TEST: Jaké je vaše životní motto? Zkuste si náš test

TEST: Jaké je vaše životní motto? Zkuste si náš test
Rádi byste věděli, co je vaše životní motto? Co vlastně v životě hledáte a za čím byste se měli pídit? Lidé mají v životě různá období, vzlety i pády a různé motivace. Je dobré se o sobě samém dozvědět něco více, aby člověk nebloudil na křižovatce. Každý z nás je individualitou.

Někteří jste extroverti a cítíte se skvěle v davu lidí. Nevadí vám různé protestní akce či demonstrace a umíte být dobrými řečníky. Na konferenci se těšíte, i když patříte mezi přednášející. Snažíte se být dobře na tuto událost připraveni. Když se něco zvrtne, nehroutíte se, protože dokážete dobře improvizovat.

Jiní jste introverti, a i když ladíte s názory demonstrujících, raději vše sledujete z dálky. Umíte se ale zase ohánět rozumnými argumenty. Nemáte problém napsat veřejný dopis. Debaty s vámi jsou plnohodnotné a váš partner se od vás může něčemu naučit. Rádi trávíte čas s odbornými knihami a časopisy. Vyhledáváte uznávané kapacity a rádi navštěvujete jejich přednášky.

Každý má jiné životní motto. Zmíníme některé příklady:

„Pokud opravdu chcete dosáhnout úspěchu, nikdy se nevzdávejte. A to bez ohledu na to, do jak špatné situace se můžete dostat.“

„Přijměte odpovědnost za Váš život. Vězte, že jste to Vy, kdo Vás dostane tam, kam chcete, nikdo jiný to neudělá.“

„Problémy jsou tím, co činí život zajímavým a jejich překonávání je tím, co činí život smysluplným.“

„Dobré věci přicházejí k těm, kteří čekají. Velké věci přicházejí k těm, kteří zvednou zadek a dělají něco pro to, aby přišly.“

„Abyste uspěli, musí být Vaše touha po úspěchu větší než strach z neúspěchu.“

„Jsem vděčný všem, kteří mi řekli NE. Díky nim jsem to totiž zvládl sám.“

„Sněte si svůj vlastní sen. Nebo si Vás najme někdo jiný, abyste snili ten jeho.“

„Nejlepší pomsta je obrovský úspěch.“

„Životní pravidlo číslo jedna: Dělejte to, co Vám dělá radost.“

A jaký je to vaše? Vyzkoušejte si následující test.

 

Zdroje článku: