Macaulay Culkin prožívá svůj život jako na houpačce

Macaulay Culkin prožívá svůj život jako na houpačce
Macaulay Culkin letos oslaví už své 40. narozeniny. Jeho život byl plný vzletů, ale i nepříjemných pádů. Jako dítě byl považován za geniální hvězdu a miloval ho celý Hollywood, pak se z něj však stala dočista chodící mrtvola. Nyní v jeho životě nastal zlom, který mu dal opět motivaci k normálnímu životu.

Hvězdou se stal v útlém věku

Macauly Culkin, který si v dětství zahrál v sérii úspěšných komedií Sám doma, se takřka přes noc stal miláčkem celé Ameriky a znal ho celý svět. Za svou roli Kevina si vysloužil mnoho ocenění a zdálo se, že jako herecká hvězda nikdy nespadne z vrcholu. Rozdával řadu rozhovorů a úsměvy šířil na všechny strany. Bohužel svou slávu v tak mladém věku neustál, a když poté přestaly přicházet další úspěšné role, začal se zviditelňovat jinak.

Prožil pád až na samé dno

Velmi brzy, snad vlivem slávy a peněz se z něj stala chodící troska. Byl milovníkem bujarých večírků, drog a alkoholu. Herectví se přestal věnovat úplně. Jednu dobu na tom byl tak zle, že ho média označila předčasně za mrtvého. Dlouhá léta bojoval se svou závislostí, ale nedařilo se mu tak těžký úkol vyhrát – a svět na něj pomalu začal zapomínat. Z okouzlujícího a hyperaktivního chlapce nakonec nezbylo vůbec nic.

Velmi brzy, snad vlivem slávy a peněz se z něj stala chodící troska. Byl milovníkem bujarých večírků, drog a alkoholu.

Dokázal se vrátit do normálního života

Před nějakou dobou se však situace změnila. Po jeho boku se začala objevovat kráska jménem Brenda Song a Maculay Culkin se sebou konečně začal něco dělat. Dnes už opět vypadá jako naprosto normální člověk a po problémech s drogami a alkoholem už není ani památka. Opět ho můžete zahlédnout v televizních show či rozhovorech, a před nedávnem se mu dokonce narodilo dítě, jehož příchod na svět však tajil.

Nyní tomuto ještě poměrně mladému herci všichni drží palce, aby se opět nedostal na dno společnosti a žil spokojený život.

Zdroj: