Velký andělský horoskop na rok 2024: Ryby, neztrácejte čas se špatnými lidmi, Berani, žádný problém není neřešitelný

Velký andělský horoskop na rok 2024: Ryby, neztrácejte čas se špatnými lidmi, Berani, žádný problém není neřešitelný
Každý nový rok nám dává spoustu možností, jak se zdokonalit a dosáhnout svých cílů. Ani rok 2024 nebude výjimkou. Otevírají se nám nové možnosti, kterých jsme si minulá léta ani nevšimli, a to proto, že jsme ještě nebyli připraveni.

Jako každý den, každý týden a každý měsíc, andělé nám mají co říci také každý rok. Čím bude výjimečný zrovna tento? Někomu se zadaří v práci, jinému v partnerském životě. Vesměs záleží na tom, zda jsme ochotni udělat několik ústupků, abychom se my sami neměli špatně. Jaký bude váš rok? Kde se vám zadaří a na co si naopak dát pozor? Přečtěte si velký andělský horoskop na příští rok.

Beran (21. března – 19. dubna)

Připustíte, že žádný váš problém není dostatečně velký, abyste ho nedokázali vyřešit. Co se týče zaměstnání, ne se všemi budete přátelé, ale ve druhé polovině roku se vše vyjasní, což povede k vzájemné omluvě.

Pozitivní zprávy: Rodinné vztahy budou v naprostém pořádku. Na členy své rodiny se můžete spolehnout, vyslyší vás a pomohou vám z bryndy, budete-li jejich pomoc potřebovat.

Na co se zaměřit: Nedělejte si nic z lidí, kteří si myslejí, že nejste tak dobří jako oni. Místo toho popřemýšlejte, jak jim dokázat opak.

Andělská rada: Neignorujte žádné malé komplikace a žádné problémy vás již nepřekvapí. Můžete navštívit člověka starší generace, poskytne vám skvělou radu v průběhu celého roku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Láska je hlavní oblastí vašeho roku. Můžete se domnívat, že lidé kolem vás si nezaslouží tolik podpory, kolik od vás dostávají. Ještě v první polovině roku ale zjistíte, že byste se neměli k nikomu obracet zády jen na základě toho, že vás několik lidí silně zklamalo.

Pozitivní zprávy: Naučíte se projevovat více lásky a tak zlepšíte vnímání světa z pohledu jiných lidí. Stanete se váženým člověkem, ke kterému si ostatní lidé budou chodit pro radu.

Na co se zaměřit: Snažte se co nejvíce vyhýbat pýše. V očích lidí budete dobrým člověkem, což z vás může lehce udělat člověka špatného, manipulativního.

Andělská rada: Najděte rovnováhu ve svých emocích. Nebuďte uraženi, pokud vám někdo projeví své nesympatie, ale ani nenechte ego, aby vás pohltilo, pokud vás někdo vychválí do nebes.

Blíženci (21. května – 21. června)

Život není fér a vy to v průběhu roku drsně pocítíte. Budete si ale malovat obrázek, který je mnohem krutější než realita. Lidé kolem vás vám budou připraveni pomoci, zejména vaši nejbližší. Dokážete-li se uklidnit, nic vám nebude chybět a dosáhnete vytouženého úspěchu.

Pozitivní zprávy: Rodina vám bude vždy nablízku. Sice dojde k menším hádkám, ale to jen proto, abyste si uvědomili, že nic není tak zlé, jak se vám jeví.

Na co se zaměřit: Jednou budete dole, jednou nahoře. Vaše tendence vidět všechno negativně by měla být odstraněna. Představte si, že jste šťastní, a tato myšlenka se stane realitou.

Andělská rada: Závistivce potkáte vždy, v novém roce na ně jakoby budete mít smůlu. Když už nebudete vědět, kudy kam, vzpomeňte si, kolik lidí vám kdy pomohlo.

Rak (22. června – 22. července)

Domov je tam, kde je vám nejlépe. V tomto roce není moudré získávat nové spolubydlící, tito lidé by vám pouze lezli na nervy. Naopak zútulnění vašeho domova podle toho, co v něm chcete změnit, vás velmi uklidní. Návštěvy také omezte, zvěte jen lidi, u nichž víte, že vám nerozbijí nic, na čem vám hodně záleží.

Pozitivní zprávy: V zaměstnání můžete být povýšeni nebo přestoupit na jinou pracovní pozici. Váš pracovní život se vám začne zamlouvat mnohem více než jak je tomu nyní.

Na co se zaměřit: Nedovolte, aby vaše špatná nálada někoho rozesmutnila či dokonce naštvala. Hlavně v rodinném kruhu nastanou drobné problémy, když řeknete něco, čeho budete později litovat.

Andělská rada: Jednejte s ostatními lidmi tak, jak byste si přáli, aby oni nakládali s vámi. Neříkejte nikomu, že něco udělal špatně. Dotyční lidé si své chyby uvědomí až příliš dobře.

V práci vás čeká úspěšný rok, můžete být i povýšení.
V práci vás čeká úspěšný rok, můžete být i povýšení. | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

S lidmi, na nichž vám hodně záleží, se nemusíte ve všem shodnout. Nevrčte na ně, nemohou za to, že mají odlišný názor. Ozvěte se pouze v případě, že by vám chtěli zakázat jít si za svými sny. Těchto situací bude v tomto roce hned několik.

Pozitivní zprávy: Přijdete na způsob, jak zkontaktovat osobu, s níž delší dobu nejste v kontaktu. Přestože vztah nemusí fungovat dlouho, přijdete na to, co tomuto člověku na vás vadilo.

Na co se zaměřit: Nepropadejte panice, když vás zradí někdo, do koho byste to nikdy neřekli. Jděte dál, vůbec s tímto člověkem, který si vás neváží, neztrácejte čas.

Andělská rada: Lidé přicházejí a odcházejí. Není to vaše chyba. Buďte ale vděční. Kdyby vás tito lidé neopustili teď, pouze byste do nich investovali drahocenný čas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše duševní zdraví bude více než dobré. Pokud jste si někdy chtěli zkusit práci životního kouče, dostanete několik příležitostí. Na lidi budete působit důvěryhodně, budou za vámi chodit a prosit vás, abyste zlepšili jejich životy. V očích ostatních totiž budete působit jako velmi vyrovnaný člověk.

Pozitivní zprávy: Očekávejte vyléčení zlomeného srdce, co se týče lásky. Pochopíte, že jste nesli svou vinu ohledně rozpadu minulého vztahu, ale nebyli jste vinni zcela.

Na co se zaměřit: Dostatečně odpočívejte. Je přínosné starat se o druhé, ale pokud nebudete dělat nic jiného, brzy se může projevit syndrom vyhoření.

Andělská rada: Uchovávejte rovnováhu ve svém životě. Jste-li smutní, nestarejte se o problémy jiných lidí, dokud se vaše situace nevrátí do normálu.

Váhy (23. září – 23. října)

Získáte spoustu přátel, kteří s vámi budou souhlasit ve všem, co řeknete. Nastanou chvíle, kdy to nebude příliš vhodné. Proto je třeba zdržovat se v blízkosti lidí, kteří přesně vědí, co chtějí a co si myslejí.

Pozitivní zprávy: Dostanete spoustu příležitostí k osobnímu růstu, tak je využijte. Podpoříte tím svou představivost a schopnost řešit problémy adekvátně.

Na co se zaměřit: Je lepší najít si přátele s mozkem blížícím se géniovi. Ten vám dobře poradí. Jak je poznáte? Neodkývají všechno, co řeknete, a nebojí se vám říci svůj vlastní názor.

Andělská rada: Nejste tak strašní, abyste si nemohli dovolit vybírat si lidi, kteří vás budou provázet vaším životem. Ačkoli víte, že odmítnutí bolí, nebojte se odmítnout ty, kteří jsou vám nesympatičtí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše nápady vás doslova pohltí. Pro něco se nadchnete a začnete na tom pracovat. Může se to stát vaším hlavním zdrojem příjmu, proto se zaměřte na každý nápad, který se zrodí ve vaší hlavě. Následně vyberte ten nejlepší a ostatní si někam zapište, kdyby tento zklamal.

Pozitivní zprávy: Jste obklopeni lidmi, kteří se vás zastanou nehledě na závažnost jakékoli situace. Važte si těchto přátel a členů rodiny, jsou vám velkou oporou.

Na co se zaměřit: Zkuste méně nadávat. Lidé, kteří s vámi mluví přívětivým hlasem, nečekají, že po nich začnete štěkat, když se vám něco nebude líbit.

Andělská rada: Je důležité vyhradit si dostatek času na kvalitní spánek. Nehledě na svůj zápal si vždy udělejte čas na dostatečný odpočinek.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete se cítit jako ten největší rádce na širém světě. Spousta vašich rad však bude nepromyšlená. Budete mít tendenci říkat informace, které nejsou ověřené, a tím si můžete zadělat na mnoho potíží. Dobrá rada je držet jazyk za zuby, dokud neznáte celou pravdu.

Pozitivní zprávy: V práci se vám bude dařit více než obvykle, bude to váš nejvýdělečnější rok. Chcete-li, najít nové zaměstnání pro vás bude hračka, obzvláště na přelomu jara a léta.

Na co se zaměřit: V lásce můžete být sobečtí, nabydete-li dojmu, že váš druhý člověk vůbec neposlouchá, či dokonce že o vás nejeví žádný zájem.

Andělská rada: Buďte za svou současnou situaci šťastní. Nezáviďte ostatním majetek ani úsměv na tváři. Nesoutěžte s nimi, naopak se zaměřte pouze na sebe a pracujte na svém zlepšení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na domácí frontě zavládne klid a mír. Nebojte se experimentovat a investovat do výzdoby. Vyzdobte svůj domov tak, abyste se do něj rádi vraceli. Můžete si například koupit lávovou lampu a dívat se na ni, když budete potřebovat uklidnit svou mysl.

Pozitivní zprávy: Vaše touha po velkém bohatství brzy skončí. Uvědomíte si, že k životu vlastně nepotřebujete mnoho, protože do hrobu si to stejně nevezmete.

Na co se zaměřit: Touha po sladkém může být neukojitelná, zejména pokud se zdá, že lidé dělají pravý opak toho, o co jste je požádali.

Andělská rada: Nemá smysl se rozčilovat. Berte život více s humorem, představujte si, jak hůře by to mohlo dopadnout, kdyby to nedopadlo takto. Těžíte ze sebe maximum, aby okolí bylo spokojeno.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V průběhu roku vás čeká pocit bezmoci, že na vás nikomu nezáleží, ale také pocit absolutního štěstí, když se vám něco povede. Negativní emoce se s těmi pozitivními nebudou střídat okamžitě, ale týden po týdnu. Nejste dokonalí, ale jste hodně výjimeční. Kultivujte sebelásku.

Pozitivní zprávy: Vždy se najde někdo, kdo vás podrží, kdo vás rád vyslechne. Dáte-li lidem více šancí, zjistíte, že na nic nejste sami.

Na co se zaměřit: Menší neshody s rodinou by vám neměly pokazit dobrý obrázek o ucelené rodině. To samé platí i o vašich přátelích.

Andělská rada: Podívejte se do zrcadla a zeptejte se sami sebe, zda je vaše osobnost opravdu tak strašná. Odpovězte si nahlas. Máte na to odvahu? Nebo víte, že to, co si o sobě myslíte, není pravda?

Ryby (19. února – 20. března)

Nechtějte se za každou cenu vetřít do přízně ostatních lidí. Jedinci, kteří nerespektují vaši osobnost, vás buď pošlou pryč s tím, jste jste otravní, nebo se stanete jejich obětním beránkem. Najděte si lidi hodné vaší přítomnosti a pozornosti, neztrácejte čas s těmi, kteří s vámi být nechtějí.

Pozitivní zprávy: V nouzi poznáš přítele, jak lidé s oblibou říkávají. Až vám nebude dobře, objeví se člověk, který vám rozjasní den.

Na co se zaměřit: Zbavujte se negativních emocí, když jsou ještě v zárodku. Jakmile vyrostou do obludných rozměrů, budete se jich zbavovat stěží.

Andělská rada: Buďte sami sebou, i kdyby vás měl nenávidět celý svět. Nehrajte si na něco, co nejste, jen proto, aby vás lidi měli rádi.

Zdroj článku:
  • Autorský text