Nejlepší a nejhorší vlastnost každého znamení. Víte, jaké jsou ty vaše?

Nejlepší a nejhorší vlastnost každého znamení. Víte, jaké jsou ty vaše?
Každému jde něco jiného, a proto nám v určení našich kladných i záporných vlastností může pomoci právě naše znamení zvěrokruhu. Jste spíše věrní, přátelští a veselí nebo náladoví, přecitlivělí či nerozhodní? Podívejte se, co na vás ostatní obdivují a co naopak nemohou vystát!

Beran

Nejlepší vlastností Beranů je jejich nadšení a optimismus. Navíc jsou také nezávislí a nápadití, což z nich dělá dobré vůdce.

Jejich nejhorší vlastností je naopak jejich vznětlivost, agresivita a neovladatelný vztek, který si často vylévají na ostatních.

Zdroj: Autor: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Býk

Nejlepší vlastností Býků je jejich loajalita, díky které svým blízkým zůstanou po boku až do konce života. Všechny své vztahy berou naprosto vážně a můžete se na ně proto kdykoliv spolehnout.

Jejich nejhorší vlastností je naopak lenost a malá sebedisciplina. Kvůli tomu se mohou často přejídat a příliš si dopřávat místo toho, aby pracovali.

Blíženci

Nejlepší vlastností Blíženců je jejich energická, přátelská a veselá povaha, díky které se spřátelí snad s každým, koho potkají. Jsou také charismatičtí, chytří a vtipní.

Jejich nejhorší vlastností je naopak jejich rozdvojená osobnost, kvůli které je pro ostatní těžší jim věřit. Také často šíří drby, čímž si proti sobě mohou poštvat i své přátele.

Rak

Nejlepší vlastností Raků je jejich starostlivost, soucit a péče o druhé. Jsou laskaví a v jejich náručí se budete vždy cítit bezpečně.

Jejich nejhorší vlastností je naopak přecitlivělost, kterou nemusí všichni kolem nich zvládat. Někteří lidé si to mohou vyložit jako náladovost, ale jsou jen velmi citliví a starostliví.

Lev

Nejlepší vlastností Lvů je jejich charisma, přátelskost a smysl pro romantiku. Umí ostatní zaujmout a vnést do jejich života více energie i zábavy. Dobře si proto dělají přátele a jsou skvělými vůdci.

Jejich nejhorší vlastností je naopak sebestřednost a neustálé zvyšování ega. Jsou přehnaně sebevědomí a rádi to ostatním ukazují, což někoho může naprosto vytáčet. 

Panna

Nejlepší vlastností Pann je schopnost dosáhnout všeho, co chtějí. Jsou pracovité, organizované a pečlivé, a tak jim s trochou plánování jde od ruky úplně všechno.

Jejich nejhorší vlastností je naopak nadměrná sebekritika, která je často brzdí v jejich práci. Stačí jim jen sebemenší detail, který není podle jejich představ a dokáže je to naprosto vyvést z míry. Podobně kritičtí jsou i u ostatních, což nemusí být vždy příjemné.

Váhy

Nejlepší vlastností Vah je jejich smysl pro rovnováhu a spravedlnost. Jsou tedy rozhodně těmi nejlepšími v řešení problémů, protože umí vše vymyslet tak, aby byli všichni šťastní.

Jejich nejhorší vlastností je naopak nerozhodnost, kvůli které mohou pouhým vybíráním jídla nebo filmu strávit dlouhé hodiny. Před rozhodnutím totiž pečlivě zváží všechny možnosti, což může být dost náročné pro ně i pro jejich okolí.

Štír

Nejlepší vlastností Štírů je jejich vášeň. Dokáží se pro všechno nadchnout a zlákat k tomu i ostatní. Když si tedy svou práci užívají, vkládají do ní kus sebe a dokáží se do ní vrhnout s radostí a hlavou plnou nápadů.

Jejich nejhorší vlastností je naopak náladovost, která se u nich často objevuje i bezdůvodně. Lidi kolem nich si na to tedy musí zvyknout, i když je to občas hodně náročné.

Střelec

Nejlepší vlastností Střelců je jejich nezávislost. Milují dobrodružství a volnost, díky kterým mají celou řadu zážitků a zábavných historek. Navíc jsou vtipní, otevření a dokáží vás rozveselit za každé situace.

Jejich nejhorší vlastností je naopak nedostatek emocí a neschopnost řešit konflikty. Na ostatní kvůli tomu mohou působit chladně a odtažitě, ale oni se jen neradi vypořádávají s tolika emocemi.

Kozoroh

Nejlepší vlastností Kozorohů je jejich ambice a vynalézavost. Díky nim a své pracovitosti a disciplíně dokáží dosáhnout všech svých cílů a mohou se v životě stát velmi úspěšnými.

Jejich nejhorší vlastností je naopak sebeomezování, kvůli kterému na ostatní mohou působit až moc vážně a panovačně. S lidmi, které lépe znají, se však dokáží více uvolnit a užívat si.

Vodnář

Nejlepší vlastností Vodnářů je jejich kreativita a intuice, díky kterým se umí lépe vcítit do ostatních a vymýšlet zajímavé a neobvyklé nápady.

Jejich nejhorší vlastností je naopak jejich komplikovaná povaha, kvůli které je pro většinu lidí těžší je pochopit. Často jsou proto spíše uzavření a odtažití.

Ryby

Nejlepší vlastností Ryb je jejich moudrost a pochopení pro ostatní. Umí se díky nim vžít do pocitů ostatních a dávat dobré rady. Jsou také velcí snílci a romantici a často žijí ve svém vlastním imaginárním světě.

Jejich nejhorší vlastností je naopak nadměrná citlivost. Vše si berou až moc k srdci a dokáží se rozbrečet i kvůli maličkostem. I nenápadná poznámka dokáže ranit jejich city, a tak by si jejich blízcí měli dávat pozor na to, co před nimi říkají.

Zdroje: