6 znamení zvěrokruhu, která se všemi zachází s respektem

6 znamení zvěrokruhu, která se všemi zachází s respektem
Pokud se ke všem lidem chováme s respektem, vznikne vysoká pravděpodobnost, že někdo naší zdvořilosti a náklonnosti využije. Nicméně někteří lidé věří v dobro a ví, že projevem respektu si k sobě přitáhne mnoho dobrých lidí. Patříte i vy mezi lidi, kteří mají dobré vychování a se všemi jednají s respektem?

Váhy (23. září – 22. října)

Jste hodně zdvořilí. S nikým se nehádáte. Pokud se vás někdo zeptá na váš názor, rádi mu ho povíte, ale pokud s ním někdo nesouhlasí, nebudete mu ho vnucovat. Pokud si myslíte, že by se někdo měl chovat jinak, než jak se chová, neřeknete mu to, naopak budete respektovat jeho přesvědčení.

Lev (23. července – 22. srpna)

K ostatním lidem chováte respekt ve zdravé míře. Pokud to není proti vašemu přesvědčení, budete respektovat chování ostatních lidí. Jestliže se vám chování nelíbí, řeknete to dotyčnému, ovšem v klidu a s respektem. Nikdy na nikoho nevoláte přezdívkami, dokud vám neřekne, že mu tak máte říkat. Víte, jak přezdívky občas mohou být nepříjemné, proto se jim vždy vyvarujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Víte, jak se chovat ve společnosti, a proto respekt k ostatním pro vás patří na první místo. Víte, že lidé, kteří nejsou respektováni, se mohou cítit opravdu špatně a nedoceněni, čehož rozhodně nechcete docílit. Též nikdy nepomlouváte lidi za jejich zády – víte, že daleko větší účinek vaše nesouhlasná slova budou mít, když konfrontujete přímo tu danou osobu a řeknete jí svůj názor v klidu do očí.

Blíženci (21. května – 20. června)

Snažíte se mezi ostatními lidmi zazářit, čehož by nebylo možné dosáhnout, pokud byste se nechovali mile. Pokud vás někdo představí, vždy trochu nahnete hlavu dopředu na důkaz respektu k dané osobě, aniž byste si to uvědomovali. Pokud se setkáte se skupinou lidí, které vůbec neznáte, vždy se zdvořile představíte.

Ryby (19. února – 20. března)

O sobě vždy mlčíte, raději posloucháte příběhy jiných lidí a nechlubíte se svými majetky. Jste někdy až příliš zdvořilí a k ostatním chováte respekt za každých okolností, což se vám ne vždy vyplatí. Pokud se vás někdo zeptá, co se vám stalo v životě, vy hned přesunete téma k osobě, která se vás tázala, a ptáte se na její život tak dlouho, než ji přejde chuť se vás vyptávat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Respekt chováte ke všem, u nichž víte, že vaši úctu nepoužijí proti vám. Největší soucit a respekt chováte ke svým přátelům, jež znáte, a víte, co od nich očekávat, nicméně ani cizí lidi nepošlete vylévat si srdce k někomu jinému. Pokud vám chce někdo něco říci, vyslechnete ho. Pokud se někomu stane tragédie, vy nebudete předstírat, že o ní nevíte.

Zdroj článku: