Co vaše znamení říká o vašem stylu nakupování?

Co vaše znamení říká o vašem stylu nakupování?
Styl nakupování má každý jiný. Někdo nakupuje hodně, někdo vůbec a někoho lze přimět nakupovat jen jako doprovod další osoby. Někdo šílí po oblečení, jiný po elektronice. Co o vašem stylu nakupování vypovídá astrologie?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tíhnete k elegantním, ale přesto střídmým kouskům. Jste to většinou vy, kdo je v partě nejlépe oblečen. Také nutno dodat, že si kupujete pouze to, co skutečně potřebujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dopřáváte si luxus, ale peníze udržujete u sebe. Nehledáte denně nejdražší kousky v obchodech, ale jednou za čas si ten luxus dopřejete. Ovšem to, co si kupujete, musí být nutně pohodlné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vy to máte těžké. Jednou vezmete jednu věc na sebe a už se ohlížíte po jiné. Není nutno dodávat, že vaše návštěvy všech obchodů v okolí jsou více než časté. Chcete být v módě.

Rak (22. června – 22. července)

Chodíte vždy upraveni, ale upřednostňujete oblečení, v němž se cítíte pohodlně, a proto nakupujete v levnějších obchodech. Žádné upnuté kalhoty pro vás neexistují.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jakmile jde o nakupování, rádi experimentujete. Ať jde o vybavení domu, oblečení nebo dárek pro známého – vy si nakoupíte, aniž byste věděli, jestli se to bude ostatním líbit. Názory ostatních jsou vám jedno.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ať nakupujete cokoliv, potřebujete to mít ve stejné barvě. Jiná barva by vám narušovala pocit perfektního sladění všeho ve vašem domě. Raději kupujete klasiku než nějaké výstřelky dnešní doby.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud máte dostatek peněz, hedvábí a semiš bude nejčastější látka ve vašem šatníku. Tyto druhy látek budete vyhledávat i v obchodech s oblečením. Co se týče ostatního zboží, upřednostňujete klasiku s lehkým vylepšením.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš styl nakupování je poněkud zvláštní. Pokud se vám něco líbí, máte problém s výběrem barvy, a tak se častokrát stane, že si jednu věc odnášíte domů v několika barevných provedeních. 

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Něco si usmyslíte a hned to musíte mít. Rádi střídáte módu a vymýšlíte něco nového, abyste byli naprosto nepřehlédnutelní při svém rychlém tempu na své cestě životem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro vás je nejpřednější cítit se útulně. Vybíráte si jednoduché a pohodlné kousky oblečení a spíše než oblečení nakupujete něco do svého domova, aby se vaši blízcí i návštěva cítili útulně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cokoliv je šílené, ve vašich očích vypadá roztomile a nutí vás to k pocitu, že danou věc skutečně potřebujete. Pokud někoho jiného uvidíte vlastnit tu danou věc, okamžitě ztrácíte zájem a poohlížíte se po něčem ještě nevšednějším.

Ryby (19. února–20. března)

Milujete to, co se nyní nosí a kupuje. Pokud uvidíte ostatní, kteří jsou díky dané věci více oblíbení, můžete vzít jed na to, že jakmile naspoříte nějaké peníze, hned druhý den si to koupíte.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.stitchfix.com