3 znamení zvěrokruhu, která milují nakupování tak, že ani nevědí, kdy přestat. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která milují nakupování tak, že ani nevědí, kdy přestat. Najdete se mezi nimi?
Trocha nakupování nikdy nikomu neuškodí. Jde o jakousi terapii, když se zrovna necítíte nejlépe a řadě lidí přináší potěšení. Když vám tento koníček však začne vyprazdňovat peněženku, není to už taková zábava a začíná jít spíše o zlozvyk. Jste podle vašeho znamení rozenými shopaholiky i vy?

Beran

Berani jsou těmi prvními, co do obchodu naběhnou hned po výplatě a utratí vše, co si poctivě našetřili. Na ceny nehledí, nepotřebují slevy, výhodné nabídky ani žádné kupóny, zkrátka si koupí to, co si zrovna přejí. A umí si to pořádně užít. 

Dokážou utratit jmění jak na jídle, tak oblečení, špercích či nejnovějších trendech. Nakupují podle nálady a toho, co jim zrovna padne do oka. Když mají plnou kapsu, nezastaví se, dokud téměř všechno neutratí. Nedokážou té touze prostě odolat. Na nějakou dobu je to udrží šťastné, tedy alespoň dokud si neuvědomí, že už všechno utratili a na další shopaholickou horečku si budou muset chvíli počkat.

Býk

Býci milují luxus, krásu a hezké věci. Rádi proto chodí po obchodech a dívají se po oblečení, dekoracích, kosmetice, nábytku i všemožných luxusních doplňcích. Milují, když mají dostatek peněz a nemusí se starat o to, kolik utratí. Poté na ceny rozhodně neberou ohledy. Když něco chtějí, prostě si to koupí a nikdo jim to ani náhodou nedokáže vymluvit. Důležitá je pro ně kvalita a vyšší ceny jim většinou nedělají problém. Tedy jen v případě, že jsou dostatečně finančně zajištění, protože jistota je pro ně v životě hodně důležitá.

Více než peníze, jsou po ně však důležité jejich osobní věci, kterých si nadevše váží. Když tedy nakupují, často už mají určitou představu toho, co by chtěli. Narozdíl od Beranů se u nich proto nestane, že by se jim to za pár dní omrzelo a zůstalo ležet někde v koutě.

Berani jsou těmi prvními, co do obchodu naběhnou hned po výplatě a utratí vše, co si poctivě našetřili.

Lev

Lvi milují nakupování, a to nejen pro sebe, ale i pro ostatní. Baví je nakupování dárků, protože jsou nadšení z toho, že svým blízkým udělají radost něčím hezkým. Na dárcích proto nikdy nešetří a snaží se být štědří, i když zrovna nemají moc peněz. Raději, než za sebe je totiž utratí za druhé, pokud vědí, že je to potěší. Pokud se se Lvem tedy kamarádíte, těšte se na to až vás také obdaruje, protože to vždy stojí za to.

Rádi si ale kupují i něco pro sebe, pokud tedy vše neutratí za luxusní dárky. Kvůli svým vysokým nákladům na nakupování však musí také hodně pracovat. To jim ale většinou nedělá moc velký problém, protože jako přirození vůdci jsou často postaveni na vyšších pozicích a vydělávají poměrně vysoké částky.

 

Zdroje: