Jak vypadá Váš záchvat vzteku, podle Vašeho znamení

Jak vypadá Váš záchvat vzteku, podle Vašeho znamení
Nejen děti se vztekají natolik, že zrudnou a chovají se nepříčetně. I nás dospělé to občas potká. Nestává se to tak často, ale u některých z nás se to stává mnohem častěji než bychom sami chtěli. Pokud popadne amok Vás, jak se chováte a jak reagujete na ostatní lidi?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chováte se jako malé dítě, pokud dovolíte vzteku, aby Vás ovládl. Nikdo nedokáže určit, kdy se začnete vztekat, ale jakmile se tak stane, dupete a můžete házet věcmi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je obtížné Vás naštvat, ale jakmile záchvat vzteku propukne, jste nezastavitelní a hodně hlasití. Začnete se chovat agresivně a trvá dlouhou dobu, než konečně vychladnete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Během záchvatu vzteku začnete nekontrolovatelně urážet všechny lidi, kteří se kolem Vás pohnou. Myslíte si, že Vaše situace je dílem všech lidí kromě Vás.

Rak (22. června – 22. července)

První signál toho, že dostanete záchvat hněvu, je Vaše mrzutost. Pokud tento signál není dostatečný, začne to být horší. Vztekáte se a pláčete zároveň, často hrajete na city druhých.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete být vulgární a zároveň křičet na všechny v okolí. Pokud dostanete záchvat vzteku, není o co stát. Každý se dozví, jak neschopný vlastně je. Většinu lidí dokážete v tomto stavu pořádně vyděsit.

Lvi budou křičet na své okolí, k vulgaritě nebudou mít také daleko, Zdroj: Studio GL/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Kritika je Vaše věrná zbraň po celou dobu, kdy prožíváte záchvat vzteku. Dáváte si však pečlivý pozor, aby nikdo nezjistil, že záchvat máte. Jste k ostatním lidem chladní.

Váhy (23. září – 23. října)

Musíte cítit mnoho vzteku, abyste dostali záchvat. Snažíte se chovat slušně, a pokud svou pověstnou slušnost ztratíte, je to důkaz, že prožíváte záchvat vzteku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakmile ucítíte malý náznak svého vzteku, již brzy přejdete do záchvatu. Díváte se na ostatní lidi více než je obvyklé a každému řeknete o jeho osobě něco negativního. Též křičíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Existuje jediná cesta, jak Vás pořádně naštvat, a sice říci Vám, co máte a co nemáte dělat. Řeknete člověku, který Vás takto zklamal, něco urážlivého, a poté odejdete, jako by se nic nestalo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše rozhodnutí nejsou ta nejmoudřejší a nejnutnější, pokud máte záchvat vzteku. Nezřídka se stane, že rozbíjíte věci a ukončujete vztahy jakéhokoliv typu, či koncem vyhrožujete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Při záchvatu vzteku se rozkřičíte na všechny strany, a hlavně na člověka, který Vás takto rozrušil. Poté usoudíte, že nejlepší bude odejít z místa, kde se zrovna nacházíte, což hned učiníte.

Ryby (19. února – 20. března)

V krajním případě můžete trpět sebepoškozováním. To důležité ale je, že ze svého záchvatu vzteku viníte pouze sebe. Ostatní viníte jen tehdy, pokud jste se v poslední době obviňovali často.

Zdroj článku: