Výklad tarotových karet na tento víkend: Na Panny se usměje štěstí, Kozorozi, zhodnoťte svůj život a chyby, kterých jste se dopustili

Výklad tarotových karet na tento víkend: Na Panny se usměje štěstí, Kozorozi, zhodnoťte svůj život a chyby, kterých jste se dopustili
Co vás čeká a nemine následující víkend? Čemu byste se měli věnovat nebo na co si dát pozor? Tarotové karty tak poodhalí budoucnost všem znamením zvěrokruhu.

Beran (21.3. – 20.4.)

Lidé vás mají moc rádi a velmi pravděpodobně se na vás o víkendu obrátí s nějakou prosbou. Vyhovte jim, pokud je to alespoň trochu ve vašich silách. Karta Velekněze vám dopřeje nadhled nad vším a vy skutečně dokážete lidem pomoci, byla by škoda toho nevyužít.

Býk (21.4. – 20.5)

Jste poslední dny trochu nevrlí? Čtyřka pohárů vás bude ovlivňovat i tyto dny, proto se budete cítit rozmrzelí a nesví. Moc nechoďte mezi lidi, abyste je "nenakazili" svou špatnou náladou. V tyto chmurné dny si však uvědomíte, že byste se svým životem měli něco konečně udělat tak, abyste byli spokojení.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Buďte konečně sami sebou a dělejte to, po čem jste dlouho toužili. Začněte si plnit své sny nebo k tomu podnikněte první krůčky. Karta Poustevníka vyjadřuje vaše vnitřní já a donutí vás pátrat po svých vnitřních potřebách. Nebojte se toho, je to jen k vašemu prospěchu.

Rak (22.6. – 23.7.)

Život nám bohužel nepřináší jen dobré věci, ale občas se vyskytne i nějaké to trápení. Devítka mečů vám přinese nějakou smutnou zprávu. Neztrácejte však naději, sílu k překonání těchto problémů totiž najdete jen sami v sobě.

Neztrácejte naději
Neztrácejte naději | Zdroj: Cristina Conti / Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Zejména se svým partnerem si zkuste na chvilku sednout a vyjasněte si, co od sebe očekáváte. Pokud to v sobě budete neustále dusit, nikam to nepovede. Navíc máte poslední dobou pocit, že se v partnerském životě musíte neustále podřizovat. Osmička mečů tvrdí, že jste poslední dobou ovlivněni přetvářkou. Zkuste ji objevit.

Panna (24.8. – 23.9.)

Štěstí se na vás usměje, a to v podobě materiální či finanční. Rytíř disků je hmotným tarotem, a i když se říká, že peníze nejsou všechno, vy se můžete spolehnout na to, že budete dostatečně zajištění na to, abyste se mohli zabývat i svými koníčky a touhami.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Láska ve všech svých podobách vás obklopí právě v tyto dny, a to díky kartě Milenci. Nezadaní by se měli pořádně rozhlédnout kolem sebe, možná se kolem vás točí osoba, která o vás již delší dobu stojí. Ani zadaní nepřijdou zkrátka a zažijí víkend plný lásky. Co takhle poslat děti k babičce a dědovi a užít si volno jen ve dvou?

Štír (24.10. – 22.11.)

Co se začít věnovat svému seberozvoji? Karta Šestka mečů reprezentuje vědu. Neznamená to, že by se z vás měli stát jaderní inženýři, ale zkuste se sebevzdělávat v tom, co vás baví. Snadno se pro to nadchnete! Co se naučit cizí jazyk nebo se přihlásit na kurz vaření?

Střelec (23.11. – 21.12.)

Vesmír je vám příznivě nakloněn. Cokoli, co uděláte, tak se vám povede, proto se nebojte oddat se vesmírným silám a jen tak být a nechat vše bez myšlení plynout. Co se má stát, stane se. Zkuste alespoň na tyto dva dny "vypnout" a nic neřešit, jen jednoduše být...

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Buďte na sebe přísní a zhodnoťte svůj život a chyby, kterých jste se dopustili. Komu jste třeba něco neodpustili? Co nemáte stále vyřešené a neustále to oddalujete? Vyčistěte si hlavu a vše dejte do pořádku, karta Měsíce vám k tomu dopomůže. Přestaňte klamat sebe i lidi kolem vás!

Buďte na sebe přísní
Buďte na sebe přísní | Zdroj: Trismegist san / Shutterstock

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Klíčem ke štěstí je vyrovnanost a otevřenost, přesně tak to má nastavené i karta Mága. Pokud budete v jeho myšlenkách pokračovat tento víkend i vy, najdete dokonalou harmonii ve vašem životě a budete konečně šťastní.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Karta Vozu značí značné úsilí, ale se šťastným koncem. Proto vytrvejte v tom, co děláte a brzy dojdete úspěšně do cíle. Svou energii však využívejte účelně a nezapomínejte také odpočívat.

Zdroj článku:
  • Autorský text