Jsou sny o čarodějnictví opravdu zlým znamením?

Jsou sny o čarodějnictví opravdu zlým znamením?
Kvůli historii a pověstem, jež čarodějnice mají, jsou obvykle považovány za špatná znamení ve snu. Čarodějnice však mohou znamenat jak zlo, tak dobro. Především pak upozorňují na nedostatečnou komunikaci těchto sil uvnitř nás samých.

Ve středověku byla celá Evropa pod kultem honu za čarodějnicemi. Tenkrát zahynulo mnoho nevinných žen, bylinkářek, léčitelek a vědem. Mnoho z nich bylo oběšeno nebo upáleno na hranici. Dnes mají moderní čarodějnice vlastní oficiální náboženství zvané Wicca. Tyto čarodějnice se vyhýbají zlu a nikomu neubližují. Žijí klidný život v souladu s přírodou. 

Zdroj: Autor: Pand P Studio / Shutterstock

Čarodějnice jsou symbolem moudrosti, empatie, uzdravení a transformace. Symbolizují také magické síly a kouzla. 

Proměna v čaroděje

Sníte-li o tom, že jste sami čarodějnicí nebo čarodějem, možná vás sen upozorňuje na vaše psychické dary, které jste dosud nevyužívali. Sen, ve kterém jste se proměnili v magickou osobu může znamenat, že procházíte vnitřní transformací nebo prožíváte významné životní změny. Možná že projekt, na kterém v současné době pracujete bude brzy úspěšný, a to obzvlášť díky vašim schopnostem a pevnému odhodlání. 

Čarodějnice na koštěti

Vidíte-li ve snu létající čarodějnici značí to vaši schopnost překonávat překážky. Jste odolní vůči okolním vlivům a nenecháte se jen tak zastrašit. Možná jste to dosud netušili, ale vypadá to, že již máte veškerou potřebnou sílu k dosažení svých cílů.

Čarodějnice jsou symbolem moudrosti, empatie, uzdravení a transformace.

Útočící čarodějnice

Pokud na vás ve snu čarodějnice útočí a u toho se škodolibě směje, znamená to, že nastal čas, abyste uvolnili všechny své emoce a vyjádřili svůj názor. Nedržte své pocity uvnitř sebe, život je stále plynoucí komunikací mezi naší vědomou myslí a podvědomím. Návštěva zlé čarodějnice může být znamením toho, že zprávy z podvědomí ignorujete a bráníte tak přirozené komunikace vaší mysli.

Čáry a kouzla

Sen o magii vás upozorňuje na nejistotu a nedůvěru ve vaše schopnosti. Je jednoduché si nasadit masku čar a kouzel a podlehnout pozlátku čarovných formulek. Ale nenechte se oslepit magickými rituály, vlastními pudy. Hledejte tam, kam málokdy nahlédnete, pod letitou vrstvu prachu do kouta zanedbané lidské bytosti. Nenechte se očarovat falešným egem, namísto toho objevujte moudrost citového života - soucitu a lásky. 

Boj dobra se zlem

Sny o čarodějnictví jsou známkou něčeho temného a zlostného, ale také uzdravujícího. Spojují dva světy, vědomí s podvědomím. Pozitivními vlastnostmi čarodějnictví jsou inteligence, moudrost a psychické schopnosti. Kdykoli se vám zdá o čarodějích a čarodějnicích nebo kouzelnících a černokněžnících, mohlo by to znamenat, že máte schopnost a moudrost dívat se hluboko dovnitř za bránu vědomých poznatků. Ale pozor na silnou moc čar a kouzel!

Zdroje: