Cestovatelská inspirace od Teru – holky, která se ráda toulá světem s fotoaparátem v ruce

Cestovatelská inspirace od Teru – holky, která se ráda toulá světem s fotoaparátem v ruce
Nebuďte smutní ze současné situace, z pocitu nejistoty a z omezování, která přináší nouzový stav. Pojďte se zatoulat do krajů blízkých i vzdálených s mladou blogerkou, která je příkladem toho, jak svobodně si v běžných časech můžeme žít a kolik možností se nám nabízí.

Teru Menclová má na svém přehledném a do detailu propracovaném blogu zajímavé počtení o blízkých i vzdálených krajích a patří ke skupině „mladých nomádů“, kteří nehledají při cestování luxus, ale vše řeší prakticky.

Teru se ráda o své poznatky podělí s každým, kdo zavítá na její blog a nemůže se dočkat, až koronavirové šílenství jednou zmizí a svět bude zase fungovat, jak má.

A pro ty starší návštěvníky, kteří se pravděpodobně nevydají objevovat Island v zimním období s přespáním pod stanem, jsou na terusguide.com nádherné fotografie, které vás přímo vtáhnou do mnoha krásných a zajímavých destinací.

Pro méně dobrodružné cestovatele zde Teru nabízí i bezpečné a méně náročné nápady na lokality, kde můžete třeba oslavit návrat „bezrouškového“ období, až přijde.

Na blogu se můžete dozvědět například o tom, jaké klenoty můžete objevit jen pár hodin cesty od domova v Budapešti. Přečtete si, proč se vydat do Braniborska, jak si projet Sasko na kole, nebo že je ve Skotsku v horách mnoho romantických míst, kam můžete vzít na romantickou dovolenou partnera.

Najdete také celou řadu užitečných rad, které se vám na vašich cestách mohou hodit, abyste se vyhnuli zbytečnému utrácení nebo jiným problémům.

Teru a záplavu nádherných fotografií, ke kterým se budete vracet, můžete najít i na jejím instagramovém profilu (terumenclova). Můžete prostřednictvích nádherných fotografií nahlédnout i do míst, kam se třeba nikdy nepodíváte a máte tak jedinečnou možnost se alespoň zasnít.

Přejeme příjemné pokoukání a vydržte doma, není to napořád.