Partnerský horoskop na 3. dubnový týden: Vodnáři a Býci budou vymýšlet překvapení pro partnera

Partnerský horoskop na 3. dubnový týden: Vodnáři a Býci budou vymýšlet překvapení pro partnera
Po celý týden můžeme čekat silné zlepšení ve vztahu, pokud to v poslední době příliš neklapalo. Hlavně od čtvrtka se můžeme těšit na velké porozumění, a to i s těmi partnery, s nimiž je obtížnější se domluvit, a to díky novoluní v Beranu a vstupu Slunce do vlivu Býka. Na co se můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ujistěte se, že víte, co od svého partnera vlastně chcete. Tento týden může být dokonalý, ale pouze tehdy, když si budete se svými pocity jisti. Přijměte návrhy svého partnera, budou se Vám líbit, pobavíte se při nich a upevníte pouto mezi vámi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Řeknete si, že tento týden uděláte pro svého partnera něco výjimečného, něco, díky čemu by na Vás mohl být hrdý. Inspirace budete mít dostatek, odhodlání též. Pokud nebudete moci nic vymyslet, zaměřte se na vaše společné vzpomínky a něco Vás už napadne.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner bude mít obrovskou radost, tento týden budete otevření všem změnám, zejména v oblasti intimity, a nebude nic, co nebudete chtít vyzkoušet. Také ale budete chtít s ním zajít do společnosti, jako je divadlo, kino nebo zoologická či botanická zahrada.

Váš partner bude mít obrovskou radost
Váš partner bude mít obrovskou radost | Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nyní nebudete toužit zůstat s partnerem trčet doma a sledovat filmy či vymýšlet společné aktivity v domácím prostředí. Nyní zatoužíte podívat se i s partnerem ven, vyrazit na veřejnost či se pouze procházet v přírodě. Bude to pro Vás zajímavá pozitivní zkušenost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ve svém nitru se budete cítit opravdu skvěle, a proto ani partnerovi neřeknete nic špatného, tudíž Váš partnerský život bude vzkvétat. Navíc se rozhodnete vyrazit s partnerem na výlet do vzdálenějších končin. Jen se ujistěte, že se Vašemu partnerovi bude chtít jet.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš vztah pro Vás nyní bude zcela průhledný. Všimnete si svých i partnerových chyb, které Vám mohou bránit ve společném štěstí, ale také jasně uvidíte i ty věci, které Váš vztah posilují. Vaším cílem bude snížit dopad těch negativních vlastností vás obou a podpořit návyky pozitivní.

Váhy (23. září – 23. října)

Možná Vás partner něčím naštve, ale Vy si záhy uvědomíte, že na partnera byste neměli být naštvaní, poněvadž to nikdy nedopadne dobře. Zaměříte se proto na jeho lepší stránky, které vyvstanou hned poté, co svého miláčka začnete chválit za vše, co udělá dobře.

Zaměříte se na dobré stránky
Zaměříte se na jeho lepší stránky | Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Stanovíte si nové cíle s Vaším partnerem, a to hlavně za účelem zlepšení a okořenění vztahu. Vybírejte pečlivě a poraďte se se svým miláčkem, zda změny, které chcete ve vztahu učinit, mu nebudou proti srsti. Vzájemnou komunikací zlepšíte vztah na maximum.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaším cílem bude partnera co nejvíce potěšit. Vaše kreativita také nebude zaostávat, tudíž vymyslíte skvělý program, z něhož bude Váš partner opravdu nadšen. Milostné hrátky jsou skvělou výplní prázdných míst v tomto společném programu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ztráceli-li jste v poslední době o partnera zájem, nyní se vše změní. Může to chvíli trvat, ale to nic nemění na faktu, že si všimnete partnerových předností a znovu se do něho zamilujete. Pozvěte ho na nějaké netradiční místo, někam, kde jste spolu ještě nikdy nebyli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na partnerových názorech Vám bude nyní hodně záležet. Ujistíte se, že mezi vámi je všechno v naprostém pořádku, a pokud zjistíte, že ne, přichystáte pro partnera příjemné překvapení. To byste ale měli udělat, přestože bude vše v pořádku, partner to určitě ocení.

Ryby (19. února – 20. března)

Od partnera požadujete, aby se k Vám choval mile a vážil si Vás, ale zamysleli jste se někdy nad tím, zda si vážíte i Vy jeho? Tento týden budete mít tendenci očekávat od partnera skvělé chování, ale to nastane jen tehdy, když mu budete projevovat vděčnost.

Zdroj článku: