Andělský horoskop na květen: Blíženci dostanou skvělou šanci a ryby se dočkají velkých změn

Andělský horoskop na květen: Blíženci dostanou skvělou šanci a ryby se dočkají velkých změn
Vaši strážní andělé Vám posílají velmi důležité zprávy a poselství na měsíc květen. Díky nim se dozvíte, na co si dát pozor a na co se naopak můžete těšit. 

Květen bude pro většinu znamení velmi krásným měsícem, který bude plný nových příležitostí a možností. Pokud se k novým výzvám postavíte čelem, mohou velmi pozitivně ovlivnit Vaši buducnost. Nemějte strach. Na své straně máte anděli strážné, kteří Vašimi průvodci na cestě ke štěstí a také Vašimi ochránce. Co důležitého Vám chtějí Vaši andělé říct? Jakou pro Vás mají radu tentokrát? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Kamael má pro Vás vzkaz: Zvolte si nový směr 

Cesta, kterou jste do dnešního jde šli, pro Vás nejspíš není ta pravá. V květnu se dostanete do situací, díky kterým si uvědomíte, co od života opravdu chcete. Budete překvapení, že to je něco naprosto odlišného, než na čem jste pracovali. Nebojte se změn. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Dělejte kompromisy 

Anděl Hagiel Vás vybízí, abyste v květnu zapracovali především na otevřenosti ke kompromisům. Jste rádi vítězi a jdete si tvrdě za svým. Občas je ale nejlepším způsobem dosažení cíle právě cesta kompromisů. 

Dělejte kompromisy
Dělejte kompromisy | Zdroj: Arthimedes/ Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Příležitost 

Květen Vám přinese skvělou příležitost v životní oblasti, se kterou nejste dlouhodobě spokojení. Možná Vás tato příležitost vyděsí, ale opravdu není třeba se bát. Přinese Vám totiž velmi pozitivní změny

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Když máte víru 

Po něčem velmi toužíte a stále se Vám nedaří svého cíle dosáhnout. To se ale brzo změní. Je ovšem velmi důležité, abyste neztráceli Vaši víru v dobrý konec. Očekávejte jen to nejlepší. Osud pracuje ve Váš prospěch a čeká se pouze na správný čas. 

Neztrácejte víru v dobrý konec
Neztrácejte víru v dobrý konec | Zdroj: Korawat photo shoot / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Buďte asertivní 

V květnu Vás může nepříjemně potrápit Vaše okolí. Budou na Vás vyvíjet tlak, aby dosáhli svého. Jejich postup ale nebude nijak souviset s vašim prospěchem a štěstím. Myslete také na sebe a prosaďte také své názory a potřeby. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Odpuštění 

Anděl Rafael Vás nabádá, abyste se v květnu soustředili především na otázku odpuštění. V minulosti Vám bylo ublíženo. Ublížit jste si mohli dokonce i Vy sami. Květen je ideálním obdobím, abyste se zamysleli, udělali tlustou čáru za minulostí a odpustili staré křivdy. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Jednejte 

 Nebuďte v květnu pasivní. Pokud po něčem toužíte, běžte si v květnu tvrdě za tím. Anděl Hagiel Vám samozřejmě pomůže, ale vyžaduje od Vás také Vaši aktivitu. Odměna za Vaši snahu bude sladká a nebudete litovat. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Láska 

Květen pro Vás bude měsícem lásky. Láska bude všude kolem Vás. Nejdůležitějším úkolem pro Vás bude zapracovat především na lásce k sobě samým. Jste úžasná osobnost a je potřeba, abyste si to uvědomili. Otevřou se Vám díky tomu nové dveře. 

Květen je měsíc lásky
Květen je měsíc lásky | Zdroj: LittlePerfectStock / Shutterstock

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Zlepšení zdraví 

Delší dobu Vás trápili fyzické nebo psychické problémy. To se ale v květnu změní. Pokud chcete své uzdravení podpořit a urychlit, zaměřte se na odpočinek, příjemné aktivity a zdravý životní styl. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Není třeba se bát 

Vaše situace možná v květnu nebude zcela růžová. Věřte ale, že vše nepříjemné, co se Vám v květnu stane je pouze ve Váš prospěch a vede Vás k Vašemu vysněnému cíli. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Ano 

Dlouho pracujete na svém snu. Nezalekli jste se ani překážek, které Vám osud do cest postavil. A v květnu bude Vaše snaha odměněna. Dočkáte se sladkého vítězství a vychutnáte si svou výhru. 

Vodnáři dočkáte se sladkého vítězství a vychutnáte si svou výhru
Vodnáři dočkáte se sladkého vítězství a vychutnáte si svou výhru | Zdroj: Maridav

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny 

Necítili jste se v poslední době příliš dobře a měli jste pocit, že nežijete život, po kterém jste vždy toužili. To se ale v květnu změní a Vám se začne dařit přímo pohádkově. 

Zdroje článku: