Runový horoskop na rok 2023 vám poví, jakým směrem se bude v tomto roce vyvíjet váš život

Runový horoskop na rok 2023 vám poví, jakým směrem se bude v tomto roce vyvíjet váš život
Čeká vás v roce 2023 nějaké velké životní rozhodnutí, důležitá životní změna nebo jste prostě jen zvědaví na to, co vás může potkat? Ať tak či tak, náš dnešní horoskop je pro vás to pravé. Nedozvíte se totiž jen to krásné, ale i to horší, na které se ale budete mít šanci díky našemu horoskopu dopředu připravit.

Tento rok bude pro některé velmi náročným a pro někoho zase velmi příjemným zážitkem Samozřejmě, že se v roce 2023 můžete těšit na mnohem více událostí a příjemných zážitků, ale dnes si alespoň z části shrneme, jakým směrem se bude ubírat váš život podle vašeho znamení v následujících pár měsících.

Beran (21.3.-20.4.)

Rok 2023 pro vás bude plný radosti a uznání ze strany bližních. V práci se vám bude dařit a vše rodina vám to bude dávat často najevo. Gebo se řadí mezi runy dávání a lásky. Dokonce i vztahy s vaším milovaným/vaší milovanou se díky ní zlepší a ustanou tak vaše hádky. Než se k tomuto šťastnému období dopracujete, bude vás sice čekat spousta těžkých zkoušek, ale plně věříme, že se na tyto šťastné chvíle vyplatí počkat. Talisman z runy vás totiž má sílu ochránit před zlými lidmi a jejich útoky.

Býk (21.4.-21.5.)

Pro býky je stěžejní runa Laguz, která pro ně bude zdrojem intuice. Budete se sice bát o své peníze, ale vaše intuice bude tak silná, že vám žádné nebezpečí nehrozí. Na začátku roku se rozhodnete, že by bylo skvělé začít podnikat a investovat a začnete utrácet své peníze hlava nehlava. Nijak vás to však neovlivní, protože runa Laguz bude na vaší straně a můžete věřit, že všechno dobře dopadne.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Vy byste se měli soustředit na runu Urox. Tato runa vám dá potřebnou sílu a najdete si díky ní i spoustu pevných přátelství. V roce 2023 se budete dostávat více do společnosti a nové kontakty na sebe nenechají dlouho čekat. Nejenom, že vám tyto kontakty mohou pomoci s mnohými problémy, které vás budou v roce 2023 čekat, ale není vyloučeno, že z těchto kontaktů vzejde i nová láska. Držíme palce a ať se vám daří!

Rak (22.6.-22.7.)

Vaše runa je runa Kenaz, a tak se připravte na pořádné životní změny. V roce 2023 to vypadá na ztrátu zaměstnání a jisté problémy jak po finanční, tak i vztahové stránce. Neměli byste však věšet hlavu. Říká se, že vše se v dobré obrátí a u vás tato pozitivní energie bude převládat spíše na konci roku 2023.

Lev (23.7.-22.8.)

Vaše runa je runa Perthro. V roce 2023 se budete být jako lvi a budete se muset obrnit trpělivostí. Budou vás čekat různé zkoušky a protivenství, na která se nevyplatí reagovat hrubou silou a křikem. Vězte, že nejlepší cesta je vždy ta smírnou cestou a nejlépe věci nevyřeší pěst, ale spíše úsměv a pochopení.

Trpělivost je důležitá vlastnost
Trpělivost je důležitá vlastnost | Zdroj: Fifian Iromi/ Shutterstock

Panna (23.8.-22.9.)

Runa Isa je tento rok ta, na kterou byste se měli soustředit. Pokud jste ještě ve vašem životě nepotkali vaši spřízněnou duši, možná se tak stane právě v roce 2023. Síly jsou vám a vašim vztahům nakloněni, a tak pokud se budete snažit chodit mezi lidi, není vyloučeno, že jedna z osob pro vás může být právě tou osudovou.

Váhy (23.9.-23.10.)

Berkana je runa, která pro vás bude v roce 2023 ta nejdůležitější. Váhy se mohou těšit na nové pracovní příležitosti. Konečně tak budete moct dát výpověď v té práci, co vás tak moc nebaví. Je až k nevíře, jak moc se váš život tímto odvážným krokem zlepší, a tak seberte všechnu odvahu a pusťte se do tohoto risku.

Štír (24.10.-22.11.)

Pro vás bude tento rok důležitá runa Ingwaz. V roce 2023 budete sice smutnit, ale nic to nezmění na vaší dobré životní situaci. Spíše než zhoršení životní situace vás potká to, že budete citlivá povaha a budete si brát všechno příliš k srdci, a tak se budete často od blízkých cítit nedoceněni a uraženi. Nevěšte hlavu a raději se zkuste nad věcmi povznést. Mnohdy to ti lidé nebudou myslet tak vážně, jak se na první pohled zdá.

Střelec (23.11.-21.12.)

Runa Jera je ta, na kterou byste neměli dát dopustit. Střelci budou mít velké štěstí, a to už jak v pracovním, tak i soukromém životě. Práce vám půjde od ruky a váš partner vás bude obdivovat a bude si vás vážit. Využijte proto této síly a proměňte ji v co největší prospěch.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Eihwaz vás bude tento rok ovlivňovat svými silami tak moc, až z toho budete až vyděšeni. Nenechte se však vyděsit a důvěřujte. Pro kozorohy bude letošní rok symbolem klidu a míru. Rok 2023 pro vás bude radostný, ale zároveň to nějakým významným způsobem nenaruší váš život. Pokud máte rádi klid a pokoj, tento rok si velmi užijete.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Vaše runa se nazývá Dagaz a její síly jsou síly seberealizace a splněných přání. Rok 2023 se pro vás stane tím rokem, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Dejte si na začátku roku velké cíle a udělejte vše pro to, aby se splnily. Toužíte po dovolené v zahraničí? Tak se tam konečně vydejte! Vyždímejte z tohoto roku opravdu vše, co jde.

Ryby (21.2.-20.3.)

Runa Mannaz vám do života vnese pozitivní energii. Ryby se budou potýkat s úspěchem a ten úspěch bude zahrnovat nejenom práci, ale i soukromý život. Postupem času zjistíte, že tento rok vás posune v životě dál a bude pro vás znamenat spoustu štěstí a rozvoje.

Zdroje článku: