4 znamení, která nejraději cestují a na výlet jsou připraveni za každé situace

4 znamení, která nejraději cestují a na výlet jsou připraveni za každé situace
Po roce stráveném doma není divu, že už nám cestování chybí. Je to totiž skvělá zkušenost, která nám přinese něco nového ve všech možných oblastech. Poznávání nových míst je zkrátka nenahraditelný zážitek. Tato 4 znamení by o tom mohla říct své, protože cestování přímo zbožňují. Jste mezi nimi i vy?

Střelec

Střelci cestováním a objevováním prostě žijí. Milují dobrodružství a na cestu by se vydali úplně za každé situace. Nedokáží příliš dlouho zůstávat na jednom místě, a tak ani doma většinou moc dlouho nepobývají. Rádi zkouší nové věci, poznávají nová místa, zvyky, tradice, jídla i lidi a zkrátka vědí, jak žít naplno. 

Zdroj: Autor: Maridav / Shutterstock

Moc si však neužijí návštěvy přeplněných turistických míst. Raději se vydají do klidné přírody nebo menších městeček či vesnic. Preferují svobodu a na nikoho se proto na svých cestách nespoléhají. Stačí jim jen batoh a dobrá nálada, které je u nich vždy víc než dost a jsou připraveni na jakékoli dobrodružství.

Vodnář

Vodnáři díky své nezávislosti a touze po poznání také rádi cestují z místa na místo. Nejraději svou dovolenou tráví v přírodě, kde je krása neobjevených míst dokáže naprosto uchvátit. Navíc na svých cestách díky svému soucitu a citlivosti často a rádi pomáhají těm potřebným a podporují dobročinné organizace. Vždy se také snaží cestovat co nejudržitelněji a nejekologičtěji. 

Hodně je k cestování žene i jejich zvědavost a čím více se toho na dovolené naučí, tím lépe.

Kozoroh

Kozorohové milují plánování svých cest a výletů a nejvíce si užívají krásné výhledy a jedinečná místa, díky kterým na chvíli zapomenou na práci a stres, které je životem velmi často provází. Narozdíl od Vodnářů a Střelců se tedy na cestách nepotřebují učit a poznávat, ale stačí jim když si mohou na pár dnů odpočinout a konečně si pročistit hlavu. Nebojí se ale destinace i náplně svých dovolených měnit a užijí si to jak u moře, tak ve městě nebo v horách.

Jejich plánování navíc nemá chybu, protože si dokáží perfektně rozvrhnout vše, co chtějí stihnout a přijít na to, jak to zrealizovat. Jet na dovolenou s Kozorohem se tedy rozhodně vyplatí!

Beran

Berani jsou odvážní a nebojí se při cestování ani riskovat. Většinou nepotřebují mít vše naplánované dopředu a do spousty věcí skáčou po hlavě. Vždy jsou připraveni na cestu a spontánní výlety pro ně vůbec nejsou neobvyklé. Na dovolené nedokáží chvíli posedět. Chtějí toho totiž stihnout co nejvíce a zpravidla vyzkouší všechny lákavé aktivity, které zrovna dané místo nabízí. Rádi proto cestují sami, protože je tak alespoň nikdo nezdržuje.

Jejich cesty jim vždy přinesou něco nového, ať už to jsou to nové zkušenosti a dovednosti nebo přátelé ze všech koutů světa.

Zdroj: