4 nejvíce sobecká znamení zvěrokruhu, která myslí jen na sebe

4 nejvíce sobecká znamení zvěrokruhu, která myslí jen na sebe
Znamení zvěrokruhu toho o nás dokáže prozradit celou spoustu. Někdy možná i to, co bychom úplně nechtěli vědět. Každý ale máme nějaké negativní vlastnosti, se kterými se zkrátka musí naše okolí i my sami smířit. Která znamení jsou tedy nejvíce sobecká a často úplně zapomínají na druhé?

Beran

Kromě toho, že jsou Berani netrpěliví a do všeho jdou rovnou po hlavě, jsou také velice odhodlaní, soutěživí a nikdy se nevzdají toho, co chtějí. To sice zní jako dobrá vlastnost, ale pojí se právě se sobectvím a bezohledností. Nikdy by se totiž neobětovali pro druhé, kdyby to pro ně znamenalo jen trochu nepohodlí. Berani myslí vždy hlavně na sebe a upřednostňují své potřeby a zájmy před ostatními. Navíc neradi někomu pomáhají, pracují v týmu nebo se ostatním podřizují.

Býk

Přestože jsou Býci známí pro svou klidnou povahu, stálost a spolehlivost, jejich snaha o zajištění bezpečí a jistoty v životě často vede právě k sobectví, materialismu a chamtivosti. Kvůli tomu mohou být až přecitlivělí, přehnaně emotivní, žárliví a lidi kolem sebe si přivlastňovat. Navenek mohou stále působit mile, ale umí být i naprosto nemilosrdní, krutí a agresivní. Snažte se tedy jejich bezpečí nenarušovat a rozhodně nezpochybňujte jejich životní cíle a rozhodnutí. To by je totiž mohlo naprosto rozhodit.

Blíženci

Blíženci jsou komplikovaní a ani oni sami se v sobě nevyznají. Jsou neklidní, nesoustředění, netrpěliví a nestálí. Na druhou stranu jsou ale velmi společenští a dokáží se spřátelit s každým, koho potkají. Rádi jsou proto středem pozornosti a chtějí, aby je ostatní obdivovali a vzhlíželi k nim. Kvůli tomu mohou být vnímáni jako povrchní a egoističtí, aniž by si to vůbec uvědomovali. Navíc v sobě skrývají hned několik osobností, a tak většinou ve společnosti nejsou sami sebou, protože si myslí, že tím na ostatní udělají lepší dojem. Měli by si ale uvědomit, že vydávání se za něco, co nejsou, nikdy nemůže být lepší než odhalení jejich skutečné osobnosti a citů.

Blíženci jsou komplikovaní a ani oni sami se v sobě nevyznají.

Lev

Sebevědomí a obdiv pro sebe samé Lvům zdaleka nechybí. Vědí, že jsou rozenými vůdci a milují pozornost a chválu od druhých. Je tedy jasné, že právě oni do nejsobečtějších znamení bez pochyby patří. Jsou egoističtí a berou se jako nadřazené nad ostatními. Při dosahování svých cílů se nebojí ani těch největších překážek a problémů, které je na cestě potkají. S nikým se však o jejich úspěch a slávu nehodlají dělit, ať to stojí cokoliv. Když něco chtějí, tak jim zkrátka nic a nikdo nemůže stát v cestě.

Zdroje: