Které slavné ženy se chystají rodit v roce 2021

Které slavné ženy se chystají rodit v roce 2021
Mateřství je v životě žen významným milníkem. Přináší totiž nové zážitky a pocit zodpovědnosti za malého človíčka. Ani pandemie nemoci covid-19 nic nezměnila na natalitě, protože děti se rodí a rodit budou. Dokladem toho jsou ostatně i těhotné celebrity, co čekají svého potomka v letošním roce. Které to jsou?

Fotogenické maminky

Záběry s miminkem v náručí patří ve světě celebrit k těm vyhledávaným. Ne že by se rozhodly pořídit si dítě jen kvůli tomu, jistě i slavné ženy chtějí být maminkou prostě a jasně z přirozeného ženského pudu. Anebo proto, že selhala antikoncepce. Ať jsou těhotné z jakéhokoli důvodu, stalo se a my se můžeme těšit na jejich přírůstky.

Emily Ratajkowski (29)

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski je jednou z celebrit, která přivítá svého prvního potomka v letošním roce. Pochopitelně že se nechala také patřičně v Evině rouše a rostoucím bříškem zvěčnit, aby její příznivci viděli, jak moc jí to jako nastávající mamince sluší. A už také ohlásila, že své dítě bude vychovávat genderově neutrálně, aby mělo možnost si samo na prahu své dospělosti určit, kým bude. Je to veskrze moderní přístup k rodičovství a jen budoucnost ukáže, jestli je také správný.

Pippa Matthews (37)

Na sourozence se možná těší nyní dvouletý Arthur, syn sestry vévodkyně Kate – Pippy Matthews. I ona patří mezi těhotné slavné ženy. Jestli se narodí kluk nebo holka, rodiče tají. Ale to je nakonec jedno, hlavně aby bylo miminko zdravé.

Karolína Kurková (36)

Patří mezi úspěšné modelky a předvádí pro věhlasné módní firmy už od svých patnácti let. Karolína Kurková, jejímž rodištěm je český Děčín, je už maminkou dvou synů. S rodinou bydlí v New Yorku. Třetí dítě čeká v letošním roce. Dočká se holčičky?

Z českých celebrit, které se chystají rodit v letošním roce, je to například Ornella Koktová, Emma Smetana nebo Zorka Hejdová.