Partnerský horoskop na 3. dubnový víkend: Štíři se musí ovládat, Lvy čeká překvapení

Partnerský horoskop na 3. dubnový víkend: Štíři se musí ovládat, Lvy čeká překvapení
Venuše se stále nachází pod vlivem Blíženců, je proto nejvyšší čas si svůj partnerský život okořenit nevšedním způsobem. Také se vše bude točit kolem komunikace, naslouchejte proto partnerovým slovům. Vyjádření vděčnosti může být skvělý způsob, jak se udobřit. Podívejte se, co v partnerském vztahu čeká Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile budete mít něco milého na jazyku, s čím byste se mohli svému partnerovi svěřit, neváhejte a řekněte to. Váš partner si Vaší upřímnosti bude vážit a sladká slova ho potěší. Pokud zůstanete pozitivní, i Váš partner se bude cítit šťastně a obklopen láskou, jíž rád opětuje.

Býk (20. dubna – 20. května)

Svádění Vašeho miláčka pouhými slovy je to, v čem budete tento víkend vynikat. Proto si pro svého partnera připravte romantický proslov, který ho nabudí k milostným hrátkám. Pro svého partnera budete tyto dny naprosto neodolatelní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vděčnost je nejlepší způsob, jak svému partnerovi projevit lásku a zároveň započít rozhovor, který někam povede – přesněji Vás s partnerem opět sblíží, pokud vztah ztratil svou jiskru. Je tolik věcí, které můžete dělat společně. Vzájemná pomoc vás oba donutí opět si začít vážit toho druhého.

Rak (22. června – 22. července)

Láska u Vás doma bude v plném proudu. Ani slovy nedokážete partnerovi říci, jak hodně ho milujete. Je čas na romantický výlet někam, kde vás to bude bavit oba. Starejte se o svého partnera a on se Vám odvděčí svou plnou pozorností.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partner Vás příjemně překvapí, přichystejte si pro něj proto také nějaký dárek či drobné překvapení. Pokud ale strávíte víkend v práci, dejte si pozor na nevěru, můžete mít nutkání zkusit něco zakázaného. Pokud vydržíte, s partnerem se skvěle pobavíte.

Panny, křikem
Panny, křikem svého partnera jen odradíte | Zdroj: oneinchpunch / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

S partnerem to tento víkend budete myslet opravdu dobře. Bude jen na něm, jak Vaše slova vezme, nicméně by se z nich mohl opravdu hodně poučit. Nekřičte na svého partnera, tím ho jen odradíte. Pokud budete mluvit vlídně, tím spíše Vás poslechne.

Váhy (23. září – 23. října)

Rozhodnete se, že je třeba posunout vztah na další úroveň, či zavést určitá pravidla, která je potřeba dodržovat. Vašemu partnerovi se to zpočátku nemusí líbit, neměli byste však ustupovat. Postupem času Vám poděkuje, bude to totiž pro dobro vás obou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Strávíte s partnerem vesměs příjemný víkend. Pouze budete mít tendenci zabývat se problémy ve vztahu, a to i těmi, které nemusejí reálně existovat. Zaměřte se na to, jak Vám je s partnerem dobře, potenciální problémy nechte na jindy.

Střelce
Střelci, budete mít tendenci projevovat svému partnerovi svou lásku | Zdroj: Goksi / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

K partnerovi budete velmi přítulní, také mu projevíte svou lásku a řeknete mu, že jste šťastní, že jste ho potkali. Jeho reakce Vás trochu pobaví, ale také zahřeje u srdíčka. Víkend si užijete, oba budete naladěni na pozitivní notu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše touha pomáhat Vašemu partnerovi se vším možným Vás neopustí ani tento víkend. Ba naopak – můžete začít být pro partnera trochu otravní, poněvadž se ho budete neustále ptát, zda nepotřebuje s něčím pomoci. Jinak ale vše bude ve vztahu v pořádku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nezapomeňte, že žádný funkční vztah není bez zábavy a her. S partnerem si tento víkend užijete a oba budete mít spoustu nápadů, jak trávit společný čas. Když uděláte partnerovi radost, uděláte také radost sami sobě. Využijte svou kreativitu, abyste docílili upevnění vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Nynější čas byste měli strávit se svým partnerem, kterému můžete dokázat svou lásku na tisíc způsobů, především Vašimi neustálými pozvánkami na rande. Pokud nemáte nic na práci, měli byste se svým partnerem strávit celý víkend, čímž se sblížíte více než doposud.

Zdroj článku: