Znamení zvěrokruhu, která mají nejvíce živou představivost

Znamení zvěrokruhu, která mají nejvíce živou představivost
Proč si něco živě představujeme? Abychom něco vyřešili snáze. Ať se jedná o pozitivní, či negativní rozhodnutí, v určitém momentě nám mozek před očima zhmotní onu situaci. Tím se domníváme, že získáváme kontrolu nad danou situací. Některá znamení však mají více živou představivost než jiná.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je o vás známo, že vše musí být perfektní. A pokud vám osud neposkytne plný příběh, ale pouze jeho část, rádi si domýšlíte zakončení, poněvadž nenávidíte příběhy bez dokončení. Cokoliv je pro vás lepší než nevědět, a proto si domýšlíte různé situace v životě. A to je to, co vás udržuje v klidu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Kdykoliv máte trochu volného času, využíváte svou živou představivost, která sice nic nevyřeší, ale to vám nevadí. A co by ostatní zjistili, kdyby vám dokázali číst myšlenky? Vidíte sami sebe jako krále, toho nejlepšího šlechtice, který má všeho dostatek, žije v honosné vile a peníze se k němu jen hrnou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše živá představivost vám pomáhá zůstat mentálně zdraví. Všední život se vám totiž zdá příliš monotónní a nudný. Abyste si zachovali chladnou hlavu a zdravou mysl, unikáte do neznáma, které produkují vaše myšlenky. Žádná vaše myšlenka se neodehraje dvakrát, naopak se díky svému mozku můžete podívat na mnohem lepší místo.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Máte bujnou fantazii a živou představivost, ale na rozdíl od ostatních znamení zvěrokruhu s nejvíce živou představivostí, u vás je to jiné. Vyznačujete se schopností proměnit všechny své sny ve skutečnost. Nedělá vám problém zrealizovat každou vaši myšlenku. A vám se skutečně daří. Vaše živá představivost je tudíž pouze plodištěm věcí, které se většinou skutečně stanou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Také vy máte opravdu bujnou fantazii, co se týče vašich myšlenek. Představujete si různé situace opravdu živě, avšak máte jeden opravdu velký problém, a sice to, že si představujete vlastní neúspěch a zánik vašeho psychického já. Cokoliv si představíte, bude negativní vůči vaší osobě. Často tudíž končíte psychickými problémy. Nejčastěji trpíte depresemi a vinit za to můžete své vlastní myšlenky, které nedokážete upínat pozitivním směrem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte úplně nejvíce živou představivost ze všech znamení zvěrokruhu. A není divu. Vaše dobrodružná povaha vytváří myšlenky, kde cestujete a užíváte si života v momentech, kdy to nemůžete provozovat v reálném životě. Pečlivě vše zanalyzujete a přemýšlíte, co by se mohlo stát, jenže poté se vyskytne problém, začnete zpochybňovat své myšlenky, tudíž vytváříte nové a nové. Motáte se v myšlenkách. 

 

Zdroj: