Jak se chováte, pokud nemáte zájem, v závislosti na vašem znamení?

Jak se chováte, pokud nemáte zájem, v závislosti na vašem znamení?
Lidé občas z různých příčin zkrátka nemají zájem. Někoho již unavuje vztah s partnerem, jiný neopětuje něčí city už od začátku. Ať už nemáte zájem o cokoliv a z jakéhokoliv důvodu, zde se dočtete, jak vy a ostatní lidé reagujete, pokud o něco ztratíte zájem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste až příliš přímočaří a nesnášíte plýtvání časem. Pokud nemáte zájem o něco nebo někoho, začnete přešlapovat na místě nebo se budete dotyčnému člověku vyhýbat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud nemáte o něco či někoho zájem, řeknete to lidem přímo do očí. Rozhodně nejste ten typ člověka, který si hraje s city ostatních, aby je neurazil. Je vám jedno, co si o vašem rozhodnutí myslí ostatní lidé.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jakkoliv podivně to může znít, pokud ztratíte zájem, budete mnohem otevřenější než obvykle. To je jediná známka toho, že je něco špatně. Pokud zájem máte, nejste tak otevření, jelikož skrýváte své pocity.

Rak (22. června – 22. července)

Jevíte klasické známky nezájmu a apatie. Je málo věcí, které by Vás nezajímaly, a člověk Vám musí hodně ublížit, abyste o něj ztratili zájem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy řeknete, co si myslíte. Nezajímá vás, že vám někdo přichystal společný výlet pro dva, pokud se vám nelíbí, řeknete krutou pravdu nebo vyrazíte v této destinaci za zábavou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste příliš kritičtí k věci nebo člověku, znamená to, že se o ni či o něj zajímáte. Pokud se nezajímáte či zájem ztratíte, začnete se chovat mnohem mileji. To je váš varovný signál.

Váhy (23. září – 23. října)

Vás je opravdu velmi těžké přesvědčit, abyste sdělili svůj názor. Zajímáte se v podstatě o vše, ovšem pokud ztratíte zájem v již existujícím vztahu, začnete partnerovi vyprávět, jak to v minulosti bylo mezi vámi lepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začnete být hodně kritičtí. Ve svém nitru začnete panikařit, zvenku se však zdá, že vás naštve sebemenší hloupost. Ve vztahu vedete zbytečné diskuze o tom, co všechno je špatně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svou pozornost věnujete pouze tomu, co vás skutečně zajímá. Při nezájmu se u vás vyskytne krutá ignorace všeho, co souvisí s nezajímavým tématem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svou logiku upřednostňujete vždy a všude. Pokud se vám něco nelíbí, začnete říkat, co všechno je špatně. City necity, vy příliš centrem lásky nepřemýšlíte. Klidně někoho urazíte, aby pochopil, že něco udělal špatně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte zájem o všechno, co se kolem vás šustne. Ovšem pokud ztratíte zájem o svého partnera, začnete se k němu chovat více jako ke kamarádovi než k partnerovi.

Ryby (19. února – 20. března)

Cítíte vinu i výčitky svědomí, že jste zklamali osobu, která se vás snažila rozveselit. Pokud o něco či někoho ztratíte zájem, začnete se omlouvat i za maličkosti.

Zdroj článku: