Horoskop na 3. dubnový víkend: Střelci i Kozorozi zatouží konat dobré skutky

Horoskop na 3. dubnový víkend: Střelci i Kozorozi zatouží konat dobré skutky
Tento víkend bychom se měli zabavit, setkávat se s přáteli nebo si najít nové. Venuše se celý tento víkend bude nacházet pod vlivem Blíženců, znamením milujícím zábavu všeho druhu. Také bychom neměli zapomenout poděkovat přátelům za vše, co pro nás udělali. Jaký bude Váš víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend se vše bude točit kolem upevňování vztahů ve Vašem životě. Dobře zvažte, co řeknete, a jednejte pouze tak, jak byste si přáli, aby s Vámi jednali druzí. Zůstanete-li pozitivní a budete-li se na ostatní usmívat, také oni se k Vám budou chovat mileji než obvykle.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše slova budou mít hluboký význam a také díky nim můžete získat mnoho nových přátel, kteří si Vás budou vážit za to, co skutečně jste. To je skvělá příležitost pro nová a dlouhodobá přátelství, v nichž se nebudete muset obávat falše. Musíte však umět rozeznat, kdo je k Vám upřímný.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nápady, které vymyslíte, se mohou ostatním lidem zdát trochu ztřeštěné, avšak nikdo neřekne, že byste je neměli uskutečnit. Budou totiž úžasné na poslech a budou motivovat druhé lidi, aby si šli za svými cíli. Nevědomky se stanete jejich životním průvodcem, také poskytnete mnoho užitečných rad.

Rak (22. června – 22. července)

Budete myslet pozitivně, a to natolik, že hravě odhalíte problém, který se ve Vás skrývá. Tím, že ho odstraníte, zjistíte, že Váš život se stane mnohem lepším než doposud byl. Setkání s přáteli Vám může pomoci vážit si sami sebe, poděkují Vám za to, co pro ně děláte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přátelé pro Vás budou vším a dokonce si najdete spoustu nových přátel. To ovšem neznamená, že byste ty stávající nějak zanedbali – ba naopak. Budete mít spoustu nápadů, do nichž se mohou zapojit všichni lidé, Vaše kreativita zaměstná všechny.

Váhy potrápí samota,
Nezadané Váhy by měly strávit víkend s přáteli | Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete si myslet, že v širém okolí jste ten člověk, který umí všechno nejlépe ze všech. Zčásti za to může Vaše ego, ale také od všech ostatních uslyšíte chválu, poněvadž se Vám bude opět dařit vše, na co sáhnete.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete myslet na romantiku po celý víkend. Pokud jste sami, může se u Vás objevit závist, pokud potkáte šťastné páry. Pokud se Vám nedaří nějakého partnera najít, nejlepší je strávit víkend s přáteli a skvěle se pobavit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Poslouchejte svou intuici nehledě na to, jak hodně to tento víkend bude obtížné. Hodně Vám pomůže, pokud narazíte na nějaký problém. Hlavně pamatujte, že hněvem se dá vyřešit jen hodně málo problémů, je lepší být trpěliví a soustředění.

Střelci
Střelci budou pomáhat ostatním | Zdroj: Kryvenok Anastasiia / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek ráno se probudíte a usmyslíte si, že pro každého člověka uděláte dobrý skutek, a to po celý víkend. Přestože se Vám v sobotu a v neděli nemusí chtít, přece jen lidem budete dělat radost a dostanete za to tu nejlepší odměnu – jejich úsměv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Doma dlouho neposedíte, jen uděláte ty nejnezbytnější úkoly a půjdete za rodinou či ven. Budete si vyhlížet lidi, kterým byste mohli pomoci. Tento víkend totiž budete milá duše, která bude chtít pomáhat ostatním lidem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte po zábavě a vydáte se za ní. Nejvíce Vás to bude táhnout k Vašim přátelům, kteří vždy vědí, co na Vás zabírá, ale také setkání s novými lidmi bude mít pozitivní dopad na Vaši náladu. Pokud nemáte partnera, můžete si nějakého najít právě tím, že vyrazíte za zábavou.

Ryby (19. února – 20. března)

Popřemýšlejte, co byste mohli udělat pro své životní prostředí. Zjistíte, že jste nežili tak, abyste mu neubližovali, a rozhodnete se své chování změnit, aby prospělo všem včetně přírody. Také můžete uspořádat rodinnou sešlost. Je to skvělá příležitost k upevnění vztahů v rodinném kruhu.

Zdroj článku: