Výklad tarotových karet na tento víkend: Býkům karta Čtyřka disků přináší moc a sílu, nad Lvy visí karta Ďábla

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býkům karta Čtyřka disků přináší moc a sílu, nad Lvy visí karta Ďábla
Konečně je před vámi víkend! Vy však stále nemáte žádné plány? Nahlédněte společně s tarotovými kartami do své budoucnosti a rozhodněte, jakým směrem se budou vyvíjet vaše následující kroky. Berani se o víkendu budou cítit silní, Raci na sobě naopak pocítí velkou únavu a Váhy zažijí pravou vášeň!

Beran (21.3. – 20.4.)

Buďte silní, cílevědomí a rozhodní tak, jako je karta Císaře. Svou sílu však nedávejte najevo negativně. Stůjte si však pevně za svými nápady a dotáhněte je až do samého konce. Pokud svým blízkým řeknete pádné argumenty, uvidíte, že vás ve všem podpoří. Tak vzhůru do toho!

Býk (21.4. – 20.5)

Čtyřka disků přináší moc a sílu. Uvědomte si však, že obě tyto hodnoty jsou velice pomíjivé. Karty vám naopak radí, abyste upevnili svá přátelství a začali trošinku šetřit peníze na horší časy. O víkendu také není vhodná doba k tomu, abyste si vyjasňovali nějaké neshody se svým partnerem.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste trávili čas se svou rodinou. Všechny rodinné pře rázem zmizí a vy si společně užijete příjemně strávený čas. Desítka pohárů vám přináší uklidnění, harmonii a lásku. Zkuste pro své nejbližší vymyslet něco pěkného, co je potěší a buďte spolu.

Zkuste pro své nejbližší vymyslet něco pěkného, co je potěší a buďte spolu.
Zkuste pro své nejbližší vymyslet něco pěkného, co je potěší a buďte spolu. | Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Stres a únava si vás nakonec stejně najdou. V práci jste to poslední dobou dost přeháněli a na vaší psychické i fyzické kondici už je to docela znát. Zpomalte s odpočiňte si alespoň teď o víkendu. Desítka holí přichází s radou, že jakmile trochu něco uberete ze svého pracovního života, dostaví se úleva.

Lev (24.7. – 23.8.)

Pozor na lsti, nástrahy a intriky, jelikož nad vámi visí karta Ďábla. Nevěřte zejména lidem, které jste zrovna potkali a nikomu tyto dny raději nepůjčujte peníze. Tarot vám totiž věští finanční ztráty. Hlídejte si tedy raději i svou peněženku.

Panna (24.8. – 23.9.)

Možná je nejvyšší čas na to, zhodnotit svůj dosavadní život. V čem jste dobří a co by bylo dobré zlepšit? Karta Věčnosti je i kartou Soudu, proto tento čas využijte dobře a ve svůj prospěch. Napište si své plusy a mínusy a začněte na sobě pracovat!

Panny začněte na sobě pracovat
Panny začněte na sobě pracovat | Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock

Váhy (24.9. – 23.10.)

Vášeň je hlavním tématem následujícího víkendu. Rytíř holí vás však varuje, abyste to úplně nepřeháněli, jelikož váš partner nemusí být stejně naladěn. Nezadaní, buďte příjemní a přátelští, ostatní vám to oplatí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Zažíváte stereotyp? I Osmička pohárů, která symbolizuje netečnost, vás před tím varuje. Nepodléhejte chmurné náladě, je čas se svým životem něco udělat! Naplánujte si netradiční víkendy a vyzkoušejte něco nového. Třeba tak objevíte své skryté touhy a vlohy.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Tento víkend budete tvořiví, pracovití a budete doslova oplývat energií. Karta Císařovny je silnou kartou, která je velice činorodá. Pusťte se do čehokoli, na co máte zrovna chuť. I ve vztahové rovině se vám bude velice dařit, očekávejte i nějakou dobrou zprávu.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Trvejte si na svých předsevzetích a vydržte! Možná se chcete vzdát nějakých svých plánů, ale nedělejte to! Princ disků je houževnatý a tvrdohlavý, a tak vám pomůže vydržet!

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Buďte pozitivní a na všechny se usmívejte. Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste svůj volný čas trávili se svými nejbližšími. Naplánujte si snídani do postele, procházku, herní odpoledne a společnou večeři. Prostě cokoli, co vás udělá šťastnými. Ke všemu vám pomůže i Trojka pohárů.

Buďte pozitivní a na všechny se usmívejte
Buďte pozitivní a na všechny se usmívejte | Zdroj: Sjale / Shutterstock

Ryby (21.2. – 20.3.)

Jednou z nejkrásnějších karet je Dvojka pohárů neboli láska. Láska se vám zjeví hned v několika podobách. Může se jednat o romantickou, vášnivou nebo lásku v rodině. Která bude ta vaše?

Zdroj článku:
  • Autorský text