Indiánský horoskop na březen: Sokol překoná vlastní strach, vztahy Datlů projdou zkraje měsíce těžkou zkouškou

Indiánský horoskop na březen: Sokol překoná vlastní strach, vztahy Datlů projdou zkraje měsíce těžkou zkouškou
Máte plné zuby horoskopů, které nefungují? Stále čekáte na pravou lásku nebo štěstí v kariéře? Přečtěte si indiánský horoskop na březen, který vám osvětlí nejbližší budoucnost. Hned budete vědět, co vás čeká.

Tak jako indiáni byli spjati s přírodou, tak i jejich horoskop souvisí s faunou. Člověk je připodobňován k určitému zvířeti. To následně vypovídá o vlastnostech, charakteristice či překážkách, se kterými se v průběhu života budete muset potýkat. Jaké jste znamení? Vše se odvíjí stejně jako u běžného horoskopu od data narození.

Sokol (21.3. – 19.4.)

Březen bude měsíc Sokolů. Bude se vám dařit, pokud dokážete překonat vlastní strach. Hledejte pevnou půdu pod nohama nejen v soukromém životě ale také v kariéře. Soustřeďte se na sebejistotu. Odměnou vám bude splnění vysněného cíle.

Bobr (20.4. – 20.5.)

Zázraky a kouzla očekávejte až v druhé polovině března. V milostném životě od 16. března čekejte věci! Začne vás obletovat nečekaný nápadník, který může rozvrátit i velmi stabilní vztah. Single bobři si přijdou na své. Ani v kariérním životě nebudete zahálet – dosáhnout cíle pro vás nebude žádný problém a nápady budete jen sršet.

Jelen (21.5. – 20.6.)

Budete zažívat opak než bobři. Důležitá pro vás bude především první polovina března. Začátkem měsíce budete půvabní a komplimenty se budou jen množit. Chyťte příležitost za pačesy a vyražte na schůzky a rande, nebojte se sociálních interakcí. Ti, co jsou single, jistě zapůsobí neodolatelností. V pracovní sféře vás však nečeká šťastné období.

Jeleni budou oplývat půvabem
Jeleni budou oplývat půvabem | Zdroj: Look Studio/ Shutterstock

Datel (21.6. – 21.7.)

Partnerské vztahy datlů projdou zkraje měsíce těžkou zkouškou. Smutněte v polovině měsíce se zase všechno otočí k dobrému, všechny strasti překonáte. V zaměstnání čekejte opak. Do 18. března můžete v práci zazářit. Nepromarněte svou šanci. Druhá polovině měsíce bude ve znamení stresu.

Losos (22.7. – 21.8.)

I Lososům se bude v soukromém životě dařit. První polovinu budete obletováni svými partnery, kteří lichotkami nebudou šetřít. Druhou polovinu měsíce vztahové věci berte humorem. V kariérní sféře očekávejte rivalitu. Soustředěnost, cílevědomost a píle vás dovede daleko, za úspěchem. Nebojte se edukace a seberozvoje.

Medvěd (22.8. – 21.9.)

Pokud jste ve znamení medvěd, příliš se neradujte. V březnu se vám v milostném vztahu nepovede příliš dobře. Dávejte si pozor na příliš afektované chování a napjatou atmosféru, která ztěžuje seznamování. Druhá polovina března se ponese ve znamení odčiňování. V zaměstnání si také příliš neodpočinete.

Havran (22.9. – 22.10.)

Havrani se budou potýkat s neklidem ve vztahu. Chybí vám pozornost milovaného partnera. Ani intenzivní komunikace příliš nepomůže. Naopak v zaměstnání se vám bude opravdu dařit. Budete za hvězdu, která si zasluhuje mnoho úspěchů. Pozitivně se to projeví na výplatní pásce.

Had (23.10. – 22.11.)

S březnem pro hady přichází také příjemné partnerské dny. Získáte nové přátelství s člověkem, se kterým si skvěle rozumíte. Již během měsíce se ukáže významnější chemie mezi vámi.  Úspěšní budete také v práci.  

Sova (21.11. – 21.12.)

Ačkoliv nebude začátek března pro sovy jednoduchý, přemůže je jarní únava. Nejvíce se to podepíše na kariéře, kde jste úplně bez inspirace. Nevzdávejte to a bojujte, dokud to půjde! váš šéf si toho všimne a náležitě odmění vaši snahu. V polovině března je ideální čas na seznamování.

Husa (22.12. – 19.1.)

Nenechte si ujet vlak začátku měsíce. Zaberte v práci a udělejte si své povinnosti dopředu. Ke konci měsíce začnete být unavení a demotivovaní. Nové lásky si zažijí krizi ve vztahu. Důležité je na nic netlačit a nic neuspěchat.

Vydra (20.1. – 18.2.)

Single Vydry jásejte. Březen je pro vás ve znamení lásky. Ve vašem okolí se vyskytne milá osoba, která vám zamotá hlavu. Časem se však může ukázat jako netrvanlivý. V zaměstnání se vám bude dařit ve všech směrech.

Vlk (19.2. – 20.3.)

Čerstvě zamilované Vlky čeká zkouška vztahu. Do života může přijít někdo zajímavější. V zaměstnání očekávejte vlny nových nápadů. Obrňte se trpělivostí při představování svých idejí šéfovi. Nakonec všechny mile překvapíte.

Zdroje článku: