Horoskop na 3. dubnový týden: Ryby zrealizují své nápady, Váhy vyřeší problém

Horoskop na 3. dubnový týden: Ryby zrealizují své nápady, Váhy vyřeší problém
Ve čtvrtek nás čeká zatmění Měsíce, který se bude nacházet v novu, a navíc bude pod vlivem Berana. Celý týden bude probíhat hladce a najde se jen hodně málo věcí, které nám budou vadit. Je čas zkusit něco nového, můžeme si najít novou zábavu. Přečtěte si, jaký bude Váš týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Plánování bude tento týden nezbytné, abyste všechno stihli včas. Nicméně v práci Vám vše půjde od ruky, ale budete mít tendenci od práce odbíhat, což nebude zrovna ideální. Jakmile si vše naplánujete s více pauzami, které ale budou kratší, všechno stihnete včas.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš týden nebude špatný, nebudete si mít na co stěžovat. Budete jasně vědět, co chcete, a půjdete si za svými sny. Všimnete-li si nějakého bloku, který Vás brzdí na Vaší cestě za štěstím, budete přesně vědět, jak se ho zbavit. Vše, na co sáhnete, se Vám zadaří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaši přátelé pro Vás budou na prvním místě. Neustále budete namáhat své mozkové závity, abyste vymysleli aktivitu, která pobaví všechny Vaše přátele i lidi z Vaší komunity. Navíc se budete snažit odbourat všechny Vaše špatné návyky, které Vás brzdí ve změnách.

Rak (22. června – 22. července)

Zatoužíte po úspěchu. Abyste neztratili motivaci, živě si představte, jak by to vypadalo, kdyby se Vám něco skutečně povedlo. Sejděte se s přáteli a prodiskutujte s nimi, zda je Váš nápad skutečně dobrý. Myslete na to, že to, co chcete dělat, by mělo být prospěšné i pro ostatní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Většinu týdne strávíte představami, jak bude vypadat Vaše budoucnost. Nebude to ale na škodu, právě to Vás totiž donutí udělat něco se svým dosavadním životem. Můžete se začít více vzdělávat ve svém oboru. Budete hodně sebevědomí, práce se Vám bude dařit.

Váhy
Váhy budou tento týden velmi přátelští. | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Slíbíte si, že se stanete lepším člověkem. Všimnete si na sobě všech chyb, které Vám brání v komunikaci s ostatními, a na ty se zaměříte. Nelíbí se Vám, že máte své mouchy, a hned začnete pracovat na zlepšení sebe sama.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaznamenáte-li u sebe nějaký problém, závažnější či méně závažný, začnete ho okamžitě řešit, nebudete čekat, až se rozvine v něco horšího. Tento týden budete hodně přátelští a najdete si hodně nových přátel, za něž budete rádi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pocítíte nutkání změnit svůj život více než obvykle. Těch věcí, které chcete na sobě změnit, je tolik, ale nikdy jste neměli dostatek času, abyste se do toho pustili. Hlavně ve čtvrtek začnete plnit body ve svém seznamu, který jste si sepsali ve své hlavě, a budete se cítit skvěle.

Kozorozi
Kozorozi by tento týden neměli pracovat nad limit. | Zdroj: Martin Lauge Villadsen / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete se snažit dělat dobré skutky, avšak neměli byste zapomínat ani na sebe. Svůj volný čas můžete vyplnit tím, co Vás baví nejvíce, a zkombinovat to s dobrými skutky, k nimž budete mít velký sklon. Vymyslete projekt a pusťte se do něho.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud si plánujete udělat něco v práci navíc, tento týden to rozhodně nedělejte, pouze byste byli ve stresu v důsledku zpoždění, nestíhali byste, a to zejména v pátek. Oblast, v níž budete zažívat opravdové štěstí, je Váš domov, zaměřte se proto na něj.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nyní budete hodně zvídaví, budete chtít zjistit všechno o všech. Také se zaměříte na svůj domov. Je možné, že si domů pozvete pár přátel, abyste spolu uspořádali večírek. Jen si dejte pozor, abyste skutečně zůstali jen u několika přátel, budete mít tendenci pozvat hodně lidí.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít spoustu nápadů, o něž se podělíte se svými přáteli. Je čas vyzkoušet něco nového. Zprvu se Vám do toho nemusí chtít a můžete chtít zůstat jen u fáze vymýšlení, ale záhy zjistíte, že se naplňováním svých nápadů skvěle pobavíte.

Zdroj článku: