Test: Zjistěte, kdo jste byl v minulém životě

Test: Zjistěte, kdo jste byl v minulém životě
Minulý a posmrtný život patří mezi neprozkoumané zákoutí naší existence. Pojďte si společně s námi zkusit vzpomenout, kam vás minulý život mohl zavanout? Třeba jste objevovali svět nebo byli slavní?

Představte si, že kráčíte cizím městem, přesto vám vaše podvědomí nabádá k myšlence, že toto místo není tak úplně neznámé, jak by mělo být. S podobnými situacemi se čas od času setká každý z nás. Zvláštní a tajuplný pocit, kdy nám okolní kulisy připadají více povědomé, než by měly být. Jak je to vůbec možné? Jedná se jen o krátkodobé pomatení mysli nebo je vysvětlení mnohem složitější?

Reinkarnace nebo také znovuzrození, převtělování – vědomí člověka, které dostává po fyzické smrti možnost opustit tělesnou schránku a započít život v těle jiném. Je vůbec možné, aby existoval život po životě? Nic z toho ještě žádná věda nedokázala spolehlivě potvrdit nebo vyvrátit, i když se o to lidstvo neustále dokola snaží. Zjištění, že na všechny své plány a sny nemáme pouze jednu příležitost. Někteří teoretici dávají jako příklad posmrtného života zážitky z klinické smrti, ty však může moderní věda do značné míry vysvětlit. Pokud totiž člověk prožívá klinickou smrt, nemusí to nutně znamenat smrt. Srdce sice mohlo přestat být, mozek ale ještě několik minut potom dokáže nezávisle fungovat. Až ve chvíli, kdy odumře poslední buňka v těle, nastává smrt.

Více informací může přinést třeba hypnóza

Nedává vám myšlenka posmrtného života spát? Podle některých odborníků je klíčem ke zjištění některých informací z minulého života hypnóza. Jen u nás se věnuje tzv. regresi několik desítek odborníků, kteří vám mohou pomoci nahlédnout to tajů minulých životů. Nebo můžete pro zajímavost vyzkoušet následující kvíz zaměřený právě na posmrtný život.

 

Zdroje článku: