Jakým způsobem může zlomit vaše srdce podle jeho znamení

Jakým způsobem může zlomit vaše srdce podle jeho znamení
Zlomené srdce se léčí těžce. Najít si muže, který je lamačem srdcí, je opravdové utrpení. Každý muž dokáže zlomit srdce jinak a někteří k tomuto vůbec nemají vlohy, kdežto jiní lámou srdce všem. Jak vám muž může zlomit srdce podle jeho data narození?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento muž má velký předpoklad zlomit vám srdce, protože ve svém nitru je stále nevyzrálý a může vám říci něco nepěkného, aniž by si to uvědomil. Po rozchodu vás může chtít zpátky, ale nezmění se.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento partner se k vám vždy bude chovat mile a srdce vám nikdy nezlomí, alespoň ne vědomě. Toto chování vás však paradoxně může vést k myšlence, že pro něj nejste dost dobrá.

Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženec vám téměř nikdy nezlomí srdce, protože nechce. Místo toho vám neustále připomíná, že jste v jeho očích naprosto dokonalá a on si vás bude vážit. Pokud je však ještě vnitřně nezralý, má sklony k nevěře.

Rak (22. června – 22. července)

Tento muž vám nikdy srdce nezlomí. Může vás zranit pouze v případě, že se k němu nechováte tak mile jako on k vám, což může v krajním neřešitelném případě vyústit v hledání jiné partnerky.

Lev (23. července – 22. srpna)

U tohoto partnera je téměř nevyhnutelné, že vám zlomí srdce. Může se to stát jakýmkoliv způsobem, také vás může urážet před vašimi vlastními přáteli, aby získal jejich pozornost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je pravděpodobné, že vám zlomí srdce, poněvadž si nikdy nejste jistá, jak zareaguje a jaké má zrovna nyní myšlenky. Pokud máte pocit, že to mezi vámi není dobré, pravděpodobně vám zlomí srdce brzy.

Váhy (23. září – 23. října)

Nikdy vám vědomě srdce nezlomí, může vám však vadit, že jeho touha po pozornosti ho donutí všímat si na veřejnosti jiných lidí více než vás. Takový už je, nedělá to schválně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dokáže vám zlomit srdce a lámat ho po celou dobu vašeho vztahu. Pokud máte odlišné názory a děláte si, co chcete, bude agresivní a žárlivý, dokud vás psychicky nepřipoutá k sobě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je vysoce pravděpodobné, že vám zlomí srdce. Nestará se o vaše výročí, a pokud si vzpomene na vaše narozeniny (a nemá na tento den upozornění v mobilu), stane se hotový zázrak. Zkoušet slepit nefunkční vztah s ním je ztráta času.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud spolu vycházíte, partner Kozoroh nikdy nepomyslí na to, že by vám chtěl zlomit srdce. Nikdy vám nepřeje nic špatného a nechce vás rozesmutnit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud vás stále miluje, nenapadne ho zlomit vám srdce. Jakkoliv šíleně se může chovat, má v hlavě srovnané, zda chce s vámi být, či nikoliv.

Ryby (19. února – 20. března)

Ačkoliv je váš partner starostlivý, může se lehce stát, že vám zlomí srdce. Ať chce, nebo ne, jeho slova jsou směsicí pravdy a lži a vy nikdy nevíte, co je pravda a co lež.

Zdroj článku: