Láska jako z pohádky – tato 4 znamení jsou v ní mistři, pokud se zamilují

Láska jako z pohádky – tato 4 znamení jsou v ní mistři, pokud se zamilují
Kdo by si nepřál být milován a plně podporován partnerem? V dnešní době se to může opravdu zdát jako pohádka pro děti – lidé i v partnerském vztahu více hledí pouze sami na sebe a pokud udělají něco špatně, vyčtou partnerovi všechny jeho chyby. Kterých znamení zvěrokruhu se to netýká a můžete s nimi zažít pohádkovou lásku?

Panna (23. srpna – 22. září)

Panna je ten člověk, který Vám plně projeví svou lásku různými posunky. Pomáhá Vám, přestože s ním již můžete být ve vztahu, a nikdy Vám neřekne ne, pokud ho požádáte o radu. Je to jeho způsob, jak Vám vyjádřit svou nikdy nekončící lásku. Je rozhodnutý pomoci všem, kdo ho o pomoc požádají, ale u Vás je to jiné – upřednostní Vás přede všemi. Ukazuje Vám, že ačkoliv si myslí, že pracovat je hodně důležité, vždy si na Vás najde čas a vyzvídá, zda-li jste měli dobrý den.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zamilovat se není pro Štíra jednoduché, poněvadž upřednostňuje spíše fyzickou přitažlivost před emocionální vazbou. Nicméně to neznamená, že se zamilovat nemůže. Pokud jste tím vyvoleným partnerem a on cítí, že všechno mezi vámi klape, ukáže Vám svou romantickou stránku.

Pomůže Vám se vším, s čím potřebujete pomoci, a stará se o Vás i po emocionální stránce. Nikdy nepomyslí na nevěru, pokud nezjistí, že byste mu byli někdy nevěrní. Snaží se vztah budovat na důvěře. Kdyby si nemyslel, že by to s Vámi bylo možné, nikdy by se do Vás nezamiloval. Faktem však zůstává, že jeho romantickou a láskyplnou stránku ukáže pouze Vám – můžete o jeho lásce mluvit s přáteli, ale bude ji ukazovat pouze Vám a v soukromí.

Štíři dávají ze začátku více přednost krásnému vzhledu před krásou duše
Štíři dávají ze začátku více přednost krásnému vzhledu před krásou duše | Zdroj: ArtOfPhotos / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Díky své láskyplné povaze se toto znamení ocitlo v tomto článku. Vstupuje do vztahu pouze tehdy, když Vám plně důvěřuje, a po celou dobu vztahu Vám ukazuje, co to znamená láska jako z pohádky. Vždy si na Vás udělá čas, pokud potřebujete jeho přítomnost, a neexistuje absolutně nic, s čím by Vám rád nepomohl. Vždy, když ho budete potřebovat, Vám bude nablízku. Můžete se na něj vždy spolehnout a vždy Vám kreativně vyjádří, jak hodně Vás miluje.

Ryby (19. února – 20. března)

Nezáleží na tom, jak hodně tohoto člověka naštvete – pokud Vás miluje, je Vám schopen odpustit cokoliv (pochopitelně v mezích). Chce Vám dopřát jen to nejlepší, pokud Vás miluje, což někdy může zajít až za jeho finanční hranice. Jemu to nevadí a nelituje toho. Neustále Vám bude projevovat svou lásku, pokud o Vás má stálý zájem. Chce, abyste se cítili dobře a netrápili se. Všechny Vaše problémy Vám pomůže vyřešit nebo je vyřeší za Vás, pokud se na to necítíte Vy sami. Pokud se o něčem zmíníte, on si to zapamatuje a splní Vaše přání.

Zdroj článku: