Horoskop lásky na duben 2023: Blíženci si užijí něžnosti, Váhy otevřou oči a Ryby obnoví vztah

Horoskop lásky na duben 2023: Blíženci si užijí něžnosti, Váhy otevřou oči a Ryby obnoví vztah
Jak se bude jednotlivým znamením dařit v oblasti lásky v měsíci dubnu? Užijete si krásné dny ve dvou, nebo na tu pravou lásku budete muset ještě chvíli počkat? 

Láska je nedílnou součástí života každého z nás. I když jsme třeba zrovna singl, po lásce více či méně toužíme. Mít vedle sebe člověka, který je nám oporou, můžeme se s ním dělit a naše radosti i starosti a užívat si jeho příjemné doteky, je totiž k nezaplacení. Jak se bude v lásce dařit Vám? Bude se Vám v současném vztahu dařit, nebo jsou na místě naopak obavy z rozchodu? Potkáte konečně svou pravou životní lásku, nebo si na ni budete muset ještě nějakou chvíli počkat? 

Beran (21.3. - 20.4.) - Čtverka pohárů

Tento měsíc Vás pořádně potrápí žárlivost a konflikty. A není se čemu divit. Svou lásku budete podezírat z nevěry. Nepůjde sice přímo o fyzickou nevěru, ale bude Vám jasné, že Vašeho partnera/partnerku zaujala také jiná osoba. Zkuste si v klidu promluvit a vyhnout se hádkám. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Eso pohárů 

Láska pro Vás bude v dubnu velmi silnou a výraznou životní oblastí. A budeme se Vám v ní dařit naprosto skvěle. Váš vztah bude pevný. Jedná se o osudovou lásku, a tak se rozhodnete udělat další krok. Ve hře může být dokonce manželství.

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Páže pohárů 

 V dubnu začnete opět věřit v lásku. Váš vztah bude naplněn něžností, lásky plnými pocity a Vy budete toužit prožít každou vteřinu se svým partnerem/partnerkou. Během těchto zamilovaných chvil můžete položit velmi pevné základy vašemu vztahu. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Eso holí 

Váš vztah projde v dubnu velkou transformací, která už byla velmi nutná. Začnete se na vztah najednou dívat úplně jinak. Díky tomu se mezi Vámi nejen probudí vášeň a touha, ale i po duchovní stránce si budete připadat mnohem blíž. Uvědomíte si, co pro Vás vaše láska znamená. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Hvězda 

Hlavními tématy na poli lásky pro Vás bude v dubnu důvěra a upřímnost. Uvědomíte si, že jste na to šli doposud špatně a dojde k určitému probuzení, které Vás donutí přehodnotit své postoje a zkvalitnit svůj vztah. 

Důvěra je důležitá vždy!
Důvěra je důležitá vždy! | Zdroj: ViktorKozlov / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Spravedlnost 

V lásce budete mít v dubnu naprosto jasno. To co jste zaseli, nyní sklidíte. Pokud jste lásce věnovali doposud dostatek času a péče, nyní se dočkáte odměny v podobně začátku nového krásného vztahu, nebo posilnění a upevnění vztahu současného. 

Váha (23.9. -23.10.) - Císař 

V dubnu otevřete oči a uvidíte váš vztah přesně takový, jaký doopravdy je. Díky tomu budete moci zapracovat na jeho pevných základech a vzájemné důvěře. Toužíte po stabilitě a bezpečí a právě to se Vám začne v nebližších dnech plnit. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Královna pentaklů 

V dubnu zatoužíte po upevnění vztahu. Budete toužit po lásce až za hrob, manželství a dětech, a tak tato téma nadhodíte i před svým partnerem/partnerkou. A ten nebude proti. O všem si pořádně promluvte a ujasněte si své plány do budoucna. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Poustevník 

Láska ve vašem případě v dubu zrovna nepokvete. Nebudete mít na ni ani náladu. Raději se stáhnete do ústraní a budete strávit čas raději o samotě. Díky tomu si ujasníte, co vlastně od vztahu očekáváte a co v něm potřebujete. To je skvělý základ pro vznik nového fungujícího a zdravého vztahu. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Desítka pohárů 

Ve vztahu si v dubnu budete připadat jako ryba ve vodě. Budete si sebou navzájem jistí a budete si užívat každé společné chvíle. Toto své štěstí zatoužíte také "zlegalizovat", a tak se objeví také myšlenky na svatbu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Osmička mečů 

Dejte si velký pozor, abyste v dubnu pro založení, nebo udržení vztahu neztráceli sami sebe. Pokud se budete přetvařovat a snažit se být někým jiným, jenom proto, abyste se své lásce zavděčili, může to váš vztah pohřbít. Není to totiž z dlouhodobého hlediska udržitelné. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Trojka holí 

V dubnu to ve vašem případě vypadá na obnovu vztahu, který už dávno vypadal jako ztracený. Může se jednat o rozdmýchání lásky v současném vztahu, ale také o obnovu staré lásky, která opravdu ještě nezrezavěla. 

Zdroj článku:
  • Autorský text