Které 4 typy Ryb vám mohou zkřížit vaši životní cestu?

Které 4 typy Ryb vám mohou zkřížit vaši životní cestu?
O Rybách se ví, že jsou příliš přecitlivělé. Pokud si mohou na něco stěžovat, postěžují si. Nikdy je nenapadne, že by je někdo nechtěl poslouchat. Ryby jsou opravdu společenské, pokud se jim daří, a ponořují se do svých vlastních myšlenek, pokud se jim dařit přestane.

Terapeut

Mnoho Ryb se podílí na zhoršení vaší nálady, pokud se mluví o citové stránce jejich osobnosti, avšak tyto Ryby jsou soucitné a poskytují slušnou dávku optimismu do vašeho života, pokud se na dně ocitnete vy. Pokud jim sdělíte své pocity, vyhodnotí situaci, vcítí se do vaší osoby, poté přikyvují a zkoušejí vám dát rady.

Ať se jim to povede, nebo ne, vy si odnesete pocit, že na světě existuje někdo, kdo je ochoten vás kdykoliv vyslechnout a snažit se vám pomoci, když to nejvíce potřebujete. Pokud znáte tento typ Ryby, můžete se s ní kdykoliv sejít, až se budete cítit nejhůře, a uvidíte, že vás zbaví toho největšího trápení.

Opravdu přecitlivělé

Tyto Ryby jsou opravdu přecitlivělé, a to natolik, že se stanou uzavřenými v momentě, kdy jim začnete něco vyčítat, a může to být jakkoliv zanedbatelná věc.

Tento typ Ryb je citlivější na chování ostatních lidí ke své osobě, a proto takové lidi lze častokrát zahlédnout, jak se krčí v koutě a litují dne, kdy se narodili, protože nikdo netrpí tolik jako oni. Pro tyto lidi je nejlepší, pokud se budou držet dál od lidí, kteří z ostatních rádi vysávají všechnu pozitivní energii, a také by si měli najít zaměstnání, kde je minimum stresu.

Ryby jsou považovány za kreativní bytosti, Zdroj: GaudiLab / Shutterstock

Hodně kreativní

Ryby jsou považovány za hodně kreativní bytosti, které jsou schopny vymyslet ten nejúžasnější plán a předat dál každou myšlenku. Tito jedinci však pokročili na úplně jinou úroveň. Co je napadne, to si zapíší do veršů. Nebo namalují obraz na toto téma.

Jsou to opravdu velcí snílci, a proto je můžeme často zastihnout v umělecké oblasti, nejčastěji jako malíře, zpěváky, hudebníky či spisovatele. Důvod, proč jsou tak úspěšní, je ten, že do své tvorby vkládají své emoce, čímž je konečný výsledek o to živější.

Snílek

Až příliš mnoho sní, ovšem na zrealizování snů tohoto typu Ryb nikdy nezbývá žádný čas. Kvůli svému snění nikdy neví, kde co mají, neustále na něco zapomínají a vždy chodí pozdě. A pochopitelně bez věcí, které s sebou měli přinést. Když vyřknou větu, v polovině přestanou mluvit a snaží se si vzpomenout, co tak důležitého chtěli vyřknout.

Neustále nevědí, co se děje ve skutečném světě, a pokud si něco začnou myslet, začne to pro ně existovat a nikdo jim to nevyvrátí, i kdyby se mělo jednat pouze o jejich blud.

Zdroj článku: