lidmi ve Vašem životě. Budete se bavit se členy své nové rodiny a také oni se pobaví nejedním Vaším vtípkem.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile získáte přízeň a důvěru rodičů svého partnera, kterého jste si vzali, Vaši rodiče jdou okamžitě stranou, co se týče Vaší vlastní důvěry. Vaše nová rodina je pro Vás stále rodina a Vy se o ně začnete zajímat do hloubky.

Neustále se jich budete ptát, zda něco nepotřebují nebo si nechtějí jen tak popovídat. Ukazujete se jim v tom nejlepším světle. Vytvoříte si s nimi tak silné pouto, že bohužel začnete těmto lidem důvěřovat mnohem více než svým vlastním rodičům.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začnete chodit za rodiči svého partnera, protože toužíte poznávat nové lidi a zároveň se Vám líbí být ve své nové rodině středem pozornosti. Užíváte si jejich chválu, když jim s něčím pomůžete.

Také se Vám líbí a těší Vás, když vidíte, že Váš partner (nyní již manžel či manželka) je naprosto potěšen, že jeho rodičům důvěřujete a vycházíte s nimi mnohem lépe než se svými vlastními rodiči. Myslí si, že je dobře, že se spolu nehádáte. Vy jste spokojeni, on je spokojen a jeho rodiče pochopitelně také.

Zdroj článku: