Horoskop lásky na květen: Blíženci se zamilují a panny budou budovat pevný vztah

Horoskop lásky na květen: Blíženci se zamilují a panny budou budovat pevný vztah
Květen je měsícem lásky. Dočkáte se krásných chvil pod rozkvetlou třešní v náruči své milované osoby, nebo si budete užívat chvíle spíše o samotě a se svými přáteli? 

Ať už uznáváte Valentýn, první máj, nebo dokonce nesouhlasíte se svátky lásky, měsíc květen má většina Čechů měsícem lásky. A není se čemu divit. Teplejší dny, vlhký vzduch vonící čistotou a čerstvostí a rozkvetlé stromy a květiny vybízí ke krásným romantickým procházkám. Jak se bude v květnu dařit v lásce Vám? Využijete tuto romantickou atmosféru naplno a užijete si krásné chvíle se svou láskou? Začne právě pod rozkvetlou třeští nová etapa Vaše milostného života? Nebo hodíte citové záležitosti za hlavu a krásy rozkvétající přírody si užijete raději ve společnosti přátel a rodiny? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Desítka pentaklů

V květnu se bude Vaší lásce poměrně dobře dařit. Budete si užívat rodinné zázemí a stabilitu, kterou se Vám s Vaším partnerem/partnerkou povedlo vytvořit. Dejte si ale pozor na to, abyste se nedostali do přílišného stereotypu. Naplánujte si pro Vás neobvyklé aktivity a věnujte se více jeden druhému. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Síla

V lásce budete tento měsíc pracovat především na komunikaci a sebeovládání. Naučíte se dělat kompromisy a naslouchat jeden druhému. Díky tomu se Váš vztah upevní a zažijete opravdu krásné chvíle. Neusínejte na vavřínech a na svém vztahu dále pracujte. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Eso pentaklů

V květnu na Vás čeká nové zamilovaní. Pro nezadané to znamená nový perspektivní vztah s velmi dlouhodobým charakterem. Pokud už svou lásku máte, dočkáte se nové vlny energie a lásky ve Vašem vztahu. Pro někoho to může znamenat také nového potomka. 

Blíženci dočkáte se nové vlny energie a lásky ve Vašem vztahu
Blíženci dočkáte se nové vlny energie a lásky ve Vašem vztahu | Zdroj: Bachkova Natalia

Rak (22.6. - 22.7.) 

Dvojka holí

Ve vztazích Vám bude v květnu dělat velký problém komunikace. Nebudete se schopni vyjádřit a upřímně říct, co od své lásky očekáváte. Kvůli tomu se dostanete do situací, kdy Vaše polovička bude bezradná a bude mít nepříjemný pocit, že ať se snaží sebevíc, Vy to nikdy neoceníte. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Eso holí

Čeká na Vás láska na první pohled. Ve chvíli kdy se Vaše oči setkají, roztaje Vaše srdce a vy tuto osobu nedokážete dostat z hlavy. Užívejte si tyto nádherné chvíle. Stůjte ale nohama na zemi a soustřeďte se také na to, abyste Vašemu vztahu dali pevné základy. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Šestka pentaklů

Tento měsíc si budete užívat rozvíjející vztah. Pokud postavíte jeho základy dostatečně pevné, bude se jednat o krásný a stabilní vztah. Důležité je, abyste našli rovnováhu mezi dáváním a braním. Díky tomu se budete oba ve vztahu cítit bezpečně a milovaní.

Váha (23.9. -23.10.) 

Král pentaklů

V květnu zapracujete především na stabilitě Vašich vztahů. Budete se soustředit na otázky důvěry, spolehlivosti a hlubokých citů. Díky tomu se Váš vztah dostane zase na další úroveň. 

Váhy zapracujete především na stabilitě Vašich vztahů
Váhy zapracujete především na stabilitě Vašich vztahů | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.) 

Osmička mečů

Dejte si velký pozor, abyste ve vztahu neztratili sami sebe. Snažíte se za každou cenu zavděčit své lásce, ale mnohdy tak popíráte sami sebe. To je ale z dlouhodobého hlediska neudržitelné. Myslete více také na svoje potřeby. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Sedmička holí

Vaší lásce štěstí v květnu příliš přát nebude. Čekají na Vás hádky, haštěřivost a bojovná nálada. To vše může být způsobeno Vaší špatnou náladou, ale také vlivem třetí osoby. Potrápit Vás tak může také nevěra, nebo pomluvy. Jediným možným řešením je klidná mysl a upřímná komunikace. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Rytíř holí 

V květnu zatoužíte po vášni, vzplanutí a velkém dobrodružství. Dejte si ale velký pozor, abyste kvůli chvilkovému poblouznění neopustili vztah, který je harmonický, stabilní a dává Vám do života mnohem víc, než jen vášeň.

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Král holí 

Tento měsíc bude mezi Vámi a Vaší milovanou osobou velmi silná sexuální energie. Budete jeden po druhém velmi toužit. Zároveň se ale budete v tomto vztahu cítit bezpečně a milovaní. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Čtverka holí 

V lásce Vás v květnu čekají krásné chvíle. Nezadaní se dočkají obnovení vztahu s člověkem, který Vaše srdce ještě neopustil. Ti zadaní z Vás se dočkají klidných dní, které si budou užívat ve společnosti svojí lásky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text