Velký horoskop štěstí na květen: Očekávejte nával lásky

Velký horoskop štěstí na květen: Očekávejte nával lásky
Měsíc květen již přišel a s ním i štěstí, především v podobě lásky, kterou nejdou téměř všechna znamení zvěrokruhu. Jste jedním ze znamení i vy? Přesvědčte se o tom v následujících řádcích. 

Jak všichni víme, jaro a především květen jsou obdobím lásky. Prvomájový polibek pod rozkvetlou třešní či jiné tradice, které v nás rozvíjí lásku a vášeň. To, že přichází jaro a období lásky pociťujeme i my sami. Větší náklonnost od ostatních či lichotky. Láska čeká téměř všechna znamení. 

Beran 21. 3. až 20. 4. 

Ze začátku měsíce vám to ve vztazích ať milostných tak přátelských moc neklape. Nesmutněte, protože to, co přijde, jste ještě nezažili. Ohromné množství lásky, komplimentů, ale i štěstí. Především v práci nebo ve škole. Velké množství pracovních zakázek přivítejte s otevřenýma rukama. 

Váhy 23. 9. až 23. 10. 

Do života vám vstoupí někdo nový, budete si představovat, k čemu všemu by mohlo dojít. Nebojte se udělat první krok a vaši vysněnou osobu kontaktovat. Velké množství štěstí objevíte především ve sportu. Vše, co vyzkoušíte, vám půjde, tudíž květen je ten správný měsíc na zkoušení nových věcí. 

Kozoroh 22. 12. až 20. 1.  

Začněte si pořádně věřit. Ikdyž si myslíte, že zdárně na osobu nemáte, není to pravda a snažte se navázat kontakt. Může přeskočit jiskra a dojít k začátku nového vztahu, který vydrží pár let. Ze začátku to nebude jednoduché, ale naslouchejte svou polovičku a půjde to samo. 

Rak 22. 6. až 22. 7. 

Myslete na to, že všechno nemusíte kvůli lásce zahodit. Pracujte tvrdě a je možné, že se dočkáte povýšení či zvýšení výplaty. Pokud zrovna přemýšlíte nad velkou svatbou a dokonalým životem, přemýšlejte dál, protože se vaše sny brzy promění v realitu.

Býk 21. 4. až 21. 5. 

Ze začátku měsíce budete mít problémy s vysokými finančními výdaji. Tudíž se snažte nerozhazovat, protože se vám peníze budou hodit. Pokud se budete rozhodovat nad novým módním doplňkem, raději své peníze zkuste vsadit nebo si koupit los. Budete mít šťastný den a váš vklad do losu se vám několikanásobně vrátí. 

Blíženci 22. 5. až 21. 6

V tomto měsíci pocítíte velký nával vášně. Lásku můžete pocítit i k někomu, kdo je vám již delší dobu bližší, ale doposud jste nepřemýšleli, že by mohlo k něčemu mezi vámi dojít. 

Která osoba, se vám při čtení těchto řádků vybavila? Promluvte si s ní o svých společných pocitech a tušeních. nebudete toho litovat.

Lev 23. 7. až 22. 8.

Pro vás bude většina měsíce plná kompromisů. Od těch menších, jako je dnešní večeře, až po ty větší, které mohou změnit dění ve vztahu. Snažte se se svým partnerem na všem domluvit a prodiskutovat obě možné varianty. 

Panna 23. 8. až 22. 9.

Zpočátku to pro vás bude náročnější měsíc než obvykle. Můžou se objevit problémy, na které nejste zvyklí a nečekali jste je. Budete se cítit na dně, ovšem se vám ze dne na den život otočí o 360 stupňů. Bude to díky poznání nové osoby. Zprvu se budete bavit jen občasně, ale do krátké doby poznáte, že to je ten pravý. 

Štír 23. 11. až 21. 12.

Dopřejte si relax, snažte se načerpat dostatek energie. Pokud máte ve vztahu problémy, vemte svou drahou polovičku s sebou a udělejte si například prodloužený víkend, věřte mi, že to vašemu vztahu jen prospěje. Vyražte na výlet, klidně i v okolí, ale snažte se trávit svůj veškerý čas se svou polovičkou.  

Střelec 23. 11. až 21. 12.

Seznamování nové osoby vám dá velmi zabrat. Snažte se však a poslouchejte její tajná přání. I lehké naznačení vyslyšte a kupte třeba krásnou kytici či jinou drobnost. Radost jistě udělá ručně vyrobený dárek či utržená květina. Věnujte se své polovičce a udělejte si hezkou procházku či večeři při svíčkách, jistě udělá radost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text