Tato znamení zvěrokruhu předvádí svou inteligenci při každé příležitosti

Tato znamení zvěrokruhu předvádí svou inteligenci při každé příležitosti
Lidé mají tendenci ukázat své přednosti. Nejinak tomu je také u inteligentních lidí. Avšak někteří jedinci to přehánějí, a to hlavně z toho důvodu, že se uvnitř cítí bezcenní či nedocenění a nechtějí, aby to ostatní zjistili. Je to i Váš případ? Zde jsou znamení zvěrokruhu, která předvádí svou inteligenci i při sebemenší příležitosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Toužíte po pozornosti každý okamžik a pronesení chytrých slov je skvělá příležitost, jak zazářit. Z tohoto důvodu se raději zdržujete v přítomnosti lidí, kteří nejsou chytřejší než Vy, jinak by Vám hrozilo odhalení, že nejste tak chytří, jak se prezentujete. Pochopitelně nejste žádný hlupák, ale někdy máte tendenci přehánět a hrát si na něco, co ve skutečnosti nejste. Rádi se přátelíte s novými lidmi a domníváte se, že nejlepší způsob, jak se s někým spřátelit, je pronášet chytré věty.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rádi si získáváte status té nejsilnější bytosti v celém okolí, a to hlavně po mentální stránce. Hodláte předvést svou inteligenci, kdykoliv se Vám naskytne příležitost, poněvadž jste rádi, když o Vás ostatní lidé hovoří, nejlépe v pozitivním slova smyslu. Potřebujete, aby pozornost všech lidí se upírala jen a jen na Vás a máte spoustu způsobů, jak toho lze dosáhnout. Pronášení chytrých citátů je jeden z nich. Chcete znít jako ten nejchytřejší člověk světa, potřebujete, aby se o Vás mluvilo jako o někom, jehož inteligenci nelze překonat.

Střelci touží po pozornosti ostatních, ale někdy to s chytrostí přehánějí
Střelci touží po pozornosti ostatních, ale někdy to s chytrostí přehánějí | Zdroj: adriaticfoto / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste hodně přátelský člověk, snažíte se přátelit se s co nejvíce lidmi. Chcete všechny rozveselit svými slovy, ale někdy také máte dny, kdy chcete znít co nejinteligentněji. Toužíte po pozornosti a uznání ostatních lidí. Prakticky celý svůj život se soustavně učíte novým věcem, proto máte velké množství znalostí, které rádi předáváte ostatním lidem. Nicméně někdy jste příliš dotěrní, což si neuvědomujete ve své snaze pomoci svým přátelům i lidem, které vůbec neznáte. Jste rádi, že o Vás lidé mluví jako o člověku, který ví všechno.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není divu, že jsme se v tomto článku zmínili o Vás. Vždy všechno kalkulujete a nad vším příliš přemýšlíte. Žijete v logickém světě, kde každá otázka má odpověď, jde jen o to ji najít. Takto fungujete po celý Váš život a lidé si myslí, že jste skutečně inteligentní. Pokud mají problém, který jde vyřešit jedině díky inteligentnímu rozhodnutí, jdou Vás požádat o pomoc. Nehledíte na to, zda se Vás někdo zeptal, co si myslíte Vy – jakmile k něčemu máte co říci, řeknete to, přičemž inteligence z Vás jen vyzařuje.

Zdroj článku: