Andělská poselství na pondělí: Lvi, nelžete druhým, abyste je potěšili, Berani, nedělejte si nic ze svých chyb

Andělská poselství na pondělí: Lvi, nelžete druhým, abyste je potěšili, Berani, nedělejte si nic ze svých chyb
Andělé se domnívají, že urážky jsou zapotřebí pouze tehdy, jsou-li použity moudře, aby pomohly ostatním lidem. Ve všech jiných situacích bychom se jim měli vyhýbat. Co to znamená? Urážky můžeme použít proti samotným agresorům, abychom je zastrašili a ochránili slabší.

V andělských očích není žádný náš zlozvyk úplně špatný. Nebudeme považováni za špatného člověka, pokud se zaměříme na pomoc jiným lidem. Ačkoli andělé doporučují, abychom se lžím vyhýbali úplně, jiné naše činy spadají do dobré či špatné karmy na základě našeho úmyslu. Je-li náš úmysl čistý, ale pomoc se nám nepovede a zhoršíme situaci, naše snaha bude součástí dobré karmy. Naopak pokud někomu ublížíme s cílem ho ponížit či zesměšnit (nebo dalších sobeckých příčin), poroste karma špatná. Proto nám andělé doporučují, abychom pomáhali co nejvíce. Jaká jsou andělská poselství určená speciálně vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše činy jsou vzhledem k vaší impulzivnosti ne vždy ty nejmoudřejší, ale nic si nedělejte z toho, že vaši známí jsou na vás momentálně naštvaní. Nechte je vychladnout. Pokud na vás křičí až příliš, vysvětlete jim, že ze svých chyb jste si již sami vyvodili ponaučení a tudíž do vás nemusejí rýpat ještě oni.

Andělská rada: Možná si napjaté vztahy ilustrujete pouze vy. Jakmile cítíte, že vaše osobní svoboda je ohrožena, díváte se na svět z temnější stránky. Buďte více realističtí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete vést šťastný život, ale z nějakého důvodu děláte vše pro to, abyste dosáhli opaku. Nehoňte se za štěstím. Pouze tvrdě pracujte na zlepšení svého života a štěstí se dostaví samo. Nemyslete na úspěch, myslete na to, co děláte. Jedině tak budete v oblasti svého působení opravdu dobří.

Andělská rada: Nesoutěžte s nikým jiným. Jakmile na cestě za úspěchem zůstanete sami, budete jediný dobře pracující člověk, s nímž se můžete měřit. Vaše soustředěnost rázem stoupne.

Blíženci (21. května – 21. června)

Někdy nastávají chvíle, kdy si musíte vybrat mezi láskou a přáteli. Přestože toužíte zkombinovat tyto životní oblasti a užívat si v obou z nich najednou, nejedná se o dobrý nápad. Svůj čas si rozdělte a jednou se starejte o své štěstí v lásce, podruhé vyrazte s přáteli za zábavou.

Andělská rada: Můžete se cítit odstrčení, když se vaši přátelé baví a vy jste se svým objevem doma. Máte-li pocit, že přicházíte o výjimečné chvíle, přetvořte svou přítomnost, abyste se bavili také. Čas od času skutečně jde zabavit se i bez přátel.

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte svou rodinu, aby vám bránila v dosažení úspěchu. Rozhodně byste se o ni měli starat, ovšem ne na svůj vlastní úkor. Dokonce i tak blízcí lidé, jako jsou členové rodiny, mohou zneužívat vaší dobroty. Mějte oči otevřené a ujistěte se, že můžete důvěřovat všem.

Andělská rada: Vaši známí mohou zapříčinit, že se ve svém vlastním domově nebudete cítit tak dobře jako kdysi. Snažte se s chladnou hlavou vyřešit všechny zjevné problémy, které jste přehlíželi.

Buďte k ostatním upřímní.
Buďte k ostatním upřímní. | Zdroj: william87 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Neříkejte nic jen proto, že to potěší druhé. Svá slova byste měli myslet vážně a upřímně. Pro druhé je mnohem přínosnější upozornit je na chyby, které dělají. Někdo se z toho poučí, jiný nikoli. Avšak ti, kteří ve vašem sdělení najdou cennou radu, si na vás vzpomenou, až změní své životy k lepšímu.

Andělská rada: Snažte se, aby vaše slova nezněla neupřímně. Někteří lidé mohou nabýt pocitu, že se s nimi snažíte manipulovat. Nevšímejte si jich – brzy zjistí, že jste to s nimi mysleli dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neoddávejte se své touze nadměrně utrácet, ať už za sebe nebo za ostatní lidi. Dobře si rozmyslete, zda je někdo v opravdové nouzi a potřebuje vaši finanční pomoc, či zda vás chce využít, aby se měl lépe. Rozhodujte o tom, jak naložíte se svými penězi, opravdu moudře a s rozvahou.

Andělská rada: Ne všechno, co mají ostatní, nutně potřebujete také. Když už chcete utrácet, lepší je pomoci lidem v nouzi a mít pouze dobrý pocit než utrácet za sebe, přestože tyto předměty dlouho užívat nebudete.

Váhy (23. září – 23. října)

Vy sami jste tím největším darem, který vám byl seslán, proto se rozmazlujte a dopřávejte si zážitky, které vám zůstanou v mysli až do smrti. Nepotřebujete nic ani nikoho, abyste byli šťastní. Tento pocit si dokážete navodit sami tím, že nebudete sobečtí a učiníte svět lepším místem.

Andělská rada: Vykouzlete někomu na tváři úsměv. Vyrazte ven a popovídejte si s lidmi, či zůstaňte doma a vytvořte něco kreativního. Naplní vás to dostatečným pocitem štěstí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Setkáte-li se s odmítnutím milované osoby, netruchlete. Místo toho si užívejte života naplno. Nenechte negativní myšlenky, aby se objevily ve vaší mysli. Jakmile se tam dostanou, těžko je budete vyhánět. A pokud budete s něčím nespokojeni, řekněte si, že nikdy to nedopadne tak špatně, abyste nemohli být veselí.

Andělská rada: Obzvláště v oblasti lásky se upínáte na druhou osobu – partnera či nový objev, který nemusí souhlasit se vším, co děláte. Oprostěte se od myšlenky, že se vás ostatní snaží ovládnout, a začnete myslet pozitivněji.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte-li nevysvětlitelné sympatie k lidem, se kterými byste si nikdy předtím nevyrazili, zbystřete. Může se jednat o přechodný stav, takzvané chvilkové zblbnutí. To nehrozí pouze v oblasti lásky, ale také v oblasti přátelství. Dnes si dejte pozor na to, s kým se bavíte a co lidem říkáte.

Andělská rada: Ke stávajícím přátelům nebuďte chladní a neodtahujte se od nich. Ti totiž myslí jen na vaše dobro. Ale co se týče nově poznaných lidí, buďte opatrnější, aby z vás nevytáhli zásadní informace.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dobrý vzhled je pomíjivý, stejně jako úspěch. Nestavte svou silnou psychiku na těchto základech. Jakmile se zlomí jeden pilíř, ztratíte kontrolu nad svým vlastním životem. Svůj život proto budujte na lásce, schopnosti odpuštění a mentální rovnováhy. Ty vzájemně spolupracují natolik, že pokud zažijete zklamání v jedné oblasti, nezbortí se to, co dlouhodobě stavíte.

Andělská rada: Názory cizích lidí jsou pro vás možná důležité, ale mnohem důležitější je to, co si o vás myslí lidé, s nimiž jste v pravidelném kontaktu. Zavolejte jim či je navštivte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lásku a přátelské vztahy si příliš idealizujete. Pochopte, že každý člověk na světě má své chyby. Možná vám připadá jako dobrý nápad opouštět přátele pouze na základě nedokonalosti, ale takto život nefunguje. Dokonalý člověk neexistuje, pouze u některých zatím nevidíte chyby.

Andělská rada: Přijímejte lidi i s jejich chybami. Berte chyby jako součást člověka, bez níž by ztratil své kouzlo. Když se seznamujete s novými lidmi, buďte otevřeni k jejich celkovému charakteru.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše očekávání nebudou naplněna, dokud budou nereálná. Lidé vám mohou říkat, že je zneužíváte, vy říkáte, že ne. Neuvědomujete si celou realitu, na svém chování neshledáváte nic špatného. Postavte se svým chybám čelem, abyste je mohli vyhnat ze svého života.

Andělská rada: Také vy můžete mít pocit, že lidé zneužívají vaší dobroty a štědrosti. Nemáte povinnost nikomu cokoli dávat a pro nikoho cokoli dělat, ale to nemají ani ostatní vůči vám.

Zdroj článku:
  • Autorský text