Astrologická znamení, která baví působit ve své rodině problémy

Astrologická znamení, která baví působit ve své rodině problémy
Ne každý je svatoušek a to platí i v rodinách. Někteří lidé se nudí natolik, že schválně působí problémy své vlastní krvi. Může jít o hádky s rodiči či sourozenci, ale stejně tak může jít o různé naschvály, kterými by svou vlastní krev mohli vytočit. Našli jste se v tomto popisu? Pak nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte rádi rozruch v rodině. Hlavně ve svém dětství jste na své sourozence donášeli rodičům, abyste viděli, jaký postih Vaše sourozence čeká. Dělalo Vám nesmírnou radost vidět, jak Vaši sourozenci trpí a jak na ně rodiče křičí. Ani nyní jste se nezměnili a využijete všeho, co o svých sourozencích víte, abyste o tom informovali rodiče a užívali si hádky mezi Vašimi rodiči a sourozenci, která vždy nastane. Rádi sledujete, jak se Vaše rodina hádá, pokud nejste terčem hádky Vy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše vlastní rodina Vás považuje za dokonalého člověka. Vždyť se snažíte, abyste všem šli příkladem, dokonce i svým vlastním rodičům. Vaše rodina je na Vás hrdá a nečeká od Vás žádný podraz. A to je ta chyba, kterou všichni dělají. Nedělá Vám problém lhát své rodině, pokud si někdo myslí, že jste špatný člověk. Máte dar shazovat svou vlastní vinu na ostatní lidi, čehož jste hojně využívali v dětství a nyní tomu není jinak. Abyste byli považováni za svatého člověka, který si všechno zaslouží, manipulujete se svými vlastními rodiči. Dělá Vám radost, když si rodiče myslí, že jste mnohem čestnější než Vaši sourozenci. Pravda však leží někde úplně jinde.

Panny jsou pro svou rodinu vzorem dokonalosti, Zdroj: G-Stock Studio/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Již od dětství klamete nejen své rodiče, ale také sourozence. Říkáte jim to, co není pravda, abyste dostali to nejlepší. Již v raném věku jste věděli, že to není správné, ale pokračovali jste v této činnosti, protože prospívala alespoň Vám. Do dnešní doby se nic nezměnilo, pouze jste toto chování rozšířili z Vaší rodiny na téměř všechny lidi ve Vašem okolí. Pokud se Vám nedaří, stáváte se impulzivními a příliš nepřemýšlíte nad svými činy, což na členy Vaší rodiny platí stejně dobře nyní jako kdysi.

Ryby (19. února – 20. března)

Obzvláště měli-li jste mladší sourozence, bavilo Vás shazovat na ně vinu a sledovat, jak je Vaši rodiče trestají za Vaše hříchy. Pouze být ve Vaší přítomnosti, zatímco jste se nechovali nejlépe, vedlo k nevyhnutelnému trestu. Pouze Vy jste potrestáni nebyli, a to z jednoduchého důvodu – rodiče Vás vždy znali jako někoho, kdo chce ostatním pomáhat, tak proč byste dělali nějaké vylomeniny? Mnohem pravděpodobnější se jim zdálo Vaše tvrzení, že jste své mladší sourozence chtěli neúspěšně zastavit, aby nezlobili. Toho se držíte dodnes.

Zdroj článku: