Andělská poselství na středu: Blíženci, upřímně zhodnoťte kvalitu svých vztahů, Lvi, vyhraďte si čas na zábavu

Andělská poselství na středu: Blíženci, upřímně zhodnoťte kvalitu svých vztahů, Lvi, vyhraďte si čas na zábavu
Andělé jsou lidským okem neviditelné bytosti, které nás drží nad vodou, když se nám momentálně nedaří a zdá se, že osud se proti nám spikl. Naznačují nám, že úspěch je odvaha pokračovat, nikoli samotné dosažení cíle. Jsme-li až tak odvážní, neexistuje nic, co bychom nedokázali překonat.

Řešení našich problémů spočívá více v tom, jak se k nim postavíme, než jak je řešíme. Řešíme-li je správně, ale s negativní náladou, je pravděpodobnější, že uděláme chybu. Je důležité zachovat chladnou hlavu. Začneme vnímat svou situaci realističtěji a řešení uvidíme přímo před očima. Andělé si přejí, abychom se méně vztekali a více jednali v zájmu svém i ostatních lidí. Co vám radí na středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozšiřte své obzory. Můžete vycestovat nebo se začít zajímat o zcela nový koníček. Čím více toho budete vědět, tím více se můžete v budoucnu uplatnit. Máte zájem o něco, co se vám zdánlivě nebude nikdy v životě hodit? Směle do toho. Neexistuje zájem, který by vám nepřinesl dobrou budoucnost.

Andělská rada: Myslíte-li si, že vaše zájmy jsou k ničemu, změňte svůj pohled na život. Využijte svou kreativitu k tomu, aby přinesly užitek jiným lidem. Ze svých slabých stránek vytvořte silné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Upevňujte vztahy s lidmi, na nichž vám záleží, ale nedovolte těmto lidem, aby vám diktovali, co máte dělat. Obzvláště jde-li o vaše osobnostní rysy, sami musíte dojít k závěru, že je chcete změnit. Neměňte se jen proto, že si to přejí ostatní. Místo toho popřemýšlejte, zda bude k užitku, když je změníte.

Andělská rada: Spřátelte se s lidmi, kteří jsou silně emocionálně inteligentní. Potřebujete se stýkat s těmi, kteří porozumí vašim pocitům a potřebám, ne s těmi, kteří hledí jen na svůj prospěch.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zhodnoťte své vztahy a zvláštní pozornost věnujte tomu, co dobrého jim přinášíte a vy a co ostatní lidé. Buďte k sobě upřímní, nikdo vám nečte myšlenky a nebude vás kritizovat. Není důvod lhát sami sobě. Udržujte jen ty vztahy, které myslíte vážně. Nehrajte si s city jiných lidí a jedinci, kteří si hrají s vašimi city, odejdou z vašeho života.

Andělská rada: Život vám nyní začne přinášet lidi, kteří budou rádi za přátelství s vámi. Uchopte každou příležitost, která se vám naskytne. Buďte ale připraveni na to, že tito lidé ne vždy splní vaše očekávání.

Rak (22. června – 22. července)

Denní rutina vám může připadat nudná a můžete hledat důvody, proč byste v ní měli pokračovat. Je pro vás přínosná, má vůbec nějaký smysl? Pokud ano, hledejte způsoby, jak ji učinit zábavnější. Pokud ne, změňte ji, začněte dělat něco smysluplnějšího. Máte-li dostatek kreativity, vždy je se o co opřít.

Andělská rada: Je lepší něco udělat hned než to odkládat donekonečna. Pokud už něco musíte udělat, ať už jde o vaši povinnost nebo jste někomu něco slíbili, dokončete to co nejdříve.

Nebojte se vrátit do dětských let a zahrát si společenskou hru se svými přáteli.
Nebojte se vrátit do dětských let a zahrát si společenskou hru se svými přáteli. | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Práce je práce, musí být dokončena. To ale neznamená, že byste si neměli vyhradit nějaký čas na zábavu. Pokud máte práce nad hlavu, zkuste si z těch dvaceti čtyř hodin, které má tento den, vymezit alespoň jednu hodinu na to, co máte rádi a co vás naplňuje. Stres opadne a vy budete schopni se více soustředit na to, co musíte udělat.

Andělská rada: Setkejte se s lidmi, které máte rádi, a zahrajte si společenské hry. Zdánlivě dětinská činnost vám přinese vnitřní klid, který potřebujete, abyste se nezbláznili ze svých povinností.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není nutné vždy vyrážet ven a hledat nové kontakty. Můžete zůstat doma a pobavit se tam. Prostředí, které znáte, pro vás dnes bude mnohem lepší. Pozvěte k sobě rodinu a přátele a představte jim zábavný společný program, který sami vymyslíte a do něhož vložíte část své duše.

Andělská rada: Dnešek by měl být výjimečný den. Vymyslete něco originálního, co s blízkými neprovozujete každý den nebo vždy, když k vám zavítají. Využijte fantazii, abyste se všichni pobavili společně.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměřte se ke zlepšení své duševní nálady. Více komunikujte s lidmi o jejich problémech a nabízejte jim cenné rady. Zlepšíte náladu nejen jim, ale také na sebe budete více hrdí – zvýšíte své sebevědomí a všechny vaše problémy se rázem zmenší. Zaměřte se na sousedy, přátele či rodinu.

Andělská rada: Motivujte lidi, aby si více věřili. Dejte si pozor na to, jak vaše slova mohou vyznít. Buďte si více vědomi toho, co říkáte, abyste zbytečně neurazili něčí city.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Není nutné se tolik hnát za penězi a majetkem. Zkuste spravedlivě rozdělit peníze mezi všechny zúčastněné, nepřivlastňujte si většinu. Za dobré skutky lidi odměňujte, ať už pouhým úsměvem s poděkováním či malým finančním darem. Je jen málo věcí, které zvládnete bez pomoci druhých. Dejte jim najevo, že jste si toho vědomi.

Andělská rada: Hodnota žádného člověka (dokonce ani vás) se ve zdravé společnosti neměří v korunách. Jde o to, jak jste milí a spravedliví k ostatním, za co vás ostatní silně respektují.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Soustřeďte se na svou budoucnost. Jakou ji chcete? Dnešek je ideálním dnem pro plánování toho, co chcete udělat příští rok. Stanovte si nové cíle a přehodnoťte ty současné. Vymezte si čas na své koníčky a na mezilidské vztahy. Ne všichni budou souhlasit s vaší vizí budoucnosti, ale nenechte se odradit od svých snů.

Andělská rada: Nemusíte setrvávat ve vztazích, v nichž se cítíte jako oběť. Než je ukončíte, popřemýšlejte, zda opravdu již není možné obnovit krásu vztahu, kterou jste obdivovali na začátku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neberte si nic příliš k srdci. Pokud zjistíte, že nestačíte zvládat určité úkoly, udělejte si od nich pauzu a zjistěte, jak byste je mohli plnit efektivněji. Pravděpodobně zastáváte špatný přístup. Změna je jediná jistota ve vašem životě, proto se nebojte experimentovat a zkusit něco nového.

Andělská rada: Někdy je nejlepší se úplně zastavit a ohlédnout se do minulosti. Všimněte si všech změn, které jste udělali. Budete-li sami k sobě dostatečně upřímní, zjistíte, že všechny vám přinesly něco pozitivního.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepromarněte jedinou příležitost naučit se něco nového. Pokud vás někdo pozve někam, kam vás to příliš netáhne, popřemýšlejte, zda se tam nemůžete naučit něco nového. Žádná zkušenost k vám nepřijde proto, aby mrhala vaším časem. Jste-li všímaví, ze všeho si můžete odnést něco, co vám v budoucnu hodně pomůže.

Andělská rada: Přátelství s nadprůměrně inteligentními lidmi vás může ledaco naučit. Naslouchejte jim a snažte si zapamatovat co nejvíce – tito lidé totiž mluví jen tehdy, když jejich sdělení mohou něco předat.

Ryby (19. února – 20. března)

Být ambiciózní neznamená být sebestřední. Znamená to vědět, po čem toužíte, a držet se dobře naplánované životní cesty. Myslíte si, že si zasloužíte být úspěšní, nebo chcete být někdo, po kom budou ostatní lidé šlapat? Občas je vhodné zvýšit hlas a pevně se držet svého názoru.

Andělská rada: Ukažte ostatním lidem, co umíte. Ukažte jim, že jste někdo, ne pouze terč, který jim poslouží vždy, když jsou naštvaní. Objevte svůj talent v tom, co vás baví nejvíce, a využijte ho k nalezení štěstí.

Zdroj článku:
  • Autorský text