Bohatství podle horoskopu na březen: Lvi získají vedlejší příjem, Panny začnou investovat a Štíři si budou vyhazovat z kopýtka

Bohatství podle horoskopu na březen: Lvi získají vedlejší příjem, Panny začnou investovat a Štíři si budou vyhazovat z kopýtka
Březen je měsícem, kdy se nám otevírají brány do světa bohatství, prosperity a s tím přicházejí nové možnosti. Pro některá znamení bude tento měsíc přelomový a konečně získají šanci proměnit svůj život k nepoznání.

Do měsíce března vstupujte s velkým očekáváním na změny v oblasti finančního zabezpečení. Nelze však říct, že každé znamení bude mít tento měsíc větší přístup k penězům, někteří o své finance také přijdou a to ať už vlastním nebo cizím zaviněním. V tomto období je velmi důležité zaměřit svůj zájem na vaše finance a získávat dostatek informací o možnostech výhodných investic. Dejte si však ale také pozor, aby vás vidina bohatství úplně nepohltila a vy neztratily pevnou půdu pod nohama. Zajímá vás víc? Pojďme se tedy společně podívat na to, jak březen zahýbe s vašim kontem.

Beran (21. března - 19. dubna)

Po Vánocích a začátku nového roku, které pro vás znamenali velkou finanční zátěž, jste se stále ještě neměli čas oklepat a změnit svůj zůstatek na účtě na kladná čísla. Březen a s ním přicházející jaro, které s sebou nese i energii plnou nových začátků, by pro vás mohlo být ideálním obdobím pro reorganizaci vašich financí a zamyšlení se nad tím, kam vám peníze utíkají. 

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci budou mít pěkně nabitý březen. Veškeré hvězdné konstelace jdou vstříc vašemu zbohatnutí. V nadcházejícím období se vám naskytne možnost zainvestovat vaše peníze do začínajícího projektu nebo uzavřít smlouvu, která vám vydělá pěkný ranec peněz. Buďte ale opatrní a pořádně si při těchto situacích pročtěte veškeré podmínky, abyste někomu nenaletěli.

Blíženci (21. května - 20. června)

Pokuste se využít měsíc březen k navázání nových kontaktů. Networking možná není úplně vaše oblíbená aktivita a silná stránka, ale pokud se do toho tento měsíc pořádně opřete, je velká šance, že získáte kontakty, které vám otevřou dveře k zajímavým finančním projektům.

Rak (21. června - 22. července)

Je potřeba si na chvíli utáhnout opasky, neužívat si jen aktuálního dění a myslet trošku na zadní vrátka. V oblasti financí vás teď nečekají úplně hvězdné zítřky a je dobré být na to připraven a mít dostatečné rezervy. Člověk nikdy neví, kdy může přijít o práci, kdy se může pokazit auto nebo lednička.

Pokud jste ve znamení raka, dávejte si pozor na finance, nečekají vás dobré dny
Raky nečeká v oblasti financí dobré období, začněte myslet na zadní vrátka | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Lvům se v březnu otevře možnost pro vedlejší příjem. Mějte oči otevřené a všímejte si možností, které se kolem vás naskytují. Využití vašeho talentu a kreativity vám pomůže dostat se k hezkému příjmu, který můžete využít pro jejich další zdokonalení.

Panna (23. srpna - 22. září)

Vám tedy letos hvězdy přejí! Jste jedním ze dvou znamení, které budou mít letos rok plný peněz a blahobytu. V klidu si sedněte a udělejte si kvalitní finanční plán, jak s financemi dál naložit, ať už s těmi co již máte, tak s těmi, které přijdou. Investovat do zlata, Bitcoinu nebo nechat doma v bezpečí pod polštářem?

Váhy (23. září - 22. října)

Březen je pro některé ideálním měsícem, pro vás se však může stát pěknou noční můrou. Pokud jste si správně zpracovali daně, máte půlku této můry za sebou. Další však přijde s placením daní. Pokud nemáte v těchto věcech úplně jasno, zkuste se obrátit na daňového poradce, který by vám mohl v této oblasti pomoci a třeba vám i nějakou korunu ušetřit.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Kdo šetří, má za tři. Štírům šetření jde a proto si také můžou občas vyhodit z kopýtka. Určitě si to teď zasloužíte a z tvrdou práci, kterou vykonáváte je potřeba se také odměnit. Co takhle nová kabelka, parfém nebo welness pobyt na horách?

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Střelci by se neměli tolik bát a jít svému štěstí naproti. Hvězdy jsou vám tento měsíc nakloněny, ale je potřeba pro to taky něco udělat. Zkuste si vsadit vsadit sportku nebo koupit los. Vše však s rozumem, aby jste v loterii nenechali celou svou výplatu! 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Vaše práce vás sice baví a děláte ji více než uspokojivě, vaše finanční ohodnocení tomu ale hrubě neodpovídá. Je potřeba vzít věci do vlastních rukou, sebrat k tomu trochu odvahy a říct si o odpovídající ohodnocení. Třeba budete velmi mile překvapeni, jak lehce to půjde a budete se bít do hlavy, že jste tento krok nepodnikli již dříve.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Když začnou výdaje převyšovat příjmy jde do tuhého. Neztrácejte ale hlavu, toto období nebude trvat dlouho a brzy z toho budete venku. V následujícím období se vám budou nabízet různé možnosti, jak zbohatnout a zlepšit své příjmy. Každou takovou příležitost však dobře promyslete, nejlépe s blízkým přítelem či rodinou.

Ryby (19. února - 20. března)

Velmi rychle zjišťujete, že život není o penězích a velmi důležitější, než mít tučné konto v bance je mít spokojenou rodinu a být zdravý. Toto zjištění s sebou přináší i nový pohled na rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Zpomalte a využijte peníze, které jste tvrdou prací nastřádali na své zdraví a odpočinek.

Zdroje článku: