Andělská poselství na pátek: Ryby, buďte vděční za pomoc, Blíženci, buďte více všímaví

Andělská poselství na pátek: Ryby, buďte vděční za pomoc, Blíženci, buďte více všímaví
Příležitost změnit svůj život k lepšímu máme každý z nás každý den. Kdo tvrdí opak, ten se pouze vymlouvá. Porozumění jiným lidem nám pomůže porozumět sami sobě. Co bychom měli vědět podle andělů dnes, v pátek? Přečtěte si jejich poselství.

Andělé nám nikdy nepřejí nic zlého. Chtějí jen, abychom všichni byli spokojeni. To není vůbec jednoduchý úkol. Přece jen, jak byste to provedli vy? To není úkol pro lidi. Naštěstí andělé jsou dobré nadpřirozené bytosti, které nám chtějí pomoci. Co vám radí dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Neztrácejte nervy, pokud se někdo nechová podle vašeho očekávání. Místo výbuchů vzteku zkuste pochopit druhou osobu. Možná vás pouze nechápe a potřebuje širší vysvětlení vašeho sdělení. Určitě vám nedělá naschvály.

Andělská rada: Možná jste podráždění proto, že se nudíte a v životě se již neposouváte dál. Zkuste změnit své plány a začít znovu. Vyberte si cestu, která vás bude bavit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vynikáte v rutinních úkolech, ale občas potřebujete trochu zvolnit. Být stále pilní z dlouhodobého hlediska nevěstí pro vaši psychiku nic dobrého. Jednou za čas se běžte nadechnout čerstvého vzduchu, abyste nabyli dostatečné množství koncentrace.

Andělská rada: Komunikace s lidmi na stejné úrovni inteligence jako vy vám může přinést uznání a mentální uvolnění.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nepřikládáte příliš velký význam věcem, které vás posouvají kupředu. Buďte trochu všímavější. Lidé vám pomáhají vyniknout a splnit si své sny, ale vy jim častokrát ani nepoděkujete. Více se spojte se svou rodinou, přáteli a spolupracovníky, kteří vám dodali motivaci, když jste ji nemohli najít.

Andělská rada: Poznat nové lidi také není na škodu, a to nejen ty z nejbližšího okolí. Ovládáte-li cizí jazyk, pohled jiné kultury na váš život vám může přinést prozření, co jste dělali špatně.

Zkuste se více socializovat. Poznání nových lidí by také nebylo na škodu
Zkuste se více socializovat. Poznání nových lidí by také nebylo na škodu | Zdroj: DavideAngelini / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Trávit více času doma není na škodu, obzvláště potřebujete-li svůj domov zútulnit a neustále nemáte čas. Váš domov vás reprezentuje, proto mu věnujte více pozornosti. Také návštěvy se u vás budou cítit mnohem lépe a budou sdílnější.

Andělská rada: Prostý úklid domácnosti vám pomůže cítit se lépe. Sledování televize či poslech písní během uklízení vás hodně uklidní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Touha je silná, ale pokud nemáte prostředky k jejímu naplnění, jste hodně smutní. Díváte se na svět ze špatného úhlu. Nepotřebujete nic, čeho nemůžete dosáhnout. Ty maličkosti, které zanedbáváte, jsou vaším zdrojem štěstí.

Andělská rada: Pomodlete se, pokud si nevíte rady. Získáte velkou soustředěnost, díky které dokážete nemožné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svěřte se někomu, pokud vás něco trápí. Hledání správného řešení je obtížné, pokud jste na všechno sami. Nemáte-li nikoho, komu byste se mohli svěřit, vyslovte svá slova nahlas. Díky tomu najdete vhodné řešení, které byste neodhalili, kdybyste svá vlastní slova nezaslechli.

Andělská rada: Neduste v sobě žádné pocit. Najděte si klidné místo, kde vás nikdo neuslyší, a pořádně si zanadávejte. Pocítíte okamžitou úlevu.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezaměřujte se pouze na své vlastní štěstí. Více pomáhejte druhým lidem. Štěstí jejich se přenese na vás a vy pocítíte hřejivý pocit, který se dostaví vždy, když uděláte dobrý skutek. Zaměřte se na ostatní více než na sebe. Udělejte z tohoto pohledu vaši prioritu.

Andělská rada: Máte v sobě hodně lásky, kterou můžete vyléčit neštěstí druhých, ale nevyužíváte ji. Ukažte ostatním svou starost. Oni jsou člověk stejně jako vy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Změňte svůj život. Tady a dnes. Nemyslete sobecky, hodnoťte svůj dosavadní život objektivně. Zaměřte se na to, co byste změnili nejraději, a pusťte se do toho. Největší změnu vyžaduje ta oblast, která vás bolí nejvíce.

Andělská rada: Nepřibarvujte si pravdu, kdykoli se vám to hodí. Uznejte, že nejste dokonalí, stejně jako všichni ostatní lidé.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nepomáhejte ostatním, dokud neznáte celou jejich minulost, všechny problémy a bolesti, které zažili. Dokud neznáte celou pravdu, nedokážete přesně určit, proč mají takové problémy, které mají. Jakmile to dokážete, budou se řešit mnohem snáze.

Andělská rada: Snažte se porozumět tomu, co vám ostatní říkají. Nevypouštějte jejich stížnosti na život, mohou vám pomoci jim dobře poradit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve všem hledejte jen to dobré. Nenadávejte ani na sebe, ani na ostatní. Vzpomeňte si na všechny dobré vzpomínky, které máte, a jednoduše na celý ten problém zapomeňte. Více si věřte a budete soustředěnější.

Andělská rada: To nejhorší, co můžete udělat, je uzavřít se sami do sebe. Promluvte si s někým o vašich pocitech, i kdyby to měl být domácí mazlíček.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevěřte všem lidem, když vám říkají, že vám pomohou, aniž by za to něco chtěli. Dobří lidé sice chodí mezi vámi, ale někteří lidé vám ve skutečnosti pomoci nechtějí. Dnes proto buďte opatrní a nechtějte pomoc od nikoho.

Andělská rada: Dosáhněte svého štěstí sami. Hlavně se držte dál od cizích lidí, pokud nedokážete správně určit, kdo k vám přijde se špatnými úmysly.

Ryby (19. února – 20. března)

Chcete získat pomoc, ale všechny od sebe odkopáváte, hlavně dobré přátele, kteří to s vámi myslí dobře. Vydejte se s nimi po trnité cestě za štěstím a úspěchem. Nedovolte své mysli, aby vás přesvědčila, že něco nejste schopni udělat. Protože jste.

Andělská rada: Větší vnímavost k ostatním lidem nikdy neuškodila a vám také neublíží. Jdete po své životní cestě a my vás věrně doprovázíme. Pusťte k sobě i jiné lidi.

Zdroj článku:
  • Autorský text