Vaše skrytá sexuální fantazie podle astrologie

Vaše skrytá sexuální fantazie podle astrologie
​​​​​​​Vaše dobře střežené sny a fantazie nejsou tak dobře skryté, pokud promluví astrologie. Dokáže odhalit to, co si tajně přejete vyzkoušet, a to i v případě sexuální fantazie. Přečtěte si, co skrytě toužíte vyzkoušet vy. Můžete si také přečíst sexuální touhu vašeho partnera, aby vám to v posteli více klapalo. Nezapomeňte však na kompromisy a respektujte nesouhlas

Beran (21. března – 19. dubna)

Rádi byste vyzkoušeli sex na těch méně běžných místech. Chtěli byste mít sex v každé z místností ve vašem domově a poté se přesunout do přírody.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přejete si svázat svému partnerovi ruce a zavázat oči a poté hledat jeho část těla, která ho dovede k šílenství. Škoda, že svou fantazii nikdy nevyřknete, pro vás oba by to mohla být zajímavá zkušenost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše skrytá sexuální fantazie nezná mezí. Může jít prakticky o cokoliv, ale nejvíce vás láká představa sexu s více partnery najednou. Víte, že ne ke všemu, co se vám honí hlavou, bude partner povolný.

Rak (22. června – 22. července)

Sníte o romantické večeři, romantické předehře a romantickém sexu. Víte, že váš partner se nechová tak něžně jako vy, a proto skrýváte svou touhu před jeho vědomím.

Lev (23. července – 22. srpna)

Toužíte být ve vedení, chcete být dominantní, ale tak, aby si vás partner opečovával a dal vám pocit, že sám chce, abyste vy byli ti, kdo zavelí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Provedení vaší sexuální fantazie je extrémně složité. Vymýšlíte mnoho prvků, které se ve finále hromadí ve velkém množství, až je to nakonec neproveditelné.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše fantazie je uklidňující tanec vašeho partnera. Chcete ho vidět i cítit, jak se jeho pozornost upírá pouze k vám. Taneček určený pouze pro vás je pro vás naprosto relaxační, alespoň ve vaší mysli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte to rádi opravdu tvrdě, a proto si představujete, že váš partner má stejný zápal pro tvrdý sex jako vy. Při těchto myšlenkách se cítíte jako v sedmém nebi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Toužíte po zábavě a nejinak tomu je i v případě vaší sexuální fantazie. Válení se po podlaze, chichotání se různým nevinným vtípkům a společný smích je to, po čem tajně toužíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše sexuální fantazie zahrnuje cokoliv, co jste nikdy nevyzkoušeli. Vždy plníte přání svého partnera, ale zapomínáte na sebe. Zkuste mu o svých fantaziích říci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste hodně kreativní, co se týče vašich sexuálních fantazií, ale nejraději si představujete svazování partnera a nucení ho dělat to, co chcete. S tím vám nejlépe pomůže partner Blíženec.

Vodnář by rád vyzkoušel svazování, Zdroj: Kuznechik/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše sexuální fantazie spočívá ne ve vašem potěšení, ale v potěšení vašeho partnera. Dokonce i ve své mysli jste hodně submisivní a rádi myslíte na to, jak vás váš partner zneužije různými způsoby.

Zdroj článku: