Už se vám ve snu ukázala veverka? Je symbolem štěstí a zábavy

Už se vám ve snu ukázala veverka? Je symbolem štěstí a zábavy
Když ve snu narazíte na veverku, očekávejte ve vašem životě štěstí. Přečtěte si, jak veverka žije, s čím si dokáže poradit a jak nás může naučit vnést do našich životů trochu víc radosti a spokojenosti.

Veverka ve snu nás vyzývá, abychom zhodnotili a pozorovali svůj současný život. Ale lehce a bez výčitek!

  • Hledáte ve své práci zábavu?
  • Vidíte ve svém úsilí radost?
  • Žijete v harmonii s ostatními lidmi?

Veverky jsou vynalézavé a obratné. Dokážou bystře komunikovat a obratně vyjádřit své potřeby. Jsou připravené na budoucnost a vždy soustředěné v přítomnosti. Lehce vyvažují zábavu s práci, i když někdy se snaží dělat příliš věcí najednou. Jsou nesmírně zvědavé a stále musí vědět, co se kde šustne. Jsou opatrné, ale přitom odvážné, rády objevují nová místa. Mají velký smysl pro zábavu a legraci. 

Zdroj: Autor: Serhii Ivashchuk / Shutterstock

Létající veverka

Pokud vás ve snu překvapil tento létající druh, pak vás sen pravděpodobně upozorňuje na sílu vaší intuice. Možná jste trochu uletěli jiným směrem, když jste na ni zapomněli. Následujte své vnitřní vedení, které vás dovede zpátky na hlavní cestu.

Jsou nesmírně zvědavé a stále musí vědět, co se kde šustne.

Chovejte se jako veverka

1. Užijte si trochu zábavy. Veverka se vám snaží naznačit, že máte brát život méně vážně. Stále jen pracujete a plníte jednu povinnost za druhou? Toto roztomilé zrzavé zvířátko vám přišlo říct, abyste si užili trochu víc zábavy. To vám pomůže se uvolnit a pracovat více soustředěně.

2.  Zbavte se starostí. Přestaňte věnovat energii záležitostem, nad kterými nemáte žádnou kontrolu. Co můžete změňte, tam kde nejste platní, odejděte. Naučte se odmítat lidi, kteří vás neberou vážně a okrádají vás o cenný čas. 

3. Odměňte se. Máte za sebou složitou životní etapu, náročný projekt nebo těžký rozchod? Dopřejte si odpočinek, odměňte se něčím příjemným jako veverka sladkým oříškem.

4. Otevřete své srdce a podělte se o radost s ostatními. Veverka si neschovává oříšky jen pro sebe. Cestou do svých skrýší spoustu ořechů upustí a zpětně najde zhruba jeden oříšek z deseti. Zanechá tak potravu druhým nebo zaseje semena nových životů. Podělte se o svou odměnu, nabité zkušenosti a optimismus. 

5. Buďte vynalézaví. Veverka vám zkřížila cestu, aby vám připomněla vaši vynalézavost. Nic vám nemůže stát v cestě, nezapomenete-li na svou tvořivou stránku. Cvičte svou kreativitu kdykoli můžete. 

6. Mějte radost z maličkostí. Viděli jste veverku poskakovat z jedné větve na druhou? Má radost z každého pohybu. Rozhlíží se, dlouho nečeká a hup, už je na druhé straně. Rozhlížejte se kolem sebe, kochejte se a naučte se vidět i malé věci. Váš obzor se rozšíří a vy se budete cítit mnohem šťastnější.

7. Tvořte mírumilovné prostředí. Veverka je společenské zvíře, které žije v těsném kontaktu s ostatními veverkami. Připomíná nám, abychom budovali společnou harmonii prostřednictvím vzájemného respektu a všímavosti našich slov a činů.

(Zdroj: Brenda Mallonová: Sny od A do Z od, Metafora, 2007)